Profil: tutsy
Despre
Utilizator: tutsy
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, April 5, 2008
Ultima vizita: Thursday, June 26, 2008 9:36 AM
Numarul de postari: 28
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cu "NU" in brate
Postat: Wednesday, June 11, 2008 5:53 PM
Sunt de acord cu tine ADRIANA][/color],cu copiii trebuie sa ai mare rabdare,eu fiind aici singura imi vine cam grelut,dar cred ca fac fata.Incerc sa fiu cit de calma pot,defapt nu ma enerveaza cind face ceva ce nu trebuie,doar atunci cind nu vrea sa manince,atunci ma linistesc singura.Dar cu fiecare zi tot mai mult invatam cite ceva ce e mai bun pentru copiii nostri.
Subiect: dupa cezariana
Postat: Wednesday, June 11, 2008 5:43 PM
ce vreau sa zic,eu dupa cezariana am avut contat sexual,dar parca nici nu mi se potriveste cuvintul,deoarece,noi folosim cuvintul dragoste,si nici de cum sex sau altceva;deci,la noi a fost cam la 4saptamini.Deoarece,medicul de familie pe care il aveam,abia de mai vorbea,nu sa te mai consulte.Acum avem alEu dupa cezariana ma simteam bine,dar oricum aveam foarte mare grija la ceia ce faceam.Nustiu de Cryss,foloseste asa termeni,dar o felicit pentru fetita.pupici
Subiect: Cu "NU" in brate
Postat: Wednesday, June 11, 2008 1:10 PM
Un articol foarte,foarte bun.Voi incerca sa aplic si eu aceasta metoda,deoarece chiar ca o zapacita toata ziua cu gura in copil,nu fa ceia,nu pune acolo,etc.Ca probabil ei se intreaba, dar macar ceva lor li se poate.Iti multumesc mult pentru articol.pupici yes
Subiect: urgent va rog
Postat: Tuesday, May 20, 2008 6:00 PM
Felicitari!chiar ai nascut o dulceata de fetita,si eu am auzit ca acesti copii vor fi genii,asa ca felicitari inca o data si sa speram ca totul o sa fie bine!!!!!pupici multi pupici!!!pupici pupici pupici
Subiect: Clubul aspirantelor 6
Postat: Tuesday, May 20, 2008 5:41 PM
buna!N-am mai fost pe forum de vreo saptamina,cred,din motiv ca nu prea am avut timp.Daca ma primiti as vrea sa ma inscriu si eu in club,daca ma primiti,desigur.Inca nustimcite saptamini avem sigur,dar eu dupa socotelile mele,cred ca am cam 11 saptamini,pe 23 vom face ecografia si vom sti mai cu exacticitate.dance greturile saptamina aceastaparca m-au mai lasat putin,ca pina acum ma staruiam sa maninc ceva peste puteri.cu primul bebe adaugam,iar cu acesta slabesc.Sper ca pe viitor va fi mai binisor.Stele,vreau sa-ti spun ca si eu la primul bebe cind am facut test,adica duoa,chiar,mi-a aratat negativ,dar cind am facut ecografia era deja a 8-a saptamina.Oricum te felicit si-ti doresc citi sa ai citi ochisori iti doresti tu!pupici bounce
Subiect: ce lapte formula dati bebelusilor?
Postat: Thursday, May 8, 2008 7:44 AM
multumim!!!!de cind ia iesit si cel de-al doilea dintisor,chiar a inceput sa pape mai bine!dance
Postat: Tuesday, May 6, 2008 2:48 PM
Iata ca avem si rezultate bunedance Adriano a inceput sa accepte lapticul formula,consuma doar cite 120-150 ml.maxim,dar sunt multumita ca papa si atit,nu stiu de ce nu vrea mai mult,eu cred ca el papa atit cit simte el necesitateabottle pupici
Postat: Thursday, May 1, 2008 2:48 PM
Buna mamici!of,ce sa zic,de ieri parca a inceput sa bea cute putin,bea cam cite 50ml,dar multumesc si pentru atit.Dinntre Milupa si nan2,la acceptat pe cel de la nestle,cel de la milupa are parca gust de zahar ars.Nustiu,poate mi se pare mie,dar asa simt.Cind ii prepar laptele ii pun si putin putin zahar ca altfel nu vrea sa puie gura.E asa de mic dar daca simte ca ii dau lapte si nui place,inchide strins gurita si vreo 3 ore nu papa nimic,sau o intredeschide si mai intii gusta cu virfuletul limbii si daca ii place incepe sa manince.uff In schimb ma bucur ca macar citusi de putin a acceptat laptic,sper pe viitor sa avem rezultate mai bune!Va multumesc pentru sfaturi!!!pupici
Postat: Tuesday, April 29, 2008 2:10 PM
va multumesc pentru sfaturi.citesc mesajele de la voi si parca prnd la curaj,o sa incerc sa-l las sa inflaminzeasca mai bine si apoi voi incerca sa-i mai dau.e adevarat,trebuie sa am multa rabdare!va pupicesc dulce si va tin la curent,sa vad ce succese o sa ampupici pupici
Postat: Tuesday, April 29, 2008 10:46 AM
Bebe are 8 luni jumate.Crezi ca nu ar mai trbui sa-i dau deloc?ca nu ma ajunge mintea si capul cum sa-l mai fac sa bea laptic.banghead pupici