|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu sigur nu as iesi in pijama nici sa deskid usa cuiva ... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Stele, cu silueta ta, eu cred ca poti opta pentru multe tinute. Mi se pare ca iti sta f bine in pantaloni si sacou, degeaba zici ca-i "prea clasic". Nu uita ca toamna asta se poarta tricotul, fie cu ochiuri largi sau mici (mai indicate pt serviciu cele mici), in culori aurii sau tente de mov-lila (una dintre culorile care, personal, nu imi plac). Si obligatoriu o brosa pe reverul sacoului sau un sirag la gat, chiar daca porti o camasa in dungi si un costum de denim. Iar in zilele mohorate, opteaza pentru ROSU!
|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Radeti voi radeti, dar habar n-aveti ce naspa e sa ai tinuta obligatorie de business, zi de zi, cate 10 ore. Cand ajung acasa abia astept sa ma schimb. Am ajuns sa nu mai suport costumele in asa hal ca uneori imi iau cu mine haine de schimb, ca sa ies in blugi de la lucru. Iar dimineata cand trebuie sa ma imbrac e un chin pana reusesc sa le combin. Inainte, la toate joburile avute, combinam in general blugii cu camasile sau sacourile, adica adoptam mereu un stil sport. Asa mi se poatriveste si asa ma simt cel mai bine. Dar acum...chiar nu vreau sa am retineri din salar pentru ca nu port un amarat de costum sau cel putin paltaloni de stofa si un sacou asortat. |
|

| Multumesc, Vesna !Denim in nici un caz, restu da, mai putin lila-ul acela...simt ca nu ma caracterizeaza culoarea asta....la fel ca si rosul!Nu ma simt bine purtand gri, rosu, tonuri de mov si roz...culmea, toate fiind culori foarte feminine...In skimb ador toate nuantele de verde, kaki, bej, maro, alb, bleu, albastru....
Am fost azi in Cora si am vazut multe modele de sacouri super fanteziste si moderne.Elegante, dar moderne si...cred ca am de unde alege, numa' bani sa fie ! |
|

| fdianamaria wrote: Am ajuns sa nu mai suport costumele in asa hal ca uneori imi iau cu mine haine de schimb, ca sa ies in blugi de la lucru.
Asa ma gandeam si eu, sa imi iau haine de skimb, ca deh, pe toculete in parc dupa Matei nu merge, dar la iarna sa ma skimb in masina....ma ia cu frig de pe acum...Om trai si om vedea.Cert este ca detest stilul clasic purtat de nevoie.Sa ma imbrac clasic o data pe luna ar fi ok.Eu sunt adepta blugului, d eorice fel, numa' blug sa fie!
fdianamaria wrote:Inainte, la toate joburile avute, combinam in general blugii cu camasile sau sacourile, adica adoptam mereu un stil sport. Asa mi se poatriveste si asa ma simt cel mai bine.
Si eu in prezent la fel combin blugi cu orice.Dar la viitorul job nu mere ...Voi adopta stilul constipat! |
|

| "Voi adopta stilul constipat"
|
|

| fdianamaria wrote:"Voi adopta stilul constipat"
Pai...asa il vad eu ! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Diana, ai pus punctul pe I
Pe aici cine tine la "prestanta" tre' musai sa aiba in garderoba tshpe mii de costumashe, din care macar 60-70% facute la croitor. Partea cea mai comica e ca sunt ca trase la indigo, diferind numai in functie de gabarit.
Moi, je suis Gica-contra, eu ma duc si la pantalon de stofa si sacou, dar nu costum si mai adesea in blugi, deoarece eu ma asez jos, pe covor, cu copilul si ne jucam, asa ca blugii se preteaza la toate acrobatiile. Fustele nu exista in vocabularul/ dulapul meu, numai rochite, dar si acelea numai vara. |
|

| sousourel wrote:Diana, ai pus punctul pe I Pe aici cine tine la "prestanta"  tre' musai sa aiba in garderoba tshpe mii de costumashe, din care macar 60-70% facute la croitor. Partea cea mai comica e ca sunt ca trase la indigo, diferind numai in functie de gabarit. Moi, je suis Gica-contra, eu ma duc si la pantalon de stofa si sacou, dar nu costum si mai adesea in blugi, deoarece eu ma asez jos, pe covor, cu copilul si ne jucam, asa ca blugii se preteaza la toate acrobatiile. Fustele nu exista in vocabularul/ dulapul meu, numai rochite, dar si acelea numai vara.
Sousourel, cred ca ne-am intelege de minune !!! Nici eu nu-mi amintesc ce inseamna fusta. Iar daca vrei sa cauti ceva rochii in garderoba, chiar va invit cu drag, pentru ca sigur veti sta mult |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Stele poti face combinatii reusite sacou-blugi, si nu e musai sa porti tocuri la stilul asta constipat, auzi la ea Eu chiar si la serviciu ma imbrac feminin, si desi nu am multe taioare imi place sa combin diverse piese din ce am si cand ma uit in oglinda...aia mica din baie pe care o stii ..imi place de mine tare mult Uite am gasit si eu la Macys cateva chestii dragute, tare mi-as comanda in viitorul apropiat ceva dragut

[IM 
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Intotdeauna mi-a placut tinuta blug-sacou...de orice fel. Putem totusi, sa facem distinctie intre un tip de "office" si altul...de exemplu eu lucrez intr-un birou super cu multe colege daaaaaaaaaaaaaaar...pana la birou trebuie sa calaresc ceva cale ferata...Tocuri? Micute sau deloc. Oricum, la sacou merge si o camasuta dar si ceva mulat. Variante la tinuta blug-sacou sunt multe. Numai daca schimbi culoarea camasii si deja e altceva. Si, asa cum am mai spus, accesoriile sa nu lipseasca... |
|

| Blugul iese din discutie.De orice fel, oricta de clasic ar fi, nu se admite.
Katy, saru-mana pt idei!
Am uitat sa mentionez ca in negru nu am imbrac, uras culorile inkise, in skimb imi plac foarte mult culorile vii si tari combinate cu cele pastel.mai imi plac dungile, dungulitele, carourile si bulinele.
In viitorul apropiat ma duc prin oras sa prospectez piata ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stele_pe_cer wrote: Am uitat sa mentionez ca in negru nu am imbrac, uras culorile inkise, in skimb imi plac foarte mult culorile vii si tari combinate cu cele pastel.mai imi plac dungile, dungulitele, carourile si bulinele.
!
Eu mor dupa negru, te salveaza in multe situatii |
|

| katy wrote:Eu mor dupa negru, te salveaza in multe situatii
Eu il detest, am senzatia ca odata imbracata in negru mi se posomoraste si fata si ziua mi-e mai proasta.Am observat ca daca ma imbac in culori calde, vii, ma simt excelent, in skimb in culori reci si inkise mai simt deprimata.
E drept ca negrul merge la orice, este elegant, dar eu nu il suport.Si daca il port, e musai sa fie combinat cu multe nuante calde care sa ekilibreze putin paleta coloristica. Astazi la examen am fost imbracata intr-un costum maro, si am avut o bluza galbena.Mult prea clasic pt gustul meu si fara culoare care sa dea viata.Nu mi-a placut, dar de emotii nu am avut timp sa ma gandesc 'ce sobru m-am imbracat!".Maine sa vad ce pun pe mine , ca am interviul! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Nu m-as imbraca niciodata in jeansi la serviciu. |
|
|