Tunsori pentru copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura
Scris: Tuesday, November 20, 2007 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
fdianamaria wrote:
Si mie care mi se pare ca seamana doar cu tata....ras
Mersi pupici pupici pupici

Diana,eu nu-l cunosc pe tatal lui Glad ras ,dar iti spun sigur ca-ti seamana foarte bine. Privirea e exact a ta! love
Lilly of the valley
Scris: Sunday, September 7, 2008 2:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
bereea
Scris: Sunday, October 19, 2008 7:20 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Domnisoara mea nu accepta sub nici o forma sa-i tai parul.Are si un fir de par foarte fin, care face nodulete la capete si este dificil de pieptanat.Am descoperit uleiul de seminte de in cu care o dau dupa ce o spal si am rezolvat problema nodurilor si a parului vesnic incalcit.
Este foarte interesata sa aiba parul frumos aranjat, chiar daca spune "au" continuu cat o pieptan.
Sa va arat o coafura recenta:

Roxanel
Scris: Sunday, October 19, 2008 8:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Frumos Bereea. Fiica-mea nu sta la pieptanat deocamdata. Oricum ii las parul lung ca de ajuns mi-am dorit eu toata viata sic
bereea
Scris: Sunday, October 19, 2008 8:12 PM
Nivel

Multumim, roxanel.

Eu as fi vrut sa-i tai parul pana pe umeri, dar i-a intrat in cap ca daca nu are parul lung nu este printesa , asa ca ...sa suporte.
koko2008
Scris: Thursday, August 4, 2011 9:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Trebuie sa o mai tund pe printi. Are un par sarmos si cu mult volum. Am incercat o data la coafor dar.....nu mi a placut.Am tuns o eu acasa. ras
kali
Scris: Tuesday, January 22, 2013 8:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fii-mea ce mare, originala si cu personalitate cum e ea, a hotarat sa se tunda scurt.what A ajuns ea la niste concluzii cu care sunt total de acordmos, asa ca nu vreau sa pierd momentul.

Deci, fetele, idei de tunsori scurtutze si dulci pentru domnisoare cu par ondulat aveti??!!cyclops hail
Cris-DL
Scris: Tuesday, January 22, 2013 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Actioneaza rapid daca si tu vrei si ea este 100% convinsa ca asta vrea -sa nu regrete apoi... si pe Deea a apucat-o -nici nu mai retin cand- sa se tunda pana la umeri, cu colturi; eu n-as fi tuns-o atunci, insa ea atat a insistat...
I-a crescut deja si clar nu s-ar mai tunde, chiar regreta ca l-a tuns... acum, vrea plete ca ale mama-siihohot. E tunsa ca mine, in scari, insa-l are mult mai scurt.

La cretzuline nu am idee ce tunsoare s-ar aseza mai frumos...coeur Eu, oricum, n-as tunde-o nici chiar scurtuff

bereea
Scris: Tuesday, January 22, 2013 9:00 AM
Nivel

Da, o tunsoare in scari cu parul nu foarte scurt.Asa a fost tunsa si Ale vreo doi ani in uram si tare frumos ii se ondula parul in jurul capului, desi acum cand e lung are parul drept.
LilianaD
Scris: Tuesday, January 22, 2013 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
scurt,scurt?
mie imi place ceva in gen Halle Berry.

LilianaD attached the following image(s):
berry1d2810.jpgfoto,halle-berry.jpghalle-berry3.jpgwallpaper-63510.jpghalle_berry.jpghalle_berry_4185.jpg260426.jpg1188_halle_berry.jpg

kali
Scris: Tuesday, January 22, 2013 10:57 AM
Nivel

Liliana, parca nu as tunde-o asa de scurt, mai ales ca nu intentionez sa folosesc pe parul ei niciun produs gen spuma, fixativ, gel iar ea are firul foooarte subtire ( de ai impresia ca are 3 fire de par daca nu i s-ar da volum din tunsoare ori natural, de la carliontzi ).

