Chestionar intrebare: Tu... esti puternica? (Raspunde dupa ce vizionezi
Alegere Voturi Statistici
Da 9 45%
Uneori 5 25%
Nu prea 2 10%
Nu 2 10%
Nu stiu 2 10%

Tu... esti puternica?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Wednesday, November 3, 2010 9:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
shirel wrote:

Mai,mai uite nu stiam ca si tu Mikaela esti tAUR ,DAR DE FIECARE DATA realizam cand iti citeam postariile ca esti asa ca mine ,o alta tauroaica puternica sic hohot ....si laudatoare!sic asa ca Raly!sic ras

hohot hohot Shirel, daca ai reusit sa ma cunosti dintr-o suta de postari ale mele, inseamna ca esti cu adevarat un fenomen cool
Mi-ai amintit de o gluma zisa de cineva foarte drag din familie, sotiei sale: "Cand ne-am luat, eram tineri si frumosi, ca doi porumbei, mai cu seama EU! Dar acum, dupa atatia ani trecuti, suntem ca doi mosnegi, mai cu seama TU!"
hohot hohot Distractie placuta in statiune si ai grija de sanatatea ta!! dance computerlove
Ana
Scris: Wednesday, November 3, 2010 10:07 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Irinuta wrote:
Sunt puternica, pentru ca Cineva de acolo de sus imi da putere.
subscriu....
PrincessLilou
Scris: Friday, November 5, 2010 3:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
am votat "Nu stiu" desi e mai mult un "nu mai stiu"...

am fost puternica. de fapt asa cred eu..nu stiu daca mai sunt. desi prin toate cate am trecut daca n-am ajuns inca la azilul de nebuni tot o fi ceva. plecata fara prieteni, fara familie din tara, la mii de km departare, printre straini, doar cu sotul meu - si el strain..cunoscut numai de 2 ani; cu socrela mea, Bee si mai nou si cu ficatii fripti pe care mi-i face maica-mea...hehe...cine stie cat ma mai duc puterile.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.