trucuri de uitat suzeta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Saturday, November 25, 2006 10:52 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri wrote:
...
Are trei bucati in patut, intr-un anumit loc, ca sa nu caut ca disperata dupa suzeta, noaptea!Numai ca mi-a descoperit "ascunzatoarea", de citeva nopti....
Ziua nu manifesta prea mare atractie pentru ea, dar daca o gaseste prin casa, si-o indeasa in gura!sic ...

Mi-o si imaginez ... ori cotrobaind prin patut, prin ascunzatoare sic ...ori indesand-o in gura...hohot hohot hohot
Miri
Scris: Saturday, November 25, 2006 10:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Da, partea a doua se petrece cam asasic
Kiki
Scris: Saturday, November 25, 2006 10:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri wrote:
Da, partea a doua se petrece cam asasic ...

hohot hohot
Miri
Scris: Saturday, November 25, 2006 10:59 PM
Nivel

Asta face parte din categoria "suzete de dormit"sic
sousourel
Scris: Sunday, November 26, 2006 2:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Sugestiva poza...mai ales ca stiam deja coloana sonora ras
Miri
Scris: Sunday, November 26, 2006 9:32 PM
Nivel

sousourel wrote:
Sugestiva poza...mai ales ca stiam deja coloana sonora ras

hohot hohot hohot
stele_pe_cer
Scris: Monday, November 27, 2006 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Miri wrote:
Am citit tot ce ati scris la acest topicscratch
Sara inca o mai cauta pe suzi,daca e obosita si mai ales la culcare, nu adoarme fara ea!Ba mai mult, noi avem un fel de suzi pentru zi, un altfel de suzi pentru noapte!ras
Are trei bucati in patut, intr-un anumit loc, ca sa nu caut ca disperata dupa suzeta, noaptea!Numai ca mi-a descoperit "ascunzatoarea", de citeva nopti....
Ziua nu manifesta prea mare atractie pentru ea, dar daca o gaseste prin casa, si-o indeasa in gura!sic Se pare ca simtul proprietatii functioneaza inca de cind sunt mici!

Si noi avem suzi de zi si de noapte.Dar nu le are in preajma decat la somn.Adica, la somnul de pranz el isi arunca pernutza cu care adorme in brate in patut, asteptand ca eu sa pun o suzi bleu pe pernutza si api sa il asez pe el in patut.

Noaptea isi ia singurel suzi de pe mobila unde nu ajunge decat in bratele mele.Isi ia suzi apoi isi stinge lumina tot din bratele mele.Inainte de a-l imbraca eu asez suzi pe mobila, si inca una cu lantisor o agat de o floricica ce la randul ei este incolacita de patut.De cele mai multe ori cea legata de floricica nici nu o ia in timpul noptii.

Apoi, mai avem un arsenal de suzi prin gentile mele, prin rucsaci, ca atunci cand suntem in biserica sa am intotdeauna 2 suzi de rezerva (una daca ii cade pe jos).

In rest, nu "purtam" suzi.Sa vedem cum ne vom dezobisnui de ele!
spezam
Scris: Wednesday, November 29, 2006 11:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Si Alexuta e o mare fana suzi! Adoarme usor cu ea, iar afara e practica fiindca sta cu ea in gurita si nu respira aer rece. Si ce sa spun... ne-a linistit mult (pe toti 3) cand ea avea colici si urla ca din gura de sarpe.
kali
Scris: Thursday, November 30, 2006 8:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexia incepe sa-mi refuze cateodata suzi la culcare. Intr-adevar adoarme mai greu, dar ma bucur ca poate scapam de ea cu totulyes
Miri
Scris: Thursday, May 24, 2007 7:00 AM
Nivel

Oana, chiar am citit ca ati renuntat la suzi!Felicitari!bravo
Noi inca o mai folosim, in perioadele d eeruptie dentara, cand roade la ea si ziua, dar mai ales cand plecam la somn.Dupa bibele cu laptic, facut "tai "lui Cuki, sa o luam pe suzi cu noi e urmatoarea manevra.sic
kali
Scris: Thursday, May 24, 2007 8:16 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miri wrote:
Oana, chiar am citit ca ati renuntat la suzi!Felicitari!bravo
Noi inca o mai folosim, in perioadele d eeruptie dentara, cand roade la ea si ziua, dar mai ales cand plecam la somn.Dupa bibele cu laptic, facut "tai "lui Cuki, sa o luam pe suzi cu noi e urmatoarea manevra.sic

Multumim, Miripupici
Nu am mai luat nicio masura din noiembrie (cand am postat ultima data) pentru ca imediat a inceput eruptia dentara si am considerat ca suzi o linisteste- o si cerea mai des, uneori chiar si in timpul zilei... cum zici si tu.