Oricum, ea isi imagineaza ceva cu breton mai lungutz, dat intr-o parte iar la spate cred ca ceva in genul explicat de Bereea - doar ca nu stie sa se exprime foarte bine.

Bereea, si Alexiei i se intinde parul la lungimea pe care o are - pana la jumatatea spatelui, adica. Doar dupa ce face baie ii sta ondulat insa dupa aceea, de la prins/pieptanat/caciula, i se intinde si nu-i mai ramane carliontat decat spre varfuri. Calota deloc.

Cris, vai, daca as scapa de prins par dimineata ar fi atat de bine!! Plus ca ea nu are parul des - deci coada ii este subtire... e un chin sa-i fac impletituri spic si mereu are firicele scurte care-i incadreaza fatzuca si care-i da un aspect destul de neglijent - mi se pare mie.

Ideea e ca ea isi imagineaza ceva feminin, totusi, pentru ca vrea tunsa dar totodata vrea sa poarte bentite cu flori/funda...

De hotarata e super hotarata - asa e ea cand vrea ceva. Totusi, am dezbatut subiectul si i-am explicat ca nu va mai putea coafeza sa-i faca toate impletiturile pe care le vrea ea la petreceri si ca va creste greu daca se razgandeste. Mi-a spus ca se gandeste de multa vreme la asta, ca a luat in calcul tot si ca-si asuma decizia - sa-ti spun drept eu nu as avea tupeul ei insa ma gandesc ca are abia 7 ani si pana la 12-14 cand toate vor par luuuung, are timp berechet sa creasca.

Nu-mi fac probleme ca-i va parea rau... nu cred sa i se intample asta pentru ca ea in general isi asuma deciziile si e destul de matura din punctul asta de vedere.
mirela74chris
Scris: Tuesday, January 22, 2013 11:58 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Uite cum a fost tunsa Diana cand era mai mica.Tot par ondulat are.Pun foto.

Uite si cu suvita intr-o parte

Nu sunt calitative,dar iti faci o idee
kali
Scris: Tuesday, January 22, 2013 12:08 PM
Nivel

Vaaaai, ce scumpa si dulce era!!coeur
Da' are par, nu gluma ( a mea are gluma mai mult decat par sic ... glumesc... ), insa nu e nici pe departe atat de des. Cred ca-si imagineaza ceva in genul primei fotografii, insa putin mai lungutz la spate... asa mi-ar placea si mie.coeur
Tunsoarea cu suvita e deja de domnisoara...
Cris-DL
Scris: Tuesday, January 22, 2013 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Ce scumpa era, Diana coeur iar acum, e o frumoasa!!

Nici a mea nu are parul des + subtireeeel -cu cine-o semana, ca eu am un fir gros, chiar aspru si taica-su la fel si Luca... de aceea adora ea buclele de la petreceri!

Aceeasi problema o avem si noi mereu,nervi in special dimineata`n graba mare -pieptanat, prins nu stiu cum, impletit, clamute, bentite.... sa fie bine, sa nu zboare suvite rebele si... degeaba!
Si cand am tuns-o, m-am gandit sa fie cat de cat de codita, ca sa-l putem prinde la scoala, unde n-au voie cu parul desprins... sau tuns foarte scurt.
mirela74chris
Scris: Tuesday, January 22, 2013 12:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Daa Kali,Diana are o claie de par si acum.ras De voie,de nevoie,i-am cumparat placa,desi mie imi place mult mai mult cum ii sta natural.Acum il vrea iar lung...ras
Cat despre cretulina ta,sigur ii va sta bine cu parul scur si o sa fie mult mai usor la asezat.Iar cand mai creste si-l aseaza singura,asa ca scapi de corvoada.computerlove pupici

Cris cred ca o tunsoare scurtuta si chiar o bentita cum se poarta acum ar putea rezolva problema cu prinsul.pupici computerlove

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.