Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri, succes! Sper sa nu cauti maine suzete prin magazine! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:Miri, succes! Sper sa nu cauti maine suzete prin magazine!
Multumesc, Kiki! Si eu sper sa nu caut suzete, maine...nu de altceva, dar preferatele Sarei au ramas tot cele de la Fisher Price!Pe care le-am cumparat din Germania! Poate doar sa cer una imprumut, de la Cezy! |
|
| Lasa ca Sara e fetita mare si o sa lase suzi pt Cezy. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Da mai bine zi-i ca daca ii mai iei suzeta o papa catelul , sa vezi daca incearca sa o recupereze de la catel |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Noi am incercat sa scapam de suzeta , dar nu am reusit Mi-a spus cineva sa pun pe suzeta usturoi,"zis si facut",doua zile nu a pus gurita pe suzeta, dar a treia zi a facut febra 39.2 de dorul ei O sa renunte singura - zic eu si sper sa nu ma insel adynanemona attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cum am scapat noi de suzi. Timp de o sapatamna ma-m jucat cu ea de magia.Faceam si eu pe magicianul.Zocus-pocus-prepartus si ascundem suzi.Asta timp de o sapatamna.Elo era tare incantata ca vedea ca fac magie.Ai placea ca suzi disparea si reaparea,dupa o saptamana a disparut de tot Nu a plans nici macar o lacrima na varsat.Ne zicea e magie ,a disparut si eu nu mai puteam de ras cu tasu.A inteles ca suzi a plecat unde ,la cosul de gunoi dar pt ea undeva in tara magica |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Simplu : a papat-o cutzu ! dintr-o data si fara nici o lacrimioara Mai grav era daca mergeam in vizita la copii care foloseau suzi .... o lua chiar si din gura lor si intr-o fractiune de secunda a ei era
|
|
| Rody, super tare ideea! |
|
| Noi ne mentinem tare pe pozitie, asa ca Sara nu a mai primit-o pe suzi deloc, ba chiar intreaba din ce in ce mai rar de ea! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cris22tyna wrote:Simplu : a papat-o cutzu ! dintr-o data si fara nici o lacrimioara Mai grav era daca mergeam in vizita la copii care foloseau suzi .... o lua chiar si din gura lor si intr-o fractiune de secunda a ei era
cu problema asta ne-am confruntat si noi cu Leea, a uitat repede de "susi" |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am scos suzy din uz imediat dupa ce a facut un an, ca era mai usor de pacalit si de uitat. A marait doua seri, ca o folosea exclusiv la adormit (ba nu, si la unele sedinte foto, ca era haioasa cum se vedea ca la papusi - ca era din silicon de la chicco ). Zilele trecute am fost la o petrecere si erau doi copii cu suzeta in gura si se uita la ei si tot spunea" suzi, si eu vreau suzi" - dar mai mult ca pe o jucarie. Cand am venit acasa mi-a aratat in albumul cu pozele ei, una unde avea suzi in gura - cred ca si-a dat seama ce era cu chestia aia din gura ei in poza. Dar nu am dat importanta sa nu ma trezesc ca plange dupa suzi la 2 ani Am ras dupa aia cu tati, dar pe furis. |
|
| Am scapat definitiv de suzeta! Azi am sarbatorit o saptamana de la "marea pierdere"! |
|
|
Felicitari! |
|
| Multumesc, Oana! |
|