Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Kiki wrote:da, mama, cum sa nu. Elle, draguta, am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca avand in vedere ca nu tuseste des si tusea e uscata, sa nu ii dau nimic; daca persista mai mult de 2 zile sa il sun. L-am intrebat de ambroxol si mi-a zis ca nu a auzit de nici o implicatie neurologica mai tarziu. Sa il intrebi si pe doctorul tau care e mai in varsta, vezi ce zice si da-mi de veste. Pup. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote: Elle, draguta, am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca avand in vedere ca nu tuseste des si tusea e uscata, sa nu ii dau nimic; daca persista mai mult de 2 zile sa il sun. L-am intrebat de ambroxol si mi-a zis ca nu a auzit de nici o implicatie neurologica mai tarziu. Sa il intrebi si pe doctorul tau care e mai in varsta, vezi ce zice si da-mi de veste. Pup.
Multumesc tare mult, kiki...imi faceam oareshce griji...si totusi amborxol-ul mi-a fost prescris de Capraru, dar cu singuranta il voi ruga sa-mi explice pe intelesul meu ce eefecte are....si te tin la curent .. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Da, Elle, si eu vreau sa stiu mai multe despre ambroxol, mai ales ca acum au aparut pe piata o gramada de siropele cu tot atatea denumiri, care au la baza tot ambroxolul (Mucosolvan, de exemplu). |
|

| Ma gandesc ca daca ti l-a prescris doar nu era nebun sa iti dea ceva care nu trebuia. Anaida a scris ca o prietena a auzit, deci nu e parerea unui medic. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Ce parere aveti depre un bebe care tuseste fara a fi racit? ce cauze credeti ca ar putea exista? in fara de faptul ca s-ar fi inecat cu laptic la san sau dupa papa? bebele meu tuseste uneori ziua fara un motiv aparent... s-a mai confruntat careva cu o astfel de situatie? |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| si al meu tuseste,stranuta fara motiv,chiar nechezeste ca un magarus dimineata nu stiu care este motivul,dar bine ca nu e racit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si Briana tuseste in timpul zilei si de stranutat nu mai zic...de cateva ori pe zi cam de cand am nascut-o....o fi vorba de o alergie sau e pur si simplu de la lapticul care ii mai intra pe unde nu trebuie ??? ..cel putin asta a fost explicatia pediatrei care ne viziteaza |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| De tusit mai tusesc si din cauza salivei. Alex a invatat destul de greu sa o inghita fara sa o tuseasca. De stranutat nici nu mai vorbesc. Cred ca praful o deranjeaza dar in timp se va obisnui ca mai bine de atat nu pot sa fac curat . |
|

| David tuseste in continuare dupa raceala de saptamana trecuta. Asa ca de azi (de fapt de ieri, ca deja e miercuri) i-am dat Ambroxol, cate 10 picaturi de 3 ori pe zi. Sa vedem daca e bun. Pana la Ambroxol, am luat Stodal, dar nu si-a facut treaba. |
|
| Tina wrote:Si Briana tuseste in timpul zilei si de stranutat nu mai zic...de cateva ori pe zi cam de cand am nascut-o....o fi vorba de o alergie sau e pur si simplu de la lapticul care ii mai intra pe unde nu trebuie ???  ..cel putin asta a fost explicatia pediatrei care ne viziteaza
despre tuse nu stiu, dar stranutul la bebelusi e adesea provocat de lumina prea puternica. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si Sasha mai tuseste cateodata si de stranutat la fel.
Atata timp cant nu este bolnavioara nu are rost sa intru in panica si nici sa-i administrez medicamente aiurea...nici nu are voie.
Subscriu la ce a spus g_nicoleta2000 . Am observat si eu la Sasha ca nu prea stie sa inghita cum trebuie saliva si cateodata am impresia ca o mesteca . |
|

| Aiurea nu ii dau nici eu medicamentele, numai la indicatia medicului. Nici macar cele din plante 100%. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| La noi mai nou, tusea intervine cand nu ne convine ceva.Adica cand skimbam pampersul, cand e burtica plina dar borcanelul nu e terminat, kestii de genul asta, smekerii de baiat mare ! |
|
| Salut dragi mamici! daca fetita mea a racit iar azi ainceput sa si tuseasca afara sa o scot sau mai bine nu, care zice ca nu, care ca da, vreau sa o scot sa aerisesc si casa dar ma tem sa nu-i fac mai rau.Nici nu stiu ce sa-i dau pentru tuse, astept medicul, l-am chemat acasa.Cind o aud ca tuseste imi vine sa |
|
| Deuta wrote:Salut dragi mamici! daca fetita mea a racit iar azi ainceput sa si tuseasca afara sa o scot sau mai bine nu, care zice ca nu, care ca da, vreau sa o scot sa aerisesc si casa dar ma tem sa nu-i fac mai rau.Nici nu stiu ce sa-i dau pentru tuse, astept medicul, l-am chemat acasa.Cind o aud ca tuseste imi vine sa Daca nu face febra atunci poti sa o scoti afara. Asta e recomandare pe care am primit-o noi de la medic. Intreaba-l si tu pe al tau daca vine la voi si vezi ce iti spune. |
|
|
|