U.K.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
koko2008
Scris: Thursday, March 5, 2009 7:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Sunt aproape 4 ani de cand am fost in Anglia si asa ni se spunea atunci (Lituanienii duceau vorba asta si multi credeau).LA cat de alba sunt eu sa mi se zica tiganca ......Oricum eu am ramas cu amintiri frumoase de acolo.sic
bereea
Scris: Thursday, September 10, 2015 9:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Pentru ca avem niste planuri - sotul a gasit de munca in Anglia si se gandeste sa accepte - m-ar interesa cum este viata in Anglia.
roxinthya
Scris: Thursday, September 10, 2015 10:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Nu am locuit in Anglia insa am fost cu serviciul o saptamana.
Mie nu imi place clima in aceasta tara, ca au sensurile de circulatie inversate si prize cu 3 "craci" Crazy
bereea
Scris: Thursday, September 10, 2015 10:16 AM
Nivel

Da, stiu ca clima nu e grozava si imi va lipsi marea , plaja de aici daca ne mutam.Circulatia pe stanga se invata, prizele - mi se pare ca aici tot 3 au - ma intereseaza locurile de munca pentru femei, sistemul de invatamanti, chiriile...
TatyKS
Scris: Monday, September 21, 2015 9:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bere, daca e vorba de Londra :
Chiriile sunt destul de scumpe ... de obicei se plateste pe camera ... adica daca ai o camera plateai intre 60-100 lire/ saptamana minim si in fuctie de zona in carea stateai . Din cate stiu eu , sistemul de invatamant este bine pus la punct , cel putin in Londra unde cunosc . Clima este intr-adevar schimbatoare, dar daca iti place orasul, te acomodezi . Cu sofatul te inveti , dar la ce retea de metrou au , nici nu ai nevoie, daca ai job-ul in oras. Prizele cu 3 craci sunt mult mai bune ca ale noastre din Ro ... eu in noua casa numai asa ceva o sa am Lol . Astea sa fie cele mai mici probeleme ale tale ...prizeleras si sofatul.

Eu iubesc Londra , este orasul meu preferat computerlovepoate pentru ca l-am vizitat si foarte mult timp. Am cunoscut mai multe aspecte ...si bune si mai putin bune .

Deja ma gandesc la o alta vizita, pentru anul viitor .

Daca e vorba de alt oras in Anglia, nu cunosc.

Pupici si astept vesti .
bereea
Scris: Tuesday, September 22, 2015 9:10 AM
Nivel

Multumesc, TatyCheek Kiss Daca ne vom muta nu stiu inca in ce oras, depinde unde va munci sotul meu...
ingerash
Scris: Wednesday, September 30, 2015 7:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Pot spune ca este mai cald ca in partea irlandeza.Cauta informatii in forumul romanilor in UK.
Dumitru Ivanov
Scris: Friday, September 11, 2020 11:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/15/2016
ingerash wrote:
Pot spune ca este mai cald ca in partea irlandeza.Cauta informatii in forumul romanilor in UK.

La ce te forum te referi? Romani in UK sau mai este si altul?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.