Tusea la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Saturday, February 18, 2012 9:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
am sunat si eu odata la urgente intr-o duminica si am chemat medicul acasa si mi-a dat tot ceva pastile dar nu stiu sa iti spun cum se numesc. si a doua zi luni am mers cu el la dr si mi-a spus sa nu i le mai dau sa ii fac doar aerosol . ea mi-a spus atunci. apoi a pus si un afis in sala de asteptare.
are sotul meu o verisoara care are si ea copil de varsta lui edy, cand a mers cu el la dr,( ei au alt medic la copil) pt tusa i-a spus acelasi lucru .
fiecare medic e cu sfaturile lui, eu sunt multumita de dr noastra, deci ce imi spune ea e lege pt mine.
clalina
Scris: Sunday, February 19, 2012 12:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Ana wrote:
Bine multumesccomputerlove

nu stiam ca nu se da sirop de tuse la copii sub 2 aniuff pai mie mi-a dat la Emi niste pastilute(Stodal) si era si sirop.

Stodal se da pt ca este homeopat, nu se mai dau in schimb copiilor sub 2 ani cele tip mucosolvan ( altul nu-i vine acum) din acelasi motiv pe care l-a scris sweetangel, mi-a zis si mie pediatra sarei.
valeri
Scris: Tuesday, February 16, 2016 2:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/26/2016
Nu recomand sucurile, mai ales citrice. Acestea irita gatul. Mai bine multe lichide, ceapa cu miere sau ridiche cu miere si siropul Prospan, pe care il puteti folosi si la inhalatii.
Alinutza Ali
Scris: Tuesday, February 21, 2017 8:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/21/2017
Si fetita mea are o tuse foarte urata...se ineaca cand tuseste..am fost la pediatru si mi a recomandat ambroxol picaturi de trei ori pe zi timp de 5 zile
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.