Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Am bifat Da.Cred ca ma simt puternica.De fapt ma gasesc in fiecare fraza expusa in filmat.Chiar daca sunt trista niciodata nu las sa se vada .mereu incerc sa fiu optimista si chiar si ceva greu sa para usor de realizat sau sa trec peste o situatie dificila chiar zambind ,daca se poate.Motto-ul meu in viata e optimismul .Niciodata sa nu ma dau batuta .Sa realizez ,chiar daca trebuie timp,tot ce as vrea ,pt cei de langa mine.Sper ca Domnul sa fie mereu alaturi de mine si sa-mi dea puterea de care am nevoie. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Uneori... Sunt prea extremiste enumerarile din filmuletz iar in viata nu e chiar asa. Nimeni nu are un asemenea autocontrol. In realitate am observat ca reactionez excelent in situatii de criza si ma mobilizez rapid, insa se intampla sa ma simt depasita si ma panichez, uneori, in probleme comune din viata de zi cu zi (sau serviciu...). Nah, dupa cum mi-e si dispozitia... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Uneori...desi multi spun ca sunt puternica,eu nu ma simt |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Da.Recunosc ca sunt puternica chiar de la o varsta foarte mica 18-19 ani dar in aceeasi timp vreau sa spun ca am si platit un pret poate prea mare pentru a ajunge asa si chiar ma simpt de multe ori ca nu apartin acestei lumi fiindca reactionez altfel de cum s-ar astepta altii sau as spune impotriva naturii omenesti.Astazi stiu ca sunt pe drumul cel bun si sunt mandra de mine ca pot fii asa......este tot poate ce mi-am dorit de la mine. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nu,nu sunt puternica... Urc pana la cer de fericire,pentru ca in secunda urmatoare sa ma prabusesc in abis,sa ma scufund in nefericire,.... Nu sunt calma,sunt foarte agitata,ma panichez destul de repede... Nu rad ci plang,plang in hohote cand dau de greu,.... Imi stig nelinistea,nu pot tacea,...nu ca o lauda,ci ca o descarcare emotionala... Nu sunt din fire optimista,...nu pot,...as vrea,.... Iubesc decat!Iubesc profund si cu toata fiinta!Imi iubesc copiii,sotul,florile,natura,...viata.Vreau sa traiesc indeajuns de mult sa-mi vad copiii mari si nepotii,imi doresc lucrul acesta mai mult decat orice si-ar dori altcineva. ATAT!
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sunt puternica desi plang cand trebuie plans si urasc cand trebuie urat si necazul mi-l strig tare sa auda poporul Multe din enunturile din film sunt de discutat, a fi puternic pentru mine inseamna altceva decat dovada aceea de autocontrol nefiresc care te distruge intr-o zi si pici cu tot cu puterea ta cu tot.Pentru mine esti puternic daca esti capabil sa faci fericit macar un om plus pe tine insuti. Am votat "da" |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 138
| Marivic ma regasesc asa d emult in trairile tale sincer nu mi vine sa cred parca ai scris despre mine asa sunt eu un ultima vreme desi nu vreau sa fiu ,asa nu sunt deloc optimista. SUNT puternbica dar acum de cateva luni numai simt asta deloc sunt cam deprimata asta e adevarul ,am o fetita minunata si un sot la fel dar traim in ROMANIA DE AZI SI ASTA EXPLICA STAREA MEA . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| nu prea sunt puternica. sunt cu mult mai puternica decat altii, dar nu suficient. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Da,sunt puternica sau cel putin asa ma simt.Am si unele momente de slabiciune asta e clar,dar fiecare cred ca are.De exemplu in fatza bolii nu mai sunt puternica,este singura care ma invinge.In rest mare si tare,ca doar taur sunt si nu ma duc pe mine valurile marii,cad si ma ridic insa ma indarjesc mai tare si devin din ce in ce mai puternica.Sunt mandra de mine asa cum sunt si nu m-as da nici pe 100 (na ca doar deaia mi-a dat Dumnezeu gura ca sa ma laud ) |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Raly!! Si eu tot taur sunt, ce ti-e si cu zodia asta!! Ma consider puternica, dar dupa alte standarde, mai realistice, nu dupa cele din filmulet. Ce se prezinta in film cred ca e referitor la copii... |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Sunt puternica, pentru ca Cineva de acolo de sus imi da putere. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mikaela wrote:  Raly!! Si eu tot taur sunt, ce ti-e si cu zodia asta!! Ma consider puternica, dar dupa alte standarde, mai realistice, nu dupa cele din filmulet. Ce se prezinta in film cred ca e referitor la copii...
Mai,mai uite nu stiam ca si tu Mikaela esti tAUR ,DAR DE FIECARE DATA realizam cand iti citeam postariile ca esti asa ca mine ,o alta tauroaica puternica ....si laudatoare! asa ca Raly! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Filmuletul nu prea ma lamureste cu "A fi Puternic",adica inseamna sa fii fals,sa zambesti cand esti suparat?Nu,e mai sanatos sa dai una cu pumnul in perete sa-ti manifesti supararea altfel te minti pe tine si pe cei din jur,iar supararea creste si creste ca si frustrarea in sufletul tau pana nu mai are loc. Pentru mine sa fii puternic inseamna sa te ridici cand esti jos si nu ti-a mai ramas decat speranta,sa incerci in viata noi si noi provocari,sa incerci te dezvolti in directia care- ti se potriveste,dar sa stii si care iti sunt limitele,sa stii cand sa razi dar si cand sa plangi,ar fi multe de spus aici,dar inainte de toate sa fii puternic destul cat sa arati celorlalti adevaratul tau Eu,sa fii autentic si sa nu-ti fie frica de asta,sa nu porti masti in functie de situatie |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sunt de acord cu Carla.Sunt o persoana puternica, lupt pana la sange (e un fel de-a spune) pentru familia mea , aproape niciodata nu ma dau invinsa, speranta este pe primul loc pentru mine si increderea nesfarsita ca cineva acolo sus ma iubeste.Dar plang sau trantesc ceva cand simt nevoia , nu mi-e frica sa fiu eu insami. |
|
|