|
|
|
| Wednesday, May 30, 2012 |
| Wednesday, August 1, 2012 4:19 PM |
1 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
|
copilul meu este la kidsclub militari.
mergem de un 1 an. alegerea acestei gradinite a fost rezultatul multor cautari
Avantaje: - spatii generoase(cele mai mari sali de clasa pe care le-am vazut in tot bucurestiul) - personal prietenos si suficient de bine pregatit - bucatarie in cladire la parter, mancare se face in fiecare zi(nu firma de catering sau mai stiu eu ce inventie, meniu afisat saptamanal) - sala de mese, langa bucatarie, separat de locul in care petrec copii timpul - curte suficient de mare - monitorizare video a intrarii - 2 cursuri suplimentare gratuite - multe optionale, inclusiv inot cu piscina proprie(in alta cladire) - in luna august 3 saptamani de vacanta in care gradinita lucreaza, dar daca copilul este plecat cu parintii nu plateste nimic - toalete speciale adaptate pentru copii, si separate de cele pentru adulti - asistent medical(cu cabinet medical), medic psiholog - prezenti 100% din timp - organizeaza tot felul de evenimente gratuite sau cu preturi derizorii(vine teatru, mers in scurte excursii,...) - daca copilul lipseste - va plati 70% din pretul zilei respective - foarte bine din punct de vedere al igienei - evenimente destul de dese gen 1 iunie, 8 martie organizate de fiecare grupa la care sunt prezenti si parintii - la pranz copii dorm in sala de clasa, sunt aduse un fel de paturi pliante(se poate considera si dezavantaj, dar fata de ce am vazut in alte parti e foarte bine) - si poate cel mai important lucru, sunt multumit de cum a evoluat copilul in acest an de gradinita, doar atat ca aceasta evolutie este influentata si de familie
Dezavantaje - lipsa monitorizare video a claselor(motiv - se inhiba educatoarele daca se stiu urmarite) - daca nu este in zona in care locuiesti este mai dificil sa ajungi in fiecare dimineata si seara(ca alternativa asigura transportul dus/intors destul de scump - serbarile de craciun, paste costa 150-200 ron - vacanta de craciun este de pe 27 pana pe 6, perioda care se plateste ca si cand copilul ar fi prezent - daca copilul lipseste - va plati 70% din pretul zilei respective - daca vorbesti ceva cu directoare ai grija sa apara in contract, altfel o va da la intors - in zona este in dezvoltare cartierul rezidential din care face parte si gradinita, pana acum nu am simtit lucrul asta cine stie ce, dar e bine sa stii
Daca ai intrebari, te rog, pentru ca nu prea imi vin in minte alte lucruri acum
O zi excelenta
|
|