Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Bravo David esti flacau mare acuma..spune-i si lu Alfonso cum ai facut cai tare mult ii mai place suzi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| O sa vezi tu Laura ca o s-o lase...singurel, fara sa faci tu nimic... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Bravo, David! Uite ca mami nu a avut nevoie de niciun truc pentru a te dezvata de suzeta. Asa da! |
|

| oana_nicole wrote:Bravo, David! Uite ca mami nu a avut nevoie de niciun truc pentru a te dezvata de suzeta. Asa da!
, Oana! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| David!...nu vrei tu sa vii sa o convingi pe Mary sa lase si ea...tzizica? ca aseara a preferat sa stea nemancata decat sa pape laptic din biberon |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari! Mi-as dori si eu sa se intample asa in ceea ce o priveste pe Alexia. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, David, esti baiat mare acum, nu? Cine implinseste un anisor de astazi intr-o saptamana? Alfonso, Maria, Alexia, luati exemplu de la David. Mult succes in a o uita. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| David asa da pentru reusita. Lasa ca stiu eu ...la petrecerea de un anisor vrei sa ne arati poze fara suzi ca sa vedem noi ce flacau mare are mami , nu-i asa??? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alina wrote:Alfonso, Maria, Alexia, luati exemplu de la David. Mult succes in a o uita.
Multumim! De-a Domnu' sa se intample asa! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bravo David ce baietel cuminte are mami! .Eu ce sa zic ca incerc sa o invat si acuma sa ia suzeta ca ea prefera degetelul. ,musca din ea si o arunca |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Ely wrote:Eu ce sa zic ca incerc sa o invat si acuma sa ia suzeta ca ea prefera degetelul.  ,musca din ea si o arunca
Parerea mea e ca ar fi bine sa nu o inveti nici cu suzeta, nici cu degetelul. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ely, stai relaxata, nici al meu nu a vrut-o niciodata, nici nu am incercat sa i-o impunem. Misha, intarcati? Alfonso, Alexia, ia spuneti-le voi mamicilor voastre sa nu se agite prea tare, dar nici sa va faca toate poftele ca incet, incet va prindeti voi ce e bun si ce nu
David, felicitari voinicel! |
|

| Multumim, dragelor! Suntem bucurosi (eu si tati cel putin) ca a reusit sa uite suzeta. Nu prea ne placea sa mergem mereu cu suzeta dupa noi...ca daca o uitam, era jale!
Misha, am vorbit cu David si mi-a promis ca vorbeste cu Mary sa pape laptic din biberon.
Dya, clar de acum pozele vor fi fara suzi! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mary nu a vrut niciodata nici suzeta , nici biberon...doar canita de la 4 luni. Nu o intarc, dar as vrea ca macar noaptea sa-i dau laptic la biberon, poate se satura mai bine si nu ma mai trezeste din ora in ora...in plus, poate mai avem vreo petrecere si o mai las la mama ...dar ea nu si nu.Spunea mama ca l-a molfait putin intre dinti si a preferat sa stea nemancata...
Sa speram ca o convinge David pe Mary... |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am citit tot ce ati scris la acest topic Sara inca o mai cauta pe suzi,daca e obosita si mai ales la culcare, nu adoarme fara ea!Ba mai mult, noi avem un fel de suzi pentru zi, un altfel de suzi pentru noapte! Are trei bucati in patut, intr-un anumit loc, ca sa nu caut ca disperata dupa suzeta, noaptea!Numai ca mi-a descoperit "ascunzatoarea", de citeva nopti.... Ziua nu manifesta prea mare atractie pentru ea, dar daca o gaseste prin casa, si-o indeasa in gura! Se pare ca simtul proprietatii functioneaza inca de cind sunt mici! |
|
|