Profil: Turti Maria
Despre
Utilizator: Turti Maria
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, August 1, 2016
Ultima vizita: Sunday, August 6, 2017 4:15 PM
Numarul de postari: 68
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 36
Postat: Friday, October 7, 2016 6:34 PM
Teutza wrote:

Frumos ca ai retinut! Mersi! Da, maine dim trebuie sa fim la clinica. Eu nu am deloc emotii. Eu mai tare imi fac griji sa ii las sotului totul ok acasa, sa ii las mancare, sa fie rufele spalate...:))
Oricum avem totul pregatit. Urmeaza ultima masa, baita, mani-pedi si sunt pregatita sa imi cunosc baiatul:)

Am urmarit aici toate discutiile, nu am lipsit:D

Iti tin pumnii Anyta! Relaxeaza-te weekend-ul asta si sa dea Domnul sa incepi cu bine urmat saptamana:)

Va pup fetelor si o sa incerc sa va dau maine vesti bune:) weekend placut!

Teutza nastere usoara si sa ai un baietel sanatos, cuminte si mancacios alcool
Recuperare rapida si sa vina lapticul repede pupici
Noi mergem maine acasa, abia asteptam yes
Postat: Thursday, October 6, 2016 4:28 PM
monica maria wrote:

Felicitari si sa iti traiasca printesa, unde ai nascut, la Euromedica?

Da, la Euromedica, cu Roman Radu.
Postat: Thursday, October 6, 2016 3:01 PM
Fetelor costurile difera f mult de la un oras la altul. Eu sunt din Baia Mare si am nascut la privat, cu medicul care mi-a urmarit sarcina, cu cezariana la cererea mea. Pretul e de 3300 lei, 5 zile spitalizare, rezerva proprie, cu toate incluse si pentru tine si pentru bebe (tu mergi doar cu perie de dinti si periuta, eu personal mi-am dus lucruri intime fiindca ma simt mai bine cu ale mele). Eu adevarat ca ecografiile si analizele nu sunt incluse, am platit separat cate 130 lei o ecografie. Conditiile f bune, toata lumea se comporta f frumos cu tine, medicul in ziua nasterii m-a vizitat de vreo 4 ori.... Chiar nu am nimic de obiectat, si intradevar mi se pare ieftin pe langa cat aveti voi de platit in alte orase, dar difera. La stat si la nou a nascut fina mea luna trecuta, cu cezariana 250€ la medicul ei, iar la restul (anestezist, neonatolog) nu stiu ca nu am intrebat + la fiecare asistenta, infirmiera ( tura se schimba si incepi de la capat). Dar fiecare alege in functie de preferinte si posibilitati, nu e nimeni de condamnat. Pupici tuturor si nastere usoara Teutza si Anyta, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii pupici Love
Postat: Tuesday, October 4, 2016 8:05 PM
anasstasia wrote:
Turti Maria, o pupam pe bebelusa. Ne bucuaram ca este sanatoasa si o grasunica. Inteleg ca ai nascaut natural? Nu am inteles de ce ai spus ca nu poti sta cu capul ridicat. Sau am inteles eu gresit?

Am nascut cu cezariana, nu natural.
Fetele care trebuie sa faca cezariana sa nu va speriati ca nu este asa de rau pe cum se spune, cel putin la mine a fost binisor. Azi noapte am reusit sa dorm (ajutata bineinteles de ceva calmante), iar dimineata ( la 5 sic )m-am trezit fara nicio durere, doar cand m-am ridicat mai doare un pik. Acum am mancat prima data cativa biscuiti si am reusit sa o alaptez si pe printesa, laptele vine destul de bine, doar ea este mai incapatanata si se ataseaza greu, se enerveaza, dar sper sa ne obisnuim incet. Suntem in culmea fericirii bineinteles yes
Postat: Monday, October 3, 2016 11:07 PM
Teutza wrote:

Doamne ma bucur pt tine cum m-as bucura pt mine cred! Bravo! Ma bucur ca sunteti bine amandoua!
Tu ai avut si inainte colostru? Ca nu mai tin minte. Daca nu te descurci cu alaptatul din cauza lipsei sfarcurilor, am auzit ca tetinele alea de pus pe sfarcuri sunt ff utile pana ti se formeaza tie. Laptic sa ai ca te descurci tu:)
Sper sa te ridici repede din pat si sa te refaci repede. Felicitari pt ca esti puternica si...sa traiesti la maxim aceste clipe. Venim si noi din urma. Multumim de incurajari!

