|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Dragi mamici,
Piticii nostri au crescut si nici nu ne-am dat seama cand a sosit momentul sa se desparta de gradinita lor draga...
Cum a fost ultima zi de gradinita pentru copiii vostri? S-au desprins usor de gradinita, ar mai fi vrut sa ramana....?
Pentru Andrei ultima zi de gradinita a fost destul de dificila...In 21.06.2012 a venit momentul in care chiar a trebuit sa isi ia ramas bun de la gradinita lui draga si i-a fost cumplit de greu...
Amintirile il copleseau si ar fi vrut sa opreasca timpul in loc si sa fie mereu copil mic, sa se joace, sa rada, sa cante, sa faca prostioare...
Ce greu este sa te desparti de gradinita !!!
Pe rand si-a luat la revedere de fiecare coltisor purtat de amintiri...
Holul unde zi de zi il schimbam si unde dansa...
Baita cu chiuvete si toalete mici, ca sa ajunga si cei mai pitici... Chiar daca acum trebuie sa se aplece ca sa ajunga la chiuvete...
Dormitorul lui drag si patutul in care a dormit 2 ani de zile ... Dormitorul unde doamna educatoare mergea cu ei ca sa adoarma dupa-amiaza si le citea sau le spunea o poveste, unde multi dintre ei se prefaceau doar ca dorm si chicoteau prin paturica pentru ca in final Mos Ene sa vina pe la gene...
Dulapiorul lui in care obisnuia sa se ascunda...
Masuta la care a stat...
Doamna educatoare...
Si, cu fiecare pas pe care il facea spre usa gradinitei simtea cum lacrimile stateau sa-i curga...
A iesit ! Curtea lui draga..., adio pentru totdeauna !
Si-a intors invers sapca sa nu se vada ca plange...
O ultima privire aruncata clasei lui...
Si... Adio, gradinita draga ! Ramas bun !
De azi inainte... Sa tineti minte... Ca nu mai suntem prescolari... Suntem elevii clasei I Silitori, cu note mari ! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Foarte frumos....mi-a placut mult... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| E din toamna incepe gradinita(dar termina cresa).Nici nu vreau sa stiu cum va fi ultima zi acolo.. |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Si la noi a fost extrem de emotionant. S-a strigat pentru ultima data catalogul grupei. Imbracati in robe, si-au facut aparitia in fata parintilor printr-o cupola de flori, in timp ce in toata gradinita rasuna Gaudeamus. Au predat "cheia cunoasterii" grupei care va absolvi anul viitor. Dupa ce au prezentat un scurt program, fiecare absolvent de gradinita a primit albumul cu poze, diploma si un stilou cu care vor scrie in clasa I, si cu care parintii vor semna primul FB. Apoi, a urmat petrecerea. Nu cred ca vom uita prea curand ziua aceea...
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Ange blanc wrote:Si la noi a fost extrem de emotionant. S-a strigat pentru ultima data catalogul grupei. Imbracati in robe, si-au facut aparitia in fata parintilor printr-o cupola de flori, in timp ce in toata gradinita rasuna Gaudeamus. Au predat " cheia cunoasterii" grupei care va absolvi anul viitor. Dupa ce au prezentat un scurt program, fiecare absolvent de gradinita a primit albumul cu poze, diploma si un stilou cu care vor scrie in clasa I, si cu care parintii vor semna primul FB. Apoi, a urmat petrecerea. Nu cred ca vom uita prea curand ziua aceea... Of,Doamne!Daca si la gradinita se fac chestiile astea..apoi ce mai ramane de facut la facultate?Mi se pare exagerat... |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| N-am hotarat eu asta, si nici nu mi s-a cerut parerea Si dupa cum ati vazut pozele puse de Alina, se pare ca asa se face in ultima vreme in multe gradinite, nu doar la gradinita noastra. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte emotionant! Au incheiat o etapa, vor incepe alta ...si tot asa!Succes in continuare, copii!
Chestiile astea imi lipsesc mie in Italia! O serbare cum trebuie, o floare oferita educatoarei/invatatoarei, festivitatea in sine |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/25/2010 Mesaje: 10
| Ce emotionant . Imi aminteste de ultima mea zi de gradinita, cat am mai plans la repetitii... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Alisalisa wrote:Ce emotionant . Imi aminteste de ultima mea zi de gradinita, cat am mai plans la repetitii... Imi amintesc si eu ultima mea zi de gradinita , a fost una dintre cele mai fericite din viata mea Nu-mi pot aminti nici macar o imprejurare placuta , ci doar Imi place cand aud de copii care iubesc gradinita |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| alimami wrote: Of,Doamne!Daca si la gradinita se fac chestiile astea..apoi ce mai ramane de facut la facultate?Mi se pare exagerat...
Mie mi se pare dragut. Si la noi s-au dat diplome, iar la alte grupe au avut roba si toca de absolvent, si au avut si medalii cu numele copilului, numarul gradinitei si anul de absolvire. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mi se pare o etapa normala, asadar nu am luat-o in tragic si nici nu i-am dat mai multa importanta decat trebuia. Asa si copiii. Nu vad rostul sa te cramponezi de trecut - e drept ca si poeziile astea de adio gradi sunt mai lacrimogene decat e cazul - si nici sa fii mai nostalgic decat e firesc. Ai mei nu au avut emotii si nici nu le-am indus niciun fel de stare ori de sentiment de regret. Au o atitudine super relaxata de acceptare ca urmeaza ceva nou si privim cu incredere spre viitor. Nu au plans... nu am plans... asta e viata! Doar nu le dau drumul in lumea larga si nici nu urmeaza cine stie ce grozavie. Ei sunt aceiasi ca si acum 2 luni...
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Karina nu a avut deloc emotii, a fost foarte fericita ... de plans nu se pune problema ... doar daca ii spui ca mai are un an de gradi . Nu se uita inapoi si asta imi place la ea ... nu e de piatra are si ea nostalgiile ei ...dar ma bucur ca nu o afecteaza. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Adriana,il vad pe Andrei si prin el imi vad,strengarii mei din grupa.Nu vroiau sa plece,...au plans rau de tot in dimineata serbarii,adica miercuri,joi nu au mai venit decat 3 pt ca nu se stia daca mai vin si din alte grupe si astfel ziua de ramas bun a fost miercuri dupa amiaza,cand am plans eu,copiii dar si parinti si bunici deopotriva.Este greu atat pt copil dar si pt educatoare,pt ca pe parcursul unui an,doi sau mai multi,te acomodezi cu copiii,stii supararile si bucuriile lor,iti impartasesc impresii,dorinte ,suparari,....Este sfasietoare despartirea de ei,....vb din punctul meu de vedere,ca profesor,.....dar stiu ca si ei impartasesc aceast sentiment(ce-i drept,asa cum spunea Taty,pe unii nu ii afecteaza) Si asa este,...sunt legati sentimental de dulapiorul lor,de patutul lor in care au ascultat povestile doamnei,....de locul fiecaruia la masuta,..... Pentru mine este foarte greu,asa ca-mi inchipui ce este in sufletul lui de copil,..... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Larisa a terminat anul trecut gradinita.A fost ok,o festivitate cu muzica,dans,un clown pentru atmosfera,mancare,roba si diploma de absolvent,veselie...fara lacrimi,fara "mai vreu la gradi" ci cu emotii pentru ca va fi scolarita.Cred ca mai "atinse" suntem noi,mamele,vazand cum ne cresc puii Mihaita mai are un an de gradinita dar deja e plictisit "Mamiiii,da' mai dureaza mult pana merg si eu in clasa 1?" |
|
|