Profil: Trudi
Despre
Utilizator: Trudi
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, December 18, 2012
Ultima vizita: Tuesday, September 20, 2016 8:30 PM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Concurs "My Valentine"
Postat: Thursday, December 20, 2012 8:41 PM
t-mihaela wrote:

Ce frumos, romantic,ce calda simplitate ...

:) multumesc Mihaela.
Postat: Thursday, December 20, 2012 3:24 PM
pcinfo wrote:
Stai linistita, nu era o critica, ma bucur ca faci lucruri chiar dragute, eu sincer nu am rabdare sa lucrez circular cu ace din alea scurte, asa ca te admir, doar ca mi-am dat seama ca imi doream la concurs altceva :) Poate te ambitionezi si faci si ceva mai complex, timp ai suficient.

Stiu sa tricotez caciuli si ciorapi cu andrele, dar cu ace ca si cum mai tare-mi place, e mai cu spor. Odata cu magia sarbatorilor care vin poate mi se aduna si mai multa ambitie si ma apuc de un pulover ceva :) , trebuie sa ma gandesc la culori, modele, etc.
Postat: Thursday, December 20, 2012 3:02 PM
pcinfo wrote:
Sper sa va placa, si sa veniti cat mai multe fete la concurs. Ce mi-as dori mult, ar fi sa nu va rezumati doar la chesti marunte gen caciuli, manusi, fular, ci sa faceti ceva mai complex, bluza, pulover, vesta etc... De fapt cred ca am sa si modific in regulament. Nu de alta dar concursuri de fulare si caciuli au mai tot fost, si merita si baietii ceva mai mult de atat :)

Eu doar am mentionat ca nu am uitat de el, vesta si celelalte lucruri pe care le voi tricota vor veni odata cu trecerea timpului topai
Postat: Thursday, December 20, 2012 2:36 PM
Suna promitator concursul thumleft thumleft
Eu chiar nu demult am inceput sa tricotez al doilea ciorapel pentru sotul meu. Am gasit niste fire de lana la bunica, ea vroia sa le arunce, a destramat un pulover mai vechi si fierele au multe noduri si eu m-am gandit ca din asa fire poti sa faci ciorapi.Nu ma inscriu la concurs, dar am postat sa va arat oarecum ca eu nu am uitat sa-i tricotez ceva si sotului, ca bebe e abia pe drum si lui ii voi tricota ceva hainute mai incolo Andrele
O zi buna tuturor! Pupici!pupici
Subiect: Articole tricotate pentru casa
Postat: Tuesday, December 18, 2012 8:06 PM
@Motanel, @endy, cu placere!
Foarte frumoasa vestuta,Motanel, zau Andrele
Subiect: Articole tricotate pentru casa
Postat: Tuesday, December 18, 2012 2:19 PM
endy wrote:
foarte frumoasa floarea poate gasim pe cineva care stie limba rusa sa o traduca , multumim

http://www.liveinternet.ru/users/3218999/post187789158/

Se poate de lucrat cu orice numar de ochiuri, aici s-a lucrat cu un numar de ochiuri cat a cuprins lungimea de 30-40 de cm si inaltimea de 3-4 cm. Modelul de tricotat e jeteu, adica, fata lucrului - toate ochiurile se lucreaza pe fata, spatele lucrului - toate ochiurile se lucreaza pe dos. Densitatea tricotarii nu ar trebui sa fie slaba, dar nici prea stransa, in caz contrar aceasta se va rasuci urat.

Se tricoteaza atat cat vi se pare voua ca e suficient, atatea randuri cat ar cuprinde acei 3-4 cm. Ochiurile nu le inchidem, ci, pur si simplu scoatem andrelele si in locul lor introducem un fir mai puternic sau chiar firul din culoarea tricotajului. Tragem un pic de firul tras prin mijlocul ochiurilor si incepem sa formam trandafirul in forma de spirala.

Atunci cand aspectul floarei ne multumeste, pe partea din spate a spiralei fixam bine prin coasere trandafirul.

Spor fetelor care se apuca sa tricoteze acest trandafir!flower
Subiect: caciulite tricotate pentru copii-iarna- 2
Postat: Tuesday, December 18, 2012 12:38 PM

Buna fetelor, sunt noua pe aici, caut de foarte mult vreo schema sau o simpla explicatie la cum as putea face caciulitele astea cu 3 codite. As vrea foarte mult sa tricotez una dar nu am sa ma descurc la codite. Va rog mult, mamicile care sunt mai cu experienta sa-mi explice cum as putea face coditele. Va multumesc frumos!

Vorbaesc de căciuliţa pe care a postat-o Diana_mm27 cu mult timp în urmă: http://forum.7p.ro/caciulite-tricotate-pentru-copii-iarna--2.aspx?g=posts&t=12820&p=19