|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Ildi ,sa-l poarte sanatoasa si la cat mai multe. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dana,alina,mirela,felicia,multumim!iata si purtatoarea ildi attached the following image(s):
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| ildi wrote:dana,alina,mirela,felicia,multumim!iata si purtatoarea sa-l poarte sanatoasa. |
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi sa-ti traiasca ingerasul ii sta foarte bine !Poti sa-i mai faci tot din margareta un inelus mic , o bratara , o floare pe cordeluta [o garnirura mica ]sau chiar o poseta cu inchizatoare de margareta , sa o poarte pe o parte Nu trebuie sa le poarte toate o data doar sa aiba sa-si schimbe tinuta ,[doar e domnisoara nu ?} |
| endy wrote:Ildi sa-ti traiasca ingerasul ii sta foarte bine !Poti sa-i mai faci tot din margareta un inelus mic , o bratara , o floare pe cordeluta [o garnirura mica ]sau chiar o poseta cu inchizatoare de margareta , sa o poarte pe o parte Nu trebuie sa le poarte toate o data doar sa aiba sa-si schimbe tinuta ,[doar e domnisoara nu ?} mersi mult de tot endy ptr idei,cred ca o cordeluta sau o poseta o vor incanta cel mai mult! alina,mersi! |
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Ildi,este frumoasa foc si ii sta minunat cu maieutul. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ildi e o scumpa julia seamana mult cu mada.chiar daca are 7 ani pare destul de mare de dezvoltata.mi-a placut mult maieul si o sa-ti cer detalii ca sa-i fac set la fusta. |
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ildi....ce domnisoara frumoasa ai si maieutul ii vine tare bine |
| laly wrote:ildi e o scumpa julia seamana mult cu mada.chiar daca are 7 ani pare destul de mare de dezvoltata.mi-a placut mult maieul si o sa-ti cer detalii ca sa-i fac set la fusta. mersi,laly,julia a facut 7 ani in mai,dar e cea mai inalta din clasa.are 1,34m.ptr detalii,oricind,cu cea mai mare placere! e usor de facut! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| mada nu stiu cat e de inalta dar imi venea pana la bust cam pe acolo e si a mea.o precizare poate se vedea mai bn daca la ultimul volanas faceai poza.deci e frumos maieul mi-a placut si cel cu verde nu mai zic de flori dar daca faceai la ultimul si nu la primul poza se vedea mai bn |
| laly wrote:mada nu stiu cat e de inalta dar imi venea pana la bust cam pe acolo e si a mea.o precizare poate se vedea mai bn daca la ultimul volanas faceai poza.deci e frumos maieul mi-a placut si cel cu verde nu mai zic de flori dar daca faceai la ultimul si nu la primul poza se vedea mai bn
o sa-ti pun poze laly.dupa partea de sus,am facut primul volan si apaoi plasa am prins-o de primul rand din volan si am mers cu ea pina jos.apoi,de plasa am prins celelalte 2 volane. |
| laly,hai ca am facut repede si pozele la toate 3 volane ildi attached the following image(s):
|
| kmn wrote:ildi....ce domnisoara frumoasa ai si maieutul ii vine tare bine mersi,carmen! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| Foarte frumos,sa-l poarte cu placere |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| super! |
|
|