Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Voi v-ati tuns pana acum puiutii ? Ce tunsoare ati ales pentru fetite ? Dar pentru baietei ?
Eu pe Alice am lasat-o la inceput cu parul lung, dar dupa aceea am zis ca i-ar fi mai bine daca as tunde-o. Ca si tunsoare am ales pentru ea 2 tipuri de tunsori, care am observat eu ca ii stau bine: una cu breton, si tunsa pe rotund, iar alta tot cu breton, scurt la spate si mai infoiat in crestetul capului.
Hai sa va pun si niste poze sa o vedeti.
AdrianaC attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Catinca cam asa e tunsa, vineri am facut operatiunea aceasta, cand am fost noi fetele la coafor. Avea parul mai lung, dar e atat de cald incat transpira, mititica, tare de tot si am deci schimbarea. Mie imi place mult. Alina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Iarna trecuta i-am lasat parul lung
in primavara l-am tuns eu (cu foarfeca)
iar acum ma bate gandul sa-l tund cu masina. Mama zice sa-l las pana se face mai cald. Habar n-am...daca il revolutionez, promit sa vin cu poze.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Leea si Andrei s-au revolutionat vineri. Poze dupa ce vor trece mucii |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mariuta, asteptam pozele. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| La 11 luni darius arata asa:(niciodata tuns)
La 1 an l-am tuns prima data cu masina,si de atunci tot asa il tundem
acum,nu l-am mai tuns de ceva timp si vreau sa ii las parul putin mai lung(pana imi place cum arata) asa arata acum:
|
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ce baietel frumos,parca e fetita |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce frumusel esti tu Darius
Noi suntem freestyleri ... nu ne-am mai tuns de ceva vreme si parca mi-e groaza sa-l tund acum, inainte de iarna , pana la primavara e posibil sa avem si plete |
|
| Laura wrote:Ce baietel frumos,parca e fetita sunt doi baietei,glad si darius,care e frumos?
sousourel wrote:Ce frumusel esti tu Darius multumim |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Tunsi sau netunsi, copilasii de aici sunt adorabili! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Eu spuneam de Darius ca parca e fetita!!! Initial asta am crezut! Prima si ultima foto asta arata
Dar acum ca veni vorba de Glad,observ ca e leit mama,deci nu poate fi decat un dragalas! |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si mie care mi se pare ca seamana doar cu tata.... Mersi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| sousourel wrote:Noi suntem freestyleri ...
Si noi, si noi: un carliotz la dreapra... unu' la stg. ...unul in jos, altul in sus... sauvage adica
Puiuti, sunteti bestiali! Pupici pe perisor!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu am tuns-o pe Elo la chelie cand avea un an |
|
| Laura wrote:Eu spuneam de Darius ca parca e fetita!!! Initial asta am crezut! Prima si ultima foto asta arata Dar acum ca veni vorba de Glad,observ ca e leit mama,deci nu poate fi decat un dragalas! in chilotei are ceva ce o fetita nu are
Rody wrote:Eu am tuns-o pe Elo la chelie cand avea un an si sotul meu mi-a spus si la darius si acum,la karina sa o tundem,dar eu nu vreau.darius abea a avut ceva par in cap,abea apucam sa ii creasca,nu sa il tund |
|
|