|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, voiam sa va dau un tips despre uleiul de cocos pe care eu am ajuns sa-l folosesc la aproape orice.
E foarte important sa fie nerafinat, de preferinta bio, eu pe cel pe care-l folosesc l-am gasit la Repubica Bio, este 29 lei si uitati cum il folosesc eu: in fiecare zi o lingurita dimineata ca ma ajuta sa nu-mi mai fie pofta de dulce, la prajit, la gatit, in loc de unt, in salate, in smoothiuri, in ceai sa cafea, da gust bun, pe par ca si balsam, ca demachiant, pentru inmuierea calcaielor, pe piele in loc de crema. chiar sunt o gramada de intrebuintari.
mie imi place mult site-ul acesta, au foarte multe produse bio, comanda vine imediat si chiar nu trebuie sa stai ca in alte parti sa astepti dupa comanda, vine chiar a doua zi. e de incercat
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Si eu il folosesc pe cel bio, extra virgin. Chiar am facut si o pasta de dinti naturala, in amestec cu argila,bicarbonat de sodiu si ulei de lavanda. E de preferat, mai ales pentru copii, in locul celor pline de chimicale de la magazin! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si noi il folosim la greu. Adevarul e ca, atunci cand ai copii cu alergii alimentare, n-ai de ales. Musai sa gasesti alternative.
Totusi eu nu inteleg de ce fumega la prajit |
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| misha wrote:Si eu il folosesc pe cel bio, extra virgin. Chiar am facut si o pasta de dinti naturala, in amestec cu argila,bicarbonat de sodiu si ulei de lavanda. E de preferat, mai ales pentru copii, in locul celor pline de chimicale de la magazin! Misha, care sunt proportiile pentru pasta de dinti? |
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Praslea, eu am facut intr-o cutiuta mica in care am pus o lingura de ulei de cocos si dupa ochi cate un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu si argila. Depinde si daca o faci pentru tine sau pentru copii. Iarta-ma ca nu pot fi mai exacta! Poate gasesti totusi pe net o reteta ca lumea! :)
Sousourel, eu nu l-am folosit la prajit pe al meu, doar adaugat in diverse aluaturi sau prajituri... |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Si eu folosesc la gatit ulei de cocos. Acum cumpar la galetuta, insa nu are nici un miros de cocos. Primul folosit a fost de pe Iherb, avea un miros de-ti venea sa stai tot cu nasul in borcan. Ce m-a convins pe mine sa continui sa-l folosesc au fost trigliceridele in limite normale in analizele sotului facute in iunie.Anul trecut erau foarte crescute.
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si eu iau in galetuta. Este trecut prin procedee de albire si deodorizare. Oricum, daca te uiti e foarte mare diferenta de pret. Cele bio sau neprelucrate sunt si 10 ori mai scumpe. In orice caz, au m-am gandit ca daca e presat la rece, e ok. Insa desi am citit ca are punctul de prajire sau fierbere mai ridicat ca alte uleiuri, totusi la prajit fumega. |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sincer nu am observat sa fumege tare, ce ma mai incanta este ca nu face spume la paneuri ca uleiul de floarea soarelui. Acesta l am avut eu.E Este 11$. miriam attached the following image(s):
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Misha, multumesc . O sa caut in weekend. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 2
| Multe produse bio printre care si uleiul de cocos gasiti pe sailul celor de la iHerb, e un sait din Canada , sunt si mult mai ieftine ca la noi si poti prinde si reduceri substantiale la unele produse, singurul dezavantaj e ca dureaza un pic pana vine comanda dar eu zic ca merita . Pentru comanda se poate folosi un cod promotional care e CHK050. Aici gasiti cel mai bun unt de cocos pe care l-am gustat vreodata http://www.iherb.com/Edward-Sons-Organic-Creamed-Coconut-7-oz-200-g/39732 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ma bucur mult ca mi-ati raspuns, mi-ati confirmat ceea ce credeam si eu. eu l-am ales pe cel de la republica ca e bio si mi-a placut mult textura.
ieri am incercat si o crema cu el pentru mine: am folosit o cescuta de ulei de cocos, o cescuta otet din cidru de mere si o lingurita miere. puteti face si mai multa important este sa fie cantitate egala de ulei de cocos si otet de mere si putina miere. il tin la frigider sa se intareasca putin.
despre diversificare la bebei cu ulei de cocos eu am fost la evenimentul acesta cu mamici.
o zi frumoasa, mamici |
|
|