|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ildi da.sotul si fetele au mers la parc si eu sunt pe metereze ei stiu ca duminica e al meu calculatorul si ma lasa in pace |
| bire.anamaria wrote:ildi da.sotul si fetele au mers la parc si eu sunt pe metereze  ei stiu ca duminica e al meu calculatorul si ma lasa in pace Anamaria multumim pentru modelele de inspiratie |
| bire.anamaria wrote:ildi da.sotul si fetele au mers la parc si eu sunt pe metereze  ei stiu ca duminica e al meu calculatorul si ma lasa in pace dragade tine,de ce nuai mers si tu cu ei?eu ies peste putin...mersi inca odata |
| ildi wrote:dragade tine,de ce nuai mers si tu cu ei?eu ies peste putin...mersi inca odata Plimbare placuta Ildi! |
| Mami_de_gemeni wrote:Plimbare placuta Ildi! mersi miha,insa timpul e urit,merg la cumparaturi,dar intai ne oprim la un hipodrom unde este parco giochi si mincam de pranz acolo.prindem o gura de aer,macar!eu am de terminat un fular cret,am scos andrelele de la naftalina! |
| si un maieu dragut bire.anamaria attached the following image(s):

|
| bire.anamaria wrote:si un maieu dragut Foarte dragut maieutul , dar cine stie sa traduca din limba rusa mentiunile facute de acea tanti |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| imi plac toate f mult daca ai vreo schema la ele te rog sa le apui ANA. sau fetelor daca stiti vreuna cum se face va rog ajutorrr. |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| Am gasit si eu modele de maieut ,pe care l-am si facut ptr nepotelele mele ,cind eram in vizita la ele http://www.liveinternet.ru/users/3590890/post123910888/, sper sa va inspire. Sper ca acum se deschide http://www.liveinternet.ru/users/3590890/rubric/1327425/page11.html |
|
|
| Superbe modelele, multumim Lenuta |
|
|
| ce frumoase modele!cea cu capsunica imi place cel mai mult! multumim! |
|
|
| lenuta multumim |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| fete fete fete doar pentru fete, dar mamicile si cu baieti. eu am gasit un model si deja am inceput ligia27 attached the following image(s):

|
|
|
| are cineva o schema de la pantaloni scurti ,tiparul,ma intereaza cum se face chestia in spate intre picioare ca sa nu se traga pantalonul,la tricot,faceam un spit mai mare in spate si in fata unul mai mic,dar faceam din 2 bucati,un crac si apoi altul,dar aici ca merge tot rotund? |
|
|
| Ligia, iti multumesc din suflet pentru model. Daca mai gasesti te rog frumos sa le postezi. Ildi, imediat iti arat o schema pe care am primito si eu. Eu la andrea tot rotund am sa lucrez, aplicand tehnica de la manusi. Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|
|
|
|