Tuse seaca
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Beatrice
Scris: Friday, November 16, 2007 11:01 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Acum vreo 2 saptamani, fetita mea a inceput sa tuseasca sec, scurt si rar. Intrucat nu avea absolut nici un alt semn (febra sau nas infundat), i-am administrat Stodal (1 lgt/ zi) si cateodata Panadol/ Eferalgan. Zilele trecute insa, a avut cateva accese de tuse - tot seaca, scurta, sacadata - si nasuc infundat , fara secretii, drept ptr care am dus-o la medic. A diagnosticat-o cu "amigdalita" si i-a prescris Augumentin, Sinupret si Paxeladine. Desi ii administrez aceasta medicatie de 2 zile, tuseste si mai rau !
Ce sa inteleg, ca nu i-a nimerit antibioticul? Sa merg din nou cu ea LA ACELASI MEDIC, si sa-i spun ca a dat-o in bara tunete !? Ce sa fac ?

Katrina
Scris: Thursday, June 23, 2011 9:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Emi al meu,tuseste de doua saptamani de nu stiu ce sa-i mai fac.
Tusea a inceput din senin.Cum nu avea febra si nici pulmonar nu se asculta nimic,amigdalele si faringele, curate ,i-am dat doar simptomatice dar degeaba .Asa ca joia trecuta ne-am infiintat la pneumo la spital.Mai intai a fost ascultat,apoi i-au facut radiografie care a iesit OK,dupa care a urmat spirometria si ea in regula.A primit niste picaturi preparate la farmacie,Bioparox si Sinecod sirop .Nici un rezultat.
Azi am mers din nou la doctor ,ne-a mai facut o spirometrie care a iesit foarte bine ,la fel curat si in gat si pulmunar.
A primit Prednison si Nasonex pentru 7 zile .Sa vedem ce-o mai fi.Mi-e tare mila de el saracutul, ca tuseste pana varsa.Si ce e mai curios e ca atunci cand doarme indiferent daca e noapte sau zi,nu tuseste deloc,insa cum deschide ochii,incepe concertul.
alexandrabogdan
Scris: Friday, June 24, 2011 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

e posibil sa fie ceva alergic. intrebati medicul dc nu e indicat sa ii administrati Aerius.
kali
Scris: Friday, June 24, 2011 10:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Exudat i-ai facut?
Katrina
Scris: Friday, June 24, 2011 2:32 PM
Nivel

A luat Aerius, Romergan, dar fara nici un rezultat .

Am stabilit cu doctorita, ca daca nici asa nu-i trece sa-l investigam mai amanuntit pentru alergie,poate ii facem niste teste.IgE e in limite normale ,dar cine stie?

Pe la 17.00 am si rezultatele la Exudatul nazal si faringian,sa vedem ce o fi.Doctorita se gandea,ca a mai avut asa cazuri ,sa nu fie vorba de vreo sinuzita asimptomatica ,adica doar inflamatorie fara suprainfectie bacteriana ,pentru ca de ieri dupa pranz a inceput sa-i curga si nasul,insa secretiile sunt limpezi.Daca va face febra sau se vor ingalbeni ,secretiile,sa-i dau Ciprofloxacin,250mg. la 12 ore.

Azi, a tusit la fel de tare dar mai rar si nu a varsat decat o data.
Katrina
Scris: Saturday, June 25, 2011 11:11 AM
Nivel

Rezultatele la exudate sunt bine=Flora nepatogena.

Se pare ca Prednisonul si Nasonexul isi fac simtita eficacitatea.De cand s-a trezit nu a tusit deloc,ceea ce e mai mult decat multumitor ,inainte cum deschidea ochii hop si tusea.Acum, 5 ore fara tuse ,parca nu ne vine sa credem.
Ciprofloxacin nu am inceput sa-i dau ca nu a facut febra si se pare ca si secretiile incep sa se reduca.
Ana
Scris: Thursday, March 22, 2012 8:25 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor imi puteti recomanda un sirop bun pentru tusa seaca?
dar si pentru cea reproductiva?
giulia_mamik
Scris: Thursday, March 22, 2012 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Ana,eu fetei mele ii dau Acc de 100.Tuseste de zile bune.Eu iau Stodal un sirop homeopat recomandat pt orice varsta si in sarcina.Multa sanatatecomputerlove

Si eu tusesc de zile intregi.Am racit urat de duminica.Am ajuns marti la antibiotic.Plus ca mi iese o masea de mintebanghead
mirela74chris
Scris: Thursday, March 22, 2012 8:44 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Stodalul este pentru ambele tipuri de tuse si Bioflu sirop,cu extract de iedera,tot pe ambele tipuri de tuse.Cel din imagine.Ca mai sunt inca doua feluri.

mirela74chris attached the following image(s):
images.jpg

Ana
Scris: Thursday, March 22, 2012 9:24 AM
Nivel

Multumesc fetelor,se gaseste si aici Stodal am sa ma duc astazi sa cumpar si daca ziceti ca e bun si pentru mine,ca am si eu o tusa reproductiva care numai trece.uff
alexandrabogdan
Scris: Thursday, March 22, 2012 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Ana wrote:
Multumesc fetelor,se gaseste si aici Stodal am sa ma duc astazi sa cumpar si daca ziceti ca e bun si pentru mine,ca am si eu o tusa reproductiva care numai trece.uff

sau PROSPAN tot pt ambele feluri de tuse, cu iedera ca si Bioflu
Ana
Scris: Thursday, March 22, 2012 10:44 AM
Nivel

multumesc fetelor am scris la cumnata sa-mi cumpere din tara Prospan.
bereea
Scris: Thursday, March 22, 2012 8:17 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ana wrote:

Ana, dar ceva aerosol faci?
oanamaria
Scris: Thursday, March 22, 2012 8:20 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
La mine Stodal face minuni si nu-mi lipseste din casa .
raly
Scris: Thursday, March 22, 2012 8:29 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Tuse productiva(care se rupe)-Humex expectorant ,Rhinatiol,Fluidol(adica toate 3 sunt Carbocisteina),.Eurespalul merge pe amandoua tipuri de tuse,la fel Bioflu si aproape toate din plante:Plantusin,Sirop de patlagina,Favitusin,Sirop de ridiche neagra,de nuci verzi,Bronchicum,Babicum,Bronchospectin,eu astea le-as recomanda ca sunt totusi pe baza de plante!
Pt tuse seaca -sunt cele care fluidifica Fluimucil,Mucosolvan,Mucosin cu miere sirop,Ambroxol,Bromhexin,amandoua cu variante de sirop, si este unul de la Propolis C Expectorant,care e bestial!Calmotusinul inca merge foarte bine!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.