Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetelor, am nevoie de idei.In sfarsit , Ale a acceptat sa-si tunda cat de cat pletele.Are parul lung pana aproape in talie, prin urmare il tine mai tot timpul legat.Am convins-o sa-l taie , sa-i dam o forma, sa nu fie scurt , dar nici foarte lung.Oare cum sa i-l tai? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| O tunsoare usor de intretinut e aceea pana ceva mai joc de umeri, sa-l poata totusi si lega, putin asimetric pentru volum - atunci se aranjeaza foarte usor, putin breton daca ii place si cu o forma in v pe spate, caci e foarte tineresc si se aseaza grozav! |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| bereea wrote:Ceva de genul ma gandeam si eu, dar fara breton caci are fata rotunda si poarta ochelari. Cu atat mai bine |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Am reusit sa conving si eu mandra s-o tund, pana la umeri aprox., colturi mai lungi in fata astfel incat sa-l mai poata prinde/impleti la scoala. Nu ca o vreau cu par scurt, insa are cel mai "incurcabil" par. Devenise un chin - crescuse pana la mijloc si asa ma stresa ca nu se pieptana bine, pe mine nu prea ma lasa ca o durea si se punea pe tipat si una-doua facea caltzi. Cum am tuns-o, i-a placut maxim!
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cris-DL wrote:Am reusit sa conving si eu mandra s-o tund, pana la umeri aprox., colturi mai lungi in fata astfel incat sa-l mai poata prinde/impleti la scoala. Nu ca o vreau cu par scurt, insa are cel mai "incurcabil" par. Devenise un chin - crescuse pana la mijloc si asa ma stresa ca nu se pieptana bine, pe mine nu prea ma lasa ca o durea si se punea pe tipat si una-doua facea caltzi. Cum am tuns-o, i-a placut maxim!
Exact la fel si la noi1 am tuns-o in scari, parul ceva mai jos d eumeri si e indragostita acum de parul ei, si-l piapta singura para probleme, am scapat de noduri |