Pe 17 martie 2009 am nascut si eu cel de-al doilea copilas,o minune de fetita,pe nume Mara-Ioana.Deci:primul copil este David-Gabriel,nascut pe 10.09.2007 si Mara-Ioana,nascuta pe 17 martie 2009.Ne inscriem si noi pe aceasta lista!
|
septembrie :GABRIELA B.-10.09.2007-baiat,david-gabriel,3700g,53cm
|
Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri!Data viitoare voi incerca cu spirt sau cu ulei de masline,pentru ca aseara nu am avut astampar pana nu le-am curatat cu unghiile.
|
Buna seara,fetelor!Pana acum m-am chinuit sa ma depilez cu ceara pe picioare si axial.Am reusit intr-un final sa scap de parul nedorit,dar am dat peste alta problema:mi-au ramas mici faramite de ceara lipite de piele si nu stiu cu ce as putea sa le indepartez.Am incercat cu apa calda si nu am reusit.Poate cineva ,care are mai multa experienta la acest capitol, m-ar putea ajuta cu ceva sfaturi in aceasta privinta.Multumesc!
|
si eu eu sunt de parere ca esti o femeie frumoasa!varianta din mijloc imi place cel mai mult,dar nici celelalte doua nu sunt rele.pana la urma ,cica omului frumos ii sta bine oricum.
|
Vreau si eu sa il inscriu pe baietelul meu David-Gabriel care are 1 an si 5 luni.Multumim!
|
ariel_baby wrote: Bun venit in club, inseamna ca mai ai putin, avem termene apropriate.Cand ai DPN?
multumesc!de pe 21 martie pana pe 23 martie.
|
si eu sunt insarcinata in opt luni.ma alatur celor de pe listuta.multa sanatate mamicilor si viitoarelor mamici!
|
Roxie wrote: De la servici mi-a facut o adeverinta cum ca eu sunt in concediu ingrijire copil, si pe langa asta am dus (ca m-am gandit eu ca trebuie) si o copie dupa decizia prin care mi se acorda CIC.
eu cand am intrat in cic eram in somaj iar decizie prin care mi se acorda cic nu am avut.am depus dosarul cu actele necesare si atata tot.in cazul asta ce e de facut???????????
|
Roxie wrote:Eu cand am intrat in CIC pentru Mihnea Denisa avea 1 an. Actele de depus sunt cam aceleasi, doar in in loc de adeverinta de la servici ca am lucrat/realizat venituri profesionale in ultimele 12 luni am avut adeverinta ca sunt in CIC pentru primul copil - ca si asta se considera perioada asimilata, si le-am prezentat si decizia prin care mi se acorda CIC. dar adeverinta de unde ati luat-o?tot de acolo de unde ati luat si pentru primul dosar cic?
|