Da, am avut colostru si inainte, am si mameloane, dar e mai greu pt ea,vedem pe maine cand o sa ma ridic si eu, deocamdata eu nu am voie cu capul sus deci nici pozitia mea nu o ajuta deloc, dar sunt sigura k de maine ne vom descurca mai bine, lapte sa avem doar alcool
Postat: Monday, October 3, 2016 10:46 PM
Multumim mult pentru incurajari si sustinere pupici
Noi suntem bine amandoua, Sara Irina s-a nascut cu 3500 g si 55 cm, nota 10, e f cuminte, doarme mereu, a fost pusa la san de fiecare data cand a cerut, avem colostru, sfarcuri nu prea am asadar e mai greu pentru ea, dar pt cat are nevoie de inceput ne-am descurcat.
Eu sunt bine, sunt o fire mai puternica si nu pot spune k a fost f rau, rezist excelent, Sara a stat in salon cu mine si cu tati aproape mereu.
Suntem extrem de fericiti si sunt niste sentimente de nedescris, tati e topit dupa ea, a plans de bucurie, desi e un caracter f puternic si stapan pe sine sic
E totul perfect pupici si multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns sa traiesc aceste momente deosebite.
Multa sanatate si curaj Teutza si Anyta, fiindca atunci cand va veti vedea minunile uitati de toate durerile, va garantez. Pupici pupici pupici
Postat: Monday, October 3, 2016 9:49 AM
anyta88 wrote:
Ce liniste este pe aici!!!
Teutza,Turti Maria,ceva semne ca se apropie marea întalnire?
Eu mâine dimineata ma duc sa ma programez pentru cezariana.
Nu cred ca mai dureaza mult pentru ca o simt foarte jos si abia reu?esc sa fac cativa pa?i.

În legatura cu hainutele,eu am luat de la 62. 56 mi se par pentru papu?i! Lol
Pampers am luat pentru 2-5 kg si bine am facut pentru ca are 3 kg.
Pe mine ma dispera persoanele superstitioase cum ca nu trebuie sa cumperi nimic inainte.

Anyta, noi tocmai asteptam sa intram in operatie... imediat ne vom cunoaste printesa sic
Deocamdata e aiurea asteptarea...
Postat: Friday, September 30, 2016 6:09 PM
Teutza wrote:

Nici eu nu pot spune ca am avut intepaturi jos dar; ca si tine, am zis zilele trecute ca gata, nasc, asa tare se impingea bebe in jos:))) mai am un fel de intinderi musculare, dureri pe ici pe colo, dar incerc sa nu le bag in seama. Deh, mai e putin. Si la mine mai e si doctorul in concediu pana pe 6, deci chiar sper sa nu vina bebe repede. Si pe langa asta, eu normal ca nu stau cuminte sa ma odihnesc. Dar ce, am stare?? Mai fac putina curatenie, pe ultima suta de metri am decis sa fac si o festanie restransa daca tot fac curat..nu cumva sa ma plictisesc:))

Fetelor pupam burtici frumoase. Si la mine tarziu s-a vazut clar burtica si nici acum nu imi da lumea cat am...cine ma aude ca nasc sapt viitoare nu ma crede. Si stiti ca spuneam eu acum mai putin de 2 sapt ca am doar +7.5kg? Deodata cantarul arata +9kg :))) oricum nu ma plang, e bine...din astea 9, cel putin 6 sunt bebe+placenta+lichid :) noi sa fim sanatosi.

Spor la cumparaturi sau la planificat, mamici.

Cunosc senzatia sic ,nici eu nu am stare deloc, curatenie ( care parca nu se mai termina si mereu e ceva de facut), mancare, cumparaturi pentru bebica, pentru sot (ca el le uraste, asadar eu umblu sa ii cumpar haine), imi gasesc de lucru mereu doar sa nu stau linistita, dar asa macar mai trece timpul...
+11 kg am luat eu, dar acuma in ultimele zile am un acid f urat si toata ziua as rontai ceva (paine, covrigi...) si nimic nu ma ajuta in aceste episoade (eu in primul trimestru nu am avut aceasta problema si acum recuperez plans )
Postat: Friday, September 30, 2016 4:23 PM
anyta88 wrote:

Luni am programare!!! Sper sa stea cumintica pana atunci. Mai ales ca este ?i weekend

Va fi bine, stai linistita Love , si eu am mai avut seri in care credeam ca voi naste fiindca se impingea fff tare in jos si imi dadea niste dureri ingrozitoare,dar sunt doar episoade si trec, o sa vezi ca maine va fi mai bine. pupici
Postat: Friday, September 30, 2016 4:01 PM
anyta88 wrote:
Fetele care sunt în aceasi luna cu mine,aveti niste dureri jos,ni?te intepaturi în vagin ?
Eu azi abia am reu?it sa merg. Am iesit sa mai fac niste cumparaturi si am niste intepaturi de abia pot sa merg. Sper sa nu vrea afara mai devreme de programare!!!

Eu nu prea am avut astfel de dureri decat ff usoare, dar am inteles ca sunt normale, deci in astfel de zile stai si te odihneste ca nu prea ai de ales. Eu zic sa nu te ingrijorezi decat daca durerile sunt de nesuportat si ai si alte simptome (scurgeri sau altele) atunci vorbeste cu medicul.