Ei, acum mai bine de o saptamana s-a intamplat ca Alexia sa piarda (in aceeasi zi)cele 2 suzi pe care le mai avea... noi eram plecati, nu am avut cum sa le inlocuim... ne-am intors acasa tarziu, iar Alexia a adormit in masina fara suzi si chiar m-a surprins ca nu s-a trezit pana dimineata sa o caute; cand am vazut asta, am hotarat sa punem punct.

Momentul ales e mai mult decat nepotrivit pentru ca tocmai ii ies maselele si e super mofturoasa, dar greul a trecut deja si sper sa-si revina cat mai repede. Jalea cea mare e la adormit, dar totusi nu e asa rau pe cat mi-am imaginat. Chiar daca nu eram nici una dintre noi pregatite, ma bucur ca am facut pasul asta si nu am lasat sa mai treaca timpul, cand cred ca ar fi fost si mai greu sa renuntam la ea.
crista
Scris: Thursday, May 24, 2007 9:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Fiu-miu a lasat suzeta de vreo 2 saptamani yes yes Pana acum o tinea mai mult la adormit si la ros pe ea cand ieseau dintisorii. Acum daca vreau sa i-o dau in gurita isi face greata imediat, a ramas doar la faza de ros pe ea sic Avem 7 dintisor, 3 suzete si toate gaurite ras le tine se pare doar pentru ros...el a acceptat suzeta la 4 luni cand i-a iesit primul dintisor si vad ca nu a durat mult pana a refuzato- bounce Sper sa nu-i vina vreo idee mai tarziu sic
Oana bravo
Sara mai un pic si o lasi de tot, mai tine-o pana iasa urmatorul dintisor dupaia gata, da? pupici
Miri
Scris: Sunday, December 2, 2007 10:17 PM
Nivel

In seara asta am mai inregistrat inca o victorie: Sara a adormit fara suzeta!:006: :006: :006:
Si asta dupa ce azi, la plimbare cu Manu, si-a aruncat-o la gunoi!Noroc ca la gunoiul de afara, de pe strada, ca am avut surprize in ultimile doua zile sa o arunce in galeata si sa mearga sa si-o recupereze!nervi

Sa vedem cum va trece noaptea, sa vedem ce va fi maine.....oare oare oare
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 2, 2007 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Miri wrote:
In seara asta am mai inregistrat inca o victorie: Sara a adormit fara suzeta!:006: :006: :006:
Si asta dupa ce azi, la plimbare cu Manu, si-a aruncat-o la gunoi!Noroc ca la gunoiul de afara, de pe strada, ca am avut surprize in ultimile doua zile sa o arunce in galeata si sa mearga sa si-o recupereze!nervi

Sa vedem cum va trece noaptea, sa vedem ce va fi maine.....oare oare oare

Felicitari! Nepotelul meu Alex,avea ca suzeta preferata o suzeta total din silicon de la firma Camera,primita de la mine si a pierdut-o.
Eu ii cumparasem alta,fara sa stiu incidentul,doar asa ca sa i-o mai schimbe si cand i-am spus cumnatei mele,a rasuflat usurata,pentru ca micutul urla de 2 zile si nu voia alta suzeta.
Acum are 3 anisori dar a renuntat destul de tarziu la ea,cred ca doar dupa ce i-a aruncat-o cumnata mea si i-a zis ca a papat-o catelul sau asa ceva si a renuntat sa mearga sa o recupereze de la catel hohot hohot hohot hohot
Miri
Scris: Sunday, December 2, 2007 10:33 PM
Nivel

Multumesc , Oana!Iti spun eu maine daca am meritat sau nu felicitari!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.