Profil: Trilulilu
Despre
Utilizator: Trilulilu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, May 30, 2012
Ultima vizita: Wednesday, August 1, 2012 4:19 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Pareri gradinita Kids Club din Militari
Postat: Wednesday, May 30, 2012 3:37 PM
copilul meu este la kidsclub militari.

mergem de un 1 an. alegerea acestei gradinite a fost rezultatul multor cautari

Avantaje:
- spatii generoase(cele mai mari sali de clasa pe care le-am vazut in tot bucurestiul)
- personal prietenos si suficient de bine pregatit
- bucatarie in cladire la parter, mancare se face in fiecare zi(nu firma de catering sau mai stiu eu ce inventie, meniu afisat saptamanal)
- sala de mese, langa bucatarie, separat de locul in care petrec copii timpul
- curte suficient de mare
- monitorizare video a intrarii
- 2 cursuri suplimentare gratuite
- multe optionale, inclusiv inot cu piscina proprie(in alta cladire)
- in luna august 3 saptamani de vacanta in care gradinita lucreaza, dar daca copilul este plecat cu parintii nu plateste nimic
- toalete speciale adaptate pentru copii, si separate de cele pentru adulti
- asistent medical(cu cabinet medical), medic psiholog - prezenti 100% din timp
- organizeaza tot felul de evenimente gratuite sau cu preturi derizorii(vine teatru, mers in scurte excursii,...)
- daca copilul lipseste - va plati 70% din pretul zilei respective
- foarte bine din punct de vedere al igienei
- evenimente destul de dese gen 1 iunie, 8 martie organizate de fiecare grupa la care sunt prezenti si parintii
- la pranz copii dorm in sala de clasa, sunt aduse un fel de paturi pliante(se poate considera si dezavantaj, dar fata de ce am vazut in alte parti e foarte bine)
- si poate cel mai important lucru, sunt multumit de cum a evoluat copilul in acest an de gradinita, doar atat ca aceasta evolutie este influentata si de familie

Dezavantaje
- lipsa monitorizare video a claselor(motiv - se inhiba educatoarele daca se stiu urmarite)
- daca nu este in zona in care locuiesti este mai dificil sa ajungi in fiecare dimineata si seara(ca alternativa asigura transportul dus/intors destul de scump
- serbarile de craciun, paste costa 150-200 ron
- vacanta de craciun este de pe 27 pana pe 6, perioda care se plateste ca si cand copilul ar fi prezent
- daca copilul lipseste - va plati 70% din pretul zilei respective
- daca vorbesti ceva cu directoare ai grija sa apara in contract, altfel o va da la intors
- in zona este in dezvoltare cartierul rezidential din care face parte si gradinita, pana acum nu am simtit lucrul asta cine stie ce, dar e bine sa stii

Daca ai intrebari, te rog, pentru ca nu prea imi vin in minte alte lucruri acum

O zi excelenta