Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sara, Mateias, Tudorel felicitari puiuti mici! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Felicitari tuturor! Sara, Matei, Tudor, sunteti niste viteji!
La noi mai exista inca in dotare vreo 3 suzete, insa de o buna vreme nu ne intereseaza foarte mult. Daca primim suzi, bine, daca nu, nu suferim... Oricum, Rux intotdeauna a vrut suzeta doar pentru nani, dar mergea de multe ori si fara. S-a creat insa o legatura stransa intre ele, de afectiune, de alint, la fel ca si cu paturica. Dar ar fi cazul sa dispara suzetele... Poate i le oferim "in dar" mosului, cum am vazut ca au procedat vreo 2 pitici la serbarea de la gradi. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai e o metoda, Oana.
Rux, daca nu lasi suzi, sa stii ca Dav nu o sa te mai pupe!
Felicitari micilor "dependenti" care au renuntat la suzi! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Kiki wrote:Mai e o metoda, Oana. Rux, daca nu lasi suzi, sa stii ca Dav nu o sa te mai pupe!
O sa ii transmit! Si sigur cred ca o sa functioneze. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Sa va povestesc si eu patania mea (sia a Alexandrei) cu suzi. Am fost la un bebe mic. Cnad ne-am intors, fiind ora de somn la pranz, ii spun ca am lasat-o pe suzi la bebe si ca bebe i-a dat in schimb un catelus voprbitor (din ala in lb romana). Da-i plas, si plans, nu a dormit, eu pe baricade in continuare. Seara la fel, dar de data asta nu mai era plans, ci racnit, urlat. A urlat ea asa 2 ore jumate, a adormit, iar s-a mai trezit, iar a urlat..... Era ragusita de dimineata ca de-abia intelegeam ce spune. Si am tinut-o asa 5 nopti, pana in seara asta cand nervii mei (obositi si ei dupa 5 nopti de draci si urlete si racnituri si plansete si izbit patul cu picioarele si...) i-am dat suzeta inapoi, spunandu-i insa ca sunt f suparata pe ea! Pesemne nu este inca gata sa renunte la ea. Cu mentiunea ca o foloseste doar la nani, ziua nici macar nu o cere (sau nu o cerea). Resimt insa aceasta intamplare ca pe o maaare dezamagire si regres... al ei, al meu. Aceste cinci nopti de calvar (credeti-ma, a fost groaznic!!!) nu au avut nici un rezultat. Imi vine sa si plang de oftica! Asta e!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mai perseverati,mami,nu va lasati! Micuta va ceda la un moment dat Mai inventeaza ceva:da-i-o unui catel de pe strada Multa bafta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu vreau sa scap de ea, dar fiica mea sub nici o forma. La culcare o cere si plange , si la urma cedez. Nu stiu cum sa o fac sa uite de ea. |
|
| breban_florentina wrote:Si eu vreau sa scap de ea, dar fiica mea sub nici o forma. La culcare o cere si plange , si la urma cedez. Nu stiu cum sa o fac sa uite de ea.
Deyuta mea avea 2 ani si 10 luni cand am scapat de ea.Incarcasem tot felul de metode(aruncatul la catel,taiatul cu foarfeca) si nu reuseam,noroc ca mereu aveam o rezerva,ca tipa de ziceai ca arde.In ziua cand a renuntat,s-a trezit de dimineata si avea o iritatie la gurita si eu i-am spus ca "dodo"i-a facut-o.Atunci ea s-a dus direct si a aruncat-o in cosul de gunoi.Nu-mi venea sa cred,iar cand isi mai aducea aminte de ea,zicea ca ii face buba si nu o mai vrea.Sper sa scapati si voi la fel de usor. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Of si no suntem f dependenti dar nu numai la nai o cere si ziua prin aa. Si urla racneste daca nu i-o dai am incercat fel si fel de metode care nu au mers. Asta e va renunta el la ce sa il/ma chinui. |
|
| cristinaflorina wrote:Of si no suntem f dependenti dar nu numai la nai o cere si ziua prin aa. Si urla racneste daca nu i-o dai am incercat fel si fel de metode care nu au mers. Asta e va renunta el la ce sa il/ma chinui.
Cum am zis si mai sus ma stresam si eu tare, ca este mare si nu renunta la ea si a renuntat singura.La fel si cu pampersul,de doua saptamani se trezeste singura noaptea si cere la baie,fara ca eu sa o fi trezit macar o data sa o duc.Chiar se supara daca vreau sa il pun seara. Trebuie sa ai rabdare,cu forta nu rezolvi nimic,timpul le rezolva pe toate. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/25/2010 Mesaje: 10
| si noi am scapat taaaaaare greu de "titi" desi o cerea numai cand era ora de somn,ziua nici nu se uita la ea....am incercat si eu toate metodele dar degeaba urla si nu se culca.Deja avea 3 ani si o luna cand era racit si lua tratament niste prafuri amare(pe care i le dadeam cu miere) mi-a venit ideea sa pun pe suzeta prafuri amare dizolvate in putina apa,am asteptat speriata reactia lui la ora de nani.....a luat-o in gurita si mai sa vomite desi pusesem doar putina solutie mamiiiiiii ce are?i-am zis ca e si ea racita si pana nu se face bine asa e amara.......si ce credti?am pus-o intr-un paharut si am lasat-o sa se faca bine....de cateva ori ii dadea si siropel cu siringa..eram nevoita sa ii dau panadol sau nurofen si uite asa nu se mai facea bine(la cateva zile eu tot puneam ceva amara pe ea)si Raul mai dadea cu limbuta sa vada daca i-a trecut ....a uitat de ea isi aducea aminte din cand in cand poate o data pe luna si o incercam(am avut grija sa nu o arunc,o pastran in paharut intr-un rafat)Si uite asa an scapat fara plansete si urlete si fara nopti nedormite..........a fost ffff usor |
|
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 38
| Dragi mamici, apelez la voi pentru a ma ajuta in luarea unei hotarari. Piticutei mele i s-a rupt suzica. Mare nenorocire! (Pt. ea numai). Ultimele 3 nopti le-a dormit fara tzocaitoare si inca doua pranzuri tot asa. De cand s-a despartit de ea, adoarme foarte greu si la pranz prea putin sau deloc. Ma gandesc ca poate o s-o uite daca nu-i dau alta sau ca n-o sa mai doarma dupa amiaza... nu urla dupa ea dar vad c-o jeleste. Fetita mea are 1 an si 9 luni si folosea suzeta doar cand o asezam la somn. Voi cum ati proceda in locul meu? I-ati da o suzica noua sau asteptati ca timpul sa aduca uitarea? Va intreb pt ca mi se rupe sufletul cand vad cat de greu adoarme sau cand la amiaza sta in patut cu ochii in gol, fara sa doarma. Multumesc! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| E destul de mare incat sa nu mai suga suzeta. Eu nu i-as mai da-o deloc. De fapt fetitei mele eu nu i-am dat deloc suzeta si nu mi s-a parut ca-i lipseste. |
|
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 38
| Asa gandesc si eu, bereea, doar ca intervine acea mila de pitica, ca se chinuie. Sper s-o uite cat mai repede. Si asta noapte a dormit fara suzica si sunt tare mandra de ea. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ai fetita mare! Stai linistita ca nu se chinuie, cred ca ce a fost mai greu a trecut. Succes in continuare! |
|
|