Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
|
Folositi uleiul de eucalipt cand bebele raceste?Eu l-am descoperit destul de tarziu si sunt f. fericita.Mai ales ca aici la raceala nu-ti da picaturi ca lumea ci apa chioara.Cand bebica doarme pun oala electrica in camera cu 1l apa si 2 lgte de ulei ,setez cam jumate de ora si o las acolo sa abureasca.Nu ma mai trezeste din ora in ora ca nu poate respira si are somnul linistit.Sanatate la bebici!
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mmm, nu stiam ca e bun si la bebei...noi folosim ulei de eucalipt la masaj si e suuuuuper, nu m-am gandit pana acum s-o masez si pe fii-mea cand raceste, ca n-a prea racit, si nici nu stiam ca e bun in cazul asta...aparatul asta e special sau pui in umidificatorul de camera? |
|

| am pus in umidificator si mi l-a stricat Banuiesc ca e de la ulei. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| imi pare rau...banuiam si eu ca nu prea e compatibil cu umidificatorul ca nu-l poate transforma in aburi ca pe apa si se poate strica...poti incerca Baby vaporub cand e racita Daria, s-o ungi pe piept si-i fluidifica caile respiratorii sau sa impregnezi o batista cu ulei de eucalipt si s-o pui langa patut, ma gandesc ca si-asa e bine. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu stiam ca uleiul asta de eucalipt se pune intr-un castronel cu apa pe calorifer...Dar nu e recomandat pentru copii mici aceasta metoda. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha, Karvol picaturi ...... sunt super ! Desfunda , sunt bune pentru bebe mic de la 3 luni,. Sunt uleiuri volatile aromatic oils - pine, cinnamon and menthol. Pui pe fata de perna sau pe o batistuta in patutz !
Si mai e si Vaporub , de care zice si Miha , de masat pe piept si gatutz, desfunda si decongestioneaza caile respiratorii ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si noi am folosit Karvol, la recomandarea lui Kiki! A fost excelent! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Si noi am folosit Karvol, la recomandarea lui Kiki!  A fost excelent!
Si noua ne-a facut bine, cand a fost cazul...tocmai de asta am povestit despre el. Miri |
|

| da, am luat Vaporub ca ma lecuisem de ulei de eucalipt |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2007 Mesaje: 46
| da si noi am folosit Karvol e fff bun si acum avem pe batistuta ca e bebe bolnav |
|
|