UFO
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pcinfo
Scris: Tuesday, August 28, 2012 3:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
trandafirul-rosu wrote:
Buna tuturor,nu stiu daca e bine unde am intrauff ,dar eu am alta dilema,am achizitionat doua fire si uff uff uff ,nu stiu cum as putea lucra cu ele:primul e cam asa:

e un fir mai gros,cand il desfac arata de parca ar fi pretricotat.
firul doi arata asa:

img
Daca ma puteti ajuta,va rog sa o faceti.DIAGRAME ,MODELE ,ORICE,VA MULTUMESC!

Primul merge la fulare din alea cretuline cred, vezi ce au postat fetele pe forum...
Al doilea poti lucra ce vrei tu. Eu as face un pulovaras sau ceva de genul, ideea la aceste tipuri de fere este sa faci ochiurile intre bubitele de puf. Am vazut pe undeva pe youtube, dar nu am idee cum sa cauti (vazusem intamplator)
trandafirul-rosu
Scris: Tuesday, August 28, 2012 3:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/2/2012
Multumesc,pentru sfaturimajoreta ,am sa incerc sa caut eu maine,fiind si sarbatoare...sa tarmin si cu ufo...acesta
Motanel
Scris: Wednesday, August 29, 2012 8:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/19/2011
yes nu sunt singura care sufera de UFO, puteti sa ma treceti cap de lista, si sunt UFO din cauza dvstra stimate doamne pt ca faceti atat de multe minunatii de nici nu stiu de care sa ma apuc, azi incep ceva fac cateva zile dupa care vad altceva mai frumos si ma apuc de sticat si iar fac si iar stric sau le las incepute si necusute ras oho am si din alea ras sper sa ma tratez de UFO dar asta ar insemna sa nu mai platesc vreo luna interentul hohot oricum cu sau fara UFO sunteti cele mai minunate doamne si faceti cele mai minunate lucrusoare atat pt voi cat si pt cei dragi, va pup si sper sa ne tratam de UFO reciproc pupici pupici pupici pupici pupici pupici
ingerash
Scris: Wednesday, August 29, 2012 10:45 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Motanelpupici computerlove

Eu am ales cum sa scap....un lucru neterminat in dormitor,inainte de nanii mai fac cateva randuri si altul jos in livinghainoroc hohot
pcinfo
Scris: Wednesday, August 29, 2012 1:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
iasmina_ioana wrote:
Si eu sufar de boala asta, dar in ultimul timp am avut o rezolvare, cam drastica ce e drept.... am desfacut tot ce era inceput. M-am hotarat sa nu mai incep mai mult de 3 lucruri o data.

Astazi am decis ca daca nu pot face macar sa desfac lol
Am stricat vreo doua lucruri incepute de o gramada de timp, de nici nu mai stiam ce am facut pe acolo, asa ca am mai tratat din boala. Mai am..... sa ma gandesc 1, 2, cred ca vreo 3 chestii incepute :) dar unul e aproape gata, deci stau bine
endy
Scris: Wednesday, August 29, 2012 2:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Am de terminat un bolerou maro tricotat si nu mai pot de ciuda ca nu am spor si vreau sa incep tot un bolerou cu ata trimisa de draga mea Ildi
delfin
Scris: Thursday, August 30, 2012 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2011
eu am tot incercat cateva zile la rand sa-mi incep un pulovar tricotat pentru luna septembrie ,dar pun ochiurile si stric dupa cateva randuri , nu stiu de ce nu se leaga nimic desi firul este frumusel foc.Grea boala asta ,oare are si leac?
mikaela
Scris: Friday, September 7, 2012 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
SI daca tot nu se ofera tratament, m-am tot gandit cum sa fac sa nu dezvolt o depresie cand vad UFOurile care zac aruncate in pungi...m-am gandit sa le numesc asa mai vesel WIP, adik WORK IN PROJECT. Sna mai bine, nu?? Cel putin pt mine, asa stiu ca vor avea finalitate angel chitara chitara

Gata!! AM gasit solutia yes yes hohot hohot
ingerash
Scris: Friday, September 7, 2012 4:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
cool hohot hohot hohot asa o sa le etichetez si eudance
2dora
Scris: Monday, September 16, 2013 12:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/2/2013
scratch Vad de un an nimeni nu a mai scris la acest subiect! Oare nu mai aveti obiecte incepute si abandonate? oare
Daca-i asa, va felicit pentru harnicie! flowers Eu recunosc ca ma incadrez f bine la UFO sau Wip. banghead Am in lucru un bolero rotund, o vesta si un sal. nervi Firele sunt pufoase si din cauza alergiei nu pot sa lucrez mult la ele... dar o sa le termin eu ...Hands
felixthecat
Scris: Monday, September 16, 2013 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2011
2dora,cred ca eu sunt lider ufo;am 4 tricotate(incepute si trecute in,,rezerva''in diferite stadii)si 5 crosetate.Asta nu inseamna ca nu le termin,dar mereu apar modele noi si le,,incerc''si uite asa mai apare un ufo......
Ruth
Scris: Monday, September 16, 2013 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
oooooooooo si eu sunt pe lista 1 tricotata si 3 crosetate Lol
felixthecat
Scris: Tuesday, September 17, 2013 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2011
Mult spor fetelor;cum terminam una,cum o aratam.
Cris-DL
Scris: Wednesday, September 18, 2013 9:50 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
...din titlu am crezut ca-i vorba de Chicco (UFO)...ce toanta sunt Blushing Hilar

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.