Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| noi patim acum ceva curios. Ziua nu tuseste insa noaptea sau dupa amiaza, cind doarme, tuseste (parca se rupe tusea, e destul de tare) si nu stim ce are. Nu are nici un alt semn de boala, doar aceasta tuse si nici aceasta nu foarte deasa. Ce sa ii dam? Cele pe care il le dadeam cind racea mai tare? Chiar incepe sa ne ingrijoreze, caci se fac deja vreo 3 zile. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| noua ni se intampla des in perioada rece sa avem tuse noaptea fara nici un alt simptom,si la karina se termina cu voma.aici se gasesc siropuri pentru tusa,ambroxol-ul stiu ca e si in tara.in general eu le dau viscoteina,de care nu stiu daca este in tara sau daca se numeste tot asa.eu cred ca ii poti da |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| multumesc Butterfly pt sugestii. Ca o curiozitate vad ca ne-am inscris pe forum cam in acelasi timp, insa eu am vreo 70 de postari, la nivel de nou-venit, in timp ce tu esti veterana Tine-o tot asa!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| butterfly wrote:noua ni se intampla des in perioada rece sa avem tuse noaptea fara nici un alt simptom,si la karina se termina cu voma.aici se gasesc siropuri pentru tusa,ambroxol-ul stiu ca e si in tara.in general eu le dau viscoteina,de care nu stiu daca este in tara sau daca se numeste tot asa.eu cred ca ii poti da Karinei ii merge tare bine cu Flutox sirop,este singurul care o ajuta in orice tuse recomandat de medic.In schimb Ambroxol dat de farmacista cand am venit prima data aici nu a dat rezultate.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Si noi patim la fel, mai ales Denisa are o tuse uscata care cand o apuca noaptea o tinea si cate o ora. Nu avea guturai, nu avea temperatura, era vesela si vioaie. Am fost la medic nu avea nimic la plamani, nu avea rosu in gat, am facut analize si nu a iesit nimic la exudatul faringian. Am incercat toate siropurile posibile si imposibile: Paxeladine, mai erau vreo doua mai naturiste asa. Cel mai bun rezultat l-am avut cu Eurespal. Iar Eurespalul a fost in combinatie cu schimbarea de aer, ca atunci cand am inceput tratamentul am plecat pentru doua trei zile la tara, si din primele 5-6 ore cand am ajuns acolo s-a ameliorat tusea cred ca 70%. Doctorita ne recomandase un tratament foate complex, cu vitamina C, calciu, acel Eurespal de trei ori pe zi, Aerius seara si dimineata Septilin. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Ely wrote:Karinei ii merge tare bine cu Flutox sirop,este singurul care o ajuta in orice tuse recomandat de medic.In schimb Ambroxol dat de farmacista cand am venit prima data aici nu a dat rezultate. ambroxol-ul nici mie nu imi place.am scris de el,ca stiam ca este sigur si in tara.la unii copii foloseste |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Andrada asa facea si davy al meu cu o saptamana inainte de Paste si noi am fost la spital ca sa fiu sigura ca nu-i nimic. PE mine m-a internat cu el pt ca a zis ca e f mic si e mai bine sa ma tina sub observatie. A luat 2 tipuri de antibiotic si a facut si Aerosol. Parera ea e ca e mai bne sa te duci c copilul la medic nu sa-i dai tu pastile sau siropur de capul tau pentru ca nu poti sti sigur ce are. Ii doresc multa sanatate piciului! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| tusea in somn, fara alte simptome, poate indica existenta unei alergii (praf, puf, pene). intreaba pediatrul. |
|
|