Tricotat, crosetat si cusut in scopuri caritabile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mistygirl
Scris: Saturday, December 31, 2016 3:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/25/2013
Buna :)

Este cineva care croseteaza, tricoteaza sau coase in scopuri caritabile? De ceva timp ma tot bate gandul sa demarez o astfel de practica. Stiu ca materialele pot fi costisitoare uneori dar cred ca am putea gasi solutii convenabile. Nu am un ONG de care sa ma folosesc pentru o actiune mai ampla, de-asta ma gandeam ca poate mai gasesc in forum persoane interesate :)

sunt inca incepatoare in ale lucratului, dar usor usor invat. Daca pot face si ceva pentru cei care au nevoie, cu atat mai bine. Ce parere aveti ?

Un an nou minunat tuturor ! Angel
ingerash
Scris: Tuesday, January 10, 2017 8:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Eu particip la actiunile de caritate din orasul unde locuiesc.In general pentru bebelusi.Articole crosetate mai mult(am facut si tricotate).
Mistygirl
Scris: Tuesday, January 10, 2017 11:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/25/2013
Mul?umesc mult de raspuns Angel

Este vreo organiza?ie care sa ocupa de asemenea ac?iuni sau sunte?i pe cont propriu?

Încerc sa caut opinii sa vad de unde încep. Blushing

O saptamâna frumoasa in continuare!
ingerash
Scris: Saturday, January 21, 2017 9:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mistygirl wrote:
Mul?umesc mult de raspuns Angel

Este vreo organiza?ie care sa ocupa de asemenea ac?iuni sau sunte?i pe cont propriu?

Încerc sa caut opinii sa vad de unde încep. Blushing

O saptamâna frumoasa in continuare!

Sant multe organizatii in UK .Au si magazine(prea multe,se inchid magazine de firma si apar de caritate) care colecteaza periodic imbracaminte,jucarii si de casa(mobilier,perdele,fete de masa etc)pe care le vand si cu suma rezultata se sponsorizeaza diverse actiuni,se cumpara alimente etc si se trimit coletele cu tirurile in Africa,Bulgaria,Romania.Maestele in lucrul manual care doresc participa in cluburi,grupuri de caritate cu articole tricotate si crosetate in functie de ce se cere/ce patern se ofera spre lucru.Varianta directa este donarea de paturici,caciulite in maternitate,spitalele de copii.Succes ! computerlove Multumesc!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.