|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| trandafirul-rosu wrote:Buna tuturor,nu stiu daca e bine unde am intra  ,dar eu am alta dilema,am achizitionat doua fire si  ,nu stiu cum as putea lucra cu ele:primul e cam asa:   e un fir mai gros,cand il desfac arata de parca ar fi pretricotat. firul doi arata asa:   Daca ma puteti ajuta,va rog sa o faceti.DIAGRAME ,MODELE ,ORICE,VA MULTUMESC!
Primul merge la fulare din alea cretuline cred, vezi ce au postat fetele pe forum... Al doilea poti lucra ce vrei tu. Eu as face un pulovaras sau ceva de genul, ideea la aceste tipuri de fere este sa faci ochiurile intre bubitele de puf. Am vazut pe undeva pe youtube, dar nu am idee cum sa cauti (vazusem intamplator) |

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2012 Mesaje: 50
| Multumesc,pentru sfaturi ,am sa incerc sa caut eu maine,fiind si sarbatoare...sa tarmin si cu ufo...acesta |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| nu sunt singura care sufera de UFO, puteti sa ma treceti cap de lista, si sunt UFO din cauza dvstra stimate doamne pt ca faceti atat de multe minunatii de nici nu stiu de care sa ma apuc, azi incep ceva fac cateva zile dupa care vad altceva mai frumos si ma apuc de sticat si iar fac si iar stric sau le las incepute si necusute oho am si din alea sper sa ma tratez de UFO dar asta ar insemna sa nu mai platesc vreo luna interentul oricum cu sau fara UFO sunteti cele mai minunate doamne si faceti cele mai minunate lucrusoare atat pt voi cat si pt cei dragi, va pup si sper sa ne tratam de UFO reciproc |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Motanel
Eu am ales cum sa scap....un lucru neterminat in dormitor,inainte de nanii mai fac cateva randuri si altul jos in living |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| iasmina_ioana wrote:Si eu sufar de boala asta, dar in ultimul timp am avut o rezolvare, cam drastica ce e drept.... am desfacut tot ce era inceput. M-am hotarat sa nu mai incep mai mult de 3 lucruri o data.
Astazi am decis ca daca nu pot face macar sa desfac lol Am stricat vreo doua lucruri incepute de o gramada de timp, de nici nu mai stiam ce am facut pe acolo, asa ca am mai tratat din boala. Mai am..... sa ma gandesc 1, 2, cred ca vreo 3 chestii incepute :) dar unul e aproape gata, deci stau bine |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Am de terminat un bolerou maro tricotat si nu mai pot de ciuda ca nu am spor si vreau sa incep tot un bolerou cu ata trimisa de draga mea Ildi |
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| eu am tot incercat cateva zile la rand sa-mi incep un pulovar tricotat pentru luna septembrie ,dar pun ochiurile si stric dupa cateva randuri , nu stiu de ce nu se leaga nimic desi firul este frumusel foc.Grea boala asta ,oare are si leac? |

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| SI daca tot nu se ofera tratament, m-am tot gandit cum sa fac sa nu dezvolt o depresie cand vad UFOurile care zac aruncate in pungi...m-am gandit sa le numesc asa mai vesel WIP, adik WORK IN PROJECT. Sna mai bine, nu?? Cel putin pt mine, asa stiu ca vor avea finalitate
Gata!! AM gasit solutia |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| asa o sa le etichetez si eu |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2013 Mesaje: 24
| Vad de un an nimeni nu a mai scris la acest subiect! Oare nu mai aveti obiecte incepute si abandonate? Daca-i asa, va felicit pentru harnicie! Eu recunosc ca ma incadrez f bine la UFO sau Wip. Am in lucru un bolero rotund, o vesta si un sal. Firele sunt pufoase si din cauza alergiei nu pot sa lucrez mult la ele... dar o sa le termin eu ...
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| 2dora,cred ca eu sunt lider ufo;am 4 tricotate(incepute si trecute in,,rezerva''in diferite stadii)si 5 crosetate.Asta nu inseamna ca nu le termin,dar mereu apar modele noi si le,,incerc''si uite asa mai apare un ufo...... |

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| oooooooooo si eu sunt pe lista 1 tricotata si 3 crosetate |

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Mult spor fetelor;cum terminam una,cum o aratam. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ...din titlu am crezut ca-i vorba de Chicco (UFO)...ce toanta sunt
|
|