Tunsori pentru copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, October 19, 2015 9:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fetelor, am nevoie de idei.In sfarsit , Ale a acceptat sa-si tunda cat de cat pletele.Are parul lung pana aproape in talie, prin urmare il tine mai tot timpul legat.Am convins-o sa-l taie , sa-i dam o forma, sa nu fie scurt , dar nici foarte lung.Oare cum sa i-l tai?
sousourel
Scris: Tuesday, October 20, 2015 8:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
O tunsoare usor de intretinut e aceea pana ceva mai joc de umeri, sa-l poata totusi si lega, putin asimetric pentru volum - atunci se aranjeaza foarte usor, putin breton daca ii place si cu o forma in v pe spate, caci e foarte tineresc si se aseaza grozav!pupici
bereea
Scris: Tuesday, October 20, 2015 9:16 AM
Nivel

Ceva de genul ma gandeam si eu, dar fara breton caci are fata rotunda si poarta ochelari.
sousourel
Scris: Tuesday, October 20, 2015 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
bereea wrote:
Ceva de genul ma gandeam si eu, dar fara breton caci are fata rotunda si poarta ochelari.
Cu atat mai binethumright
Cris-DL
Scris: Monday, October 26, 2015 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Am reusit sa conving si eu mandra s-o tund, pana la umeri aprox., colturi mai lungi in fata astfel incat sa-l mai poata prinde/impleti la scoala.
Nu ca o vreau cu par scurt, insa are cel mai "incurcabil" par. Devenise un chin - crescuse pana la mijloc si asa ma stresa ca nu se pieptana bine, pe mine nu prea ma lasa ca o durea si se punea pe tipat si una-doua facea caltzi. Cum am tuns-o, i-a placut maxim!
bereea
Scris: Monday, October 26, 2015 12:51 PM
Nivel

Cris-DL wrote:
Am reusit sa conving si eu mandra s-o tund, pana la umeri aprox., colturi mai lungi in fata astfel incat sa-l mai poata prinde/impleti la scoala.
Nu ca o vreau cu par scurt, insa are cel mai "incurcabil" par. Devenise un chin - crescuse pana la mijloc si asa ma stresa ca nu se pieptana bine, pe mine nu prea ma lasa ca o durea si se punea pe tipat si una-doua facea caltzi. Cum am tuns-o, i-a placut maxim!

Exact la fel si la noi1 am tuns-o in scari, parul ceva mai jos d eumeri si e indragostita acum de parul ei, si-l piapta singura para probleme, am scapat de noduri
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.