Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am sunat si eu odata la urgente intr-o duminica si am chemat medicul acasa si mi-a dat tot ceva pastile dar nu stiu sa iti spun cum se numesc. si a doua zi luni am mers cu el la dr si mi-a spus sa nu i le mai dau sa ii fac doar aerosol . ea mi-a spus atunci. apoi a pus si un afis in sala de asteptare. are sotul meu o verisoara care are si ea copil de varsta lui edy, cand a mers cu el la dr,( ei au alt medic la copil) pt tusa i-a spus acelasi lucru . fiecare medic e cu sfaturile lui, eu sunt multumita de dr noastra, deci ce imi spune ea e lege pt mine.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Ana wrote:Bine multumesc nu stiam ca nu se da sirop de tuse la copii sub 2 ani  pai mie mi-a dat la Emi niste pastilute(Stodal) si era si sirop.
Stodal se da pt ca este homeopat, nu se mai dau in schimb copiilor sub 2 ani cele tip mucosolvan ( altul nu-i vine acum) din acelasi motiv pe care l-a scris sweetangel, mi-a zis si mie pediatra sarei. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2017 Mesaje: 1
| Si fetita mea are o tuse foarte urata...se ineaca cand tuseste..am fost la pediatru si mi a recomandat ambroxol picaturi de trei ori pe zi timp de 5 zile |