Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cristina superbe lucrusoare ies din mana ta.bravo. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| adaug ce am mai facut in ultimul timp cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

| acum lucrez la o alta fusta la fel ca cea din concurs cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| cristinuta, la cea in coltisoare "CHEVRON" ca sa merg drept continui pe dos normal, asa cum se face pe dos, apoi pe fata nu mai inmultesc + scad, ci merg normal??? e prima data cand fac acest model si vreau un trenci. e inceput de jos si vreau de la despartiturile pt maneci sa merg drept
a ta cred ca e inceputa de sus,( a doua, cu alb si maro) raglan, apoi continuata cu chevron. explica-mi te rog cum se va face canmd voi vrea sa merg drept multumesc
|
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cristina,foarte reusite(ca de obicei). Spune-mi,te rog, daca ai modificat ceva la schema de la fusta si daca ne-o poti arata si noua. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Cristina sunt foarte frumoase, bravo . Bluza maro imi place tare mult. |
|

| oachi wrote:cristinuta, la cea in coltisoare "CHEVRON" ca sa merg drept continui pe dos normal, asa cum se face pe dos, apoi pe fata nu mai inmultesc + scad, ci merg normal??? e prima data cand fac acest model si vreau un trenci. