Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pentru ca avem niste planuri - sotul a gasit de munca in Anglia si se gandeste sa accepte - m-ar interesa cum este viata in Anglia. |

| Da, stiu ca clima nu e grozava si imi va lipsi marea , plaja de aici daca ne mutam.Circulatia pe stanga se invata, prizele - mi se pare ca aici tot 3 au - ma intereseaza locurile de munca pentru femei, sistemul de invatamanti, chiriile... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bere, daca e vorba de Londra : Chiriile sunt destul de scumpe ... de obicei se plateste pe camera ... adica daca ai o camera plateai intre 60-100 lire/ saptamana minim si in fuctie de zona in carea stateai . Din cate stiu eu , sistemul de invatamant este bine pus la punct , cel putin in Londra unde cunosc . Clima este intr-adevar schimbatoare, dar daca iti place orasul, te acomodezi . Cu sofatul te inveti , dar la ce retea de metrou au , nici nu ai nevoie, daca ai job-ul in oras. Prizele cu 3 craci sunt mult mai bune ca ale noastre din Ro ... eu in noua casa numai asa ceva o sa am . Astea sa fie cele mai mici probeleme ale tale ...prizele si sofatul.
Eu iubesc Londra , este orasul meu preferat poate pentru ca l-am vizitat si foarte mult timp. Am cunoscut mai multe aspecte ...si bune si mai putin bune .
Deja ma gandesc la o alta vizita, pentru anul viitor .
Daca e vorba de alt oras in Anglia, nu cunosc.
Pupici si astept vesti . |

| Multumesc, Taty Daca ne vom muta nu stiu inca in ce oras, depinde unde va munci sotul meu... |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/15/2016 Mesaje: 6
| ingerash wrote:Pot spune ca este mai cald ca in partea irlandeza.Cauta informatii in forumul romanilor in UK. La ce te forum te referi? Romani in UK sau mai este si altul? |