trucuri de uitat suzeta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, October 28, 2006 10:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki wrote:
Am scapat de suzeta yes yes yes Nu o mai vrea nici la nani, nici macar la plimbare afara....o scuipa imediat. Nu am facut nimic special pentru asta, el s-a decis ca e baiat mare pentru suzeta! ras

Bravo Davidbravo bravo bravo bravo esti flacau mare acuma..spune-i si lu Alfonso cum ai facut cai tare mult ii mai place suzipupici pupici pupici pupici
Kiki
Scris: Saturday, October 28, 2006 10:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
O sa vezi tu Laura ca o s-o lase...singurel, fara sa faci tu nimic...dance
oana_nicole
Scris: Saturday, October 28, 2006 11:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Bravo, David! Uite ca mami nu a avut nevoie de niciun truc pentru a te dezvata de suzeta. Asa da! thumright bravo
Kiki
Scris: Saturday, October 28, 2006 11:22 PM
Nivel

oana_nicole wrote:
Bravo, David! Uite ca mami nu a avut nevoie de niciun truc pentru a te dezvata de suzeta. Asa da! thumright bravo

pupici , Oana!
misha
Scris: Sunday, October 29, 2006 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
bravo bravo bravo David!...nu vrei tu sa vii sa o convingi pe Mary sa lase si ea...tzizica?sicca aseara a preferat sa stea nemancata decat sa pape laptic din biberon uff
kali
Scris: Sunday, October 29, 2006 8:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Felicitari!firstprize Mi-as dori si eu sa se intample asa in ceea ce o priveste pe Alexia.
Alina
Scris: Sunday, October 29, 2006 9:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Bravo, David, esti baiat mare acum, nu? Cine implinseste un anisor de astazi intr-o saptamana?
Alfonso, Maria, Alexia, luati exemplu de la David. Mult succes in a o uita.
dya
Scris: Sunday, October 29, 2006 9:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
David asa da bravo bravo bravo pentru reusita. Lasa ca stiu eu ...la petrecerea de un anisor vrei sa ne arati poze fara suzi ca sa vedem noi ce flacau mare are mami , nu-i asa???pupici pupici pupici
kali
Scris: Sunday, October 29, 2006 9:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alina wrote:
Alfonso, Maria, Alexia, luati exemplu de la David. Mult succes in a o uita.

Multumim! De-a Domnu' sa se intample asa!
Ely
Scris: Sunday, October 29, 2006 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Bravo David ce baietel cuminte are mami!angel .Eu ce sa zic ca incerc sa o invat si acuma sa ia suzeta ca ea prefera degetelul.sic ,musca din ea si o aruncabounce
Alina
Scris: Sunday, October 29, 2006 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Ely wrote:
Eu ce sa zic ca incerc sa o invat si acuma sa ia suzeta ca ea prefera degetelul.sic ,musca din ea si o aruncabounce

Parerea mea e ca ar fi bine sa nu o inveti nici cu suzeta, nici cu degetelul.
sousourel
Scris: Sunday, October 29, 2006 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ely, stai relaxata, nici al meu nu a vrut-o niciodata, nici nu am incercat sa i-o impunem.
Misha, intarcati?
Alfonso, Alexia, ia spuneti-le voi mamicilor voastre sa nu se agite prea tare, dar nici sa va faca toate poftele angel ca incet, incet va prindeti voi ce e bun si ce nu pupici

David, felicitari voinicel!pupici
Kiki
Scris: Sunday, October 29, 2006 4:03 PM
Nivel

Multumim, dragelor! Suntem bucurosi (eu si tati cel putin) ca a reusit sa uite suzeta. Nu prea ne placea sa mergem mereu cu suzeta dupa noi...ca daca o uitam, era jale!banghead

Misha, am vorbit cu David si mi-a promis ca vorbeste cu Mary sa pape laptic din biberon. alcool

Dya, clar de acum pozele vor fi fara suzi! ras
misha
Scris: Sunday, October 29, 2006 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Mary nu a vrut niciodata nici suzeta , nici biberon...doar canita de la 4 luni. Nu o intarc, dar as vrea ca macar noaptea sa-i dau laptic la biberon, poate se satura mai bine si nu ma mai trezeste din ora in ora...in plus, poate mai avem vreo petrecere si o mai las la mamasic...dar ea nu si nu.Spunea mama ca l-a molfait putin intre dinti si a preferat sa stea nemancata...

Sa speram ca o convinge David pe Mary... pupici
Miri
Scris: Saturday, November 25, 2006 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Am citit tot ce ati scris la acest topicscratch
Sara inca o mai cauta pe suzi,daca e obosita si mai ales la culcare, nu adoarme fara ea!Ba mai mult, noi avem un fel de suzi pentru zi, un altfel de suzi pentru noapte!ras
Are trei bucati in patut, intr-un anumit loc, ca sa nu caut ca disperata dupa suzeta, noaptea!Numai ca mi-a descoperit "ascunzatoarea", de citeva nopti....
Ziua nu manifesta prea mare atractie pentru ea, dar daca o gaseste prin casa, si-o indeasa in gura!sic Se pare ca simtul proprietatii functioneaza inca de cind sunt mici!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.