Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Recunosc, si eu sufar de UFO. Dar ma tratez, pana nu devine cronica  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu nu am Ufo.De obicei le termin,nu le las.Nu mai intru pe aici ,sa nu iau microbul de la voi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Pana sa va cunosc pe voi si forumurile cu lucru de mana, intotdeauna aveam doar un singur obiect pe andrele. Pana nu-l terminam, nici macar nu ma gandeam la altceva.
Acum e de groaza! Am incepute cel putin 2-3, iar prin cap imi umbla 1000 de idei.
Mirela, ma bucur sa cunosc o persoana asa organizata! Chiar vroiam sa intreb daca e cineva pe forum care nu are UFO-uri! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Pai si eu incep 2-3 lucruri cam in acelasi timp,dar nu le las,le termin rapid...in limita timpului disponibil |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am si eu cateva |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Eu ma asteptam sa gasesc vreun doctor sau tratament pe aici |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| De multe ori incep cate 2 - 3 odata , ca ma plictisesc sa lucrez numai la unul. Si parca, cand ma apuc sa fac ceva, imi vin si alte idei. Acum ma pot lauda ca nu am nimik UFO. |
|

| Am 7 UFO...gata ma tratez |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ingerash wrote:Am 7 UFO...gata ma tratez Ingerash ,ce faci tu acolo la avatar si nu ne arati? ceva irlandez? deabia astept sa vad.Dar cu cismulitele cum stai ?eu as face ceva da vara, dar nu am nicio idee .Bine,nici nu m-am straduit.Lenea e mareeeeeee! |
|

| Nicoleta C wrote:Ingerash ,ce faci tu acolo la avatar si nu ne arati? ceva irlandez? deabia astept sa vad.Dar cu cismulitele cum stai ?eu as face ceva da vara, dar nu am nicio idee .Bine,nici nu m-am straduit.Lenea e mareeeeeee!
Bascuta pentru domnisoara noastra o sa pun maine poze,cizmulitele le fac cat de curand in stilul meu(sti care e,nu??) |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| [quote=ingerash]Deabia astept ! tocmai mainee..... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| Buna tuturor,nu stiu daca e bine unde am intra ,dar eu am alta dilema,am achizitionat doua fire si ,nu stiu cum as putea lucra cu ele:primul e cam asa:

e un fir mai gros,cand il desfac arata de parca ar fi pretricotat. firul doi arata asa:

Daca ma puteti ajuta,va rog sa o faceti.DIAGRAME ,MODELE ,ORICE,VA MULTUMESC! |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| e boala grea asta cu firele si eu o am le cumpar si pe urma uit sa le lucrez,dar si cu ufo........ |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| grea tare boala asta ,sa ai cat mai multe fire,sa vrei sa te apuci de toate,sa nu termini apoi nici una |
|
|