bereea wrote:Monica, Tyktak multumesc Tyktak, laptele condensat arata ca o frisca nu foarte groasa, untoasa si dulce.Se gaseste de cumparat.Da, este la cutie, nu stiu daca se fierbe pana devine caramel. Multumesc pentru informatii.
Gabi
|
Buna Bereea,am citit azi toate paginile in care este depusa toata munca ta.Te admir si te felicit pentru tot ceea ce faci Poti te rog sa imi spui ce inseamna lapte condensat in prajiturile tale?Este laptele ala a cutie care se fierbe pana devine caramel?
Gabi
|
Carla este superba fusta ta, sa o porti sanatoasa Ai zis ca ti-au intrat 360 de grame dar ce fel de fir?subtire? felicitari inca odata
Gabi
|
Dana da-i bataie ca iese foarte frumos
Gabi
|
Carla fusta este SUPERBA.Sa oporti sanatoasa si mandra ca ai cu ce.Poti te rog detalia un pic cata ata ti-a intrat ?ce fel de ata ai folosit si de unde ai nceput de sus pe cati ochi? Nu ma satur sa ma uit la ea mi s-ar potrivi foarte bine si mie dar nu stiu daca sunt eu in stare sa fac un lucru asa de mare si frumos
Gabi
|
Ma bucur ca iti place,da in realitate e o culoare frumoasa.Eu mai am de invatat pana fac minunatii ca voi dar nu ma las perseverez...
Gabi
|
Liliana asa ai vrut sa faci jumatate de torsade intru-un sens si cealalta jumatate in alt sens? Lucreyi foarte frumos si iese ceva trainic dar eram nelamurita cu torsadele.
Gabi
|
Gabyta, MIhaela, Oachi felicitari pt ce curajul si rabdarea de a face asa minunatii.
Gabi
|
Silvia bravo,eu nu am gasit inca un fir sa imi placa.O sa primeasca zilelel astea si atunci sa te tii ce harnica voi fi
Gabi
|
Ildi si Claudia
Gabi
|