Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| un pachet de tigari are nu numai avertismentul scris mare ci si o poza sugestiva,cam asa.uitati-va si la ce contine o tigara si va piere de tot cheful de fumatNu mai stiu exact dar acasa pachetul de tigari parca are avertismentul scris mic undeva ca nici nu-l vezi. mihaela75 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Andismom wrote:... sunt stupida, stiu!
Nu esti stupida deloc.
Iar cu "reclamele" astea, guvernele mai bine ar face "publicitate" pentru safe sex sau anti drog. Sau mai bine ar investi banii in tarile care nu prea au nici dupa ce bea apa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Chiar ca iti trece cheful de fumat cand vezi bietul om dandu-si ultima suflare (sa ma ierte Dumnezeu da' putea sta acolo si din alte motive nu numai cancer de plamani asa ca din punctul meu de vedere nu este foarte realista poza!) sau pozele postate de tine, Roxanel cu plamanii aia doi... aoleo! chiar m-am scarbit! dar, stati linistite, nu suficient cat sa ma las! poti muri de multe altele in viata si, daca tot avem destul neplaceri si chestii interzise, de ce sa nu ne delectam cu o tigara din cand in cand macar? nu spun sa fumeze cineva ca mine dar nu cred ca se moare dintr-o tigara si o cafea o data la nu stiu cat timp... |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Adismom sabotoarea!Noi incercam sa convingem lumea ca nu e bine si vii tu sa spui ca e bine...mai ales ca si eu imi caut motiv de vreo doua sapt sa aprind una mica...doar un fum de pofta... |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Am intrat aici pe acest topic ca sa reimprospatez subiectul fumatului,pentru ca am observat ca multe dintre noi fumeaza si poate ne-ar ajuta daca am vorbi mai mult despre chestia asta,in ideea de a reduce tigarile sau a renunta de tot.
Care dintre voi mai fumati si cate tigari pe zi? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu fumez c-am 5-6 tigarii pe zi,depinde de situatie daca ies cu prieteni fumez tot timpul mai mult(adica la sfirsit de saptamina)si chiar am zile cind nu am timp si fumez 1 tigara pe fuga.Oricum tot fumat se cheama in schimb cind am fost insarcinata nu am fumat pina in ultima luna cind aveam pofta de o tigara si fumam una la 3-4 zile. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu nu mai fumez Reducerea tigarilor , pe urma parca vroiam sa recuperez, am zis gata si gata a fost. Sper sa am intelepciunea sa nu mai pun boticul pe tigara |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Au trecut deja vreo doua lunutze...ce sa zic, de obicei nu ma tenteaza, dar cand ma tenteaza..rau , trag un fum-doua si gata, dar foarte rar. Poate s-a intamplat de vreo 3 ori. Inca ma simt fumatoare. |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| si eu la un mom. dat am redus numarul tigarilor fumate pe zi, dar sapt. trecuta am fumat dublu, asa k "i-am pus la loc" |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| ira_tgr wrote:.... sapt. trecuta am fumat dublu, asa k "i-am pus la loc"
Ira, ziceai ca ti-e greatza si nu poti manca nimic? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Ira, ziceai ca ti-e greatza si nu poti manca nimic?
Si mie cateodata imi e rau cand fumez prea mult... |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Miri wrote:Ira, ziceai ca ti-e greatza si nu poti manca nimic?
hmmm, chiar m-am pus pe ganduri, sa fie asta? |
|
| hai fetelor, lasati tigarile, va fac galerie :801: :801: :801: eu le-am lasat, ma simt mult mai bine |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| mariuta wrote:hai fetelor, lasati tigarile, va fac galerie :801: :801: :801: eu le-am lasat, ma simt mult mai bine
Fericito! Dupa cat timp ai depasit pofta ocazionala? |
|
| dupa vreo 4 luni, dar cand imi era pofta rontaiam ceva covreigei si la un moment dat depasisem pragul de 55 kg. , pe care m-am straduit si le-am dat jos.
haideti! va fac galerie!:801: |
|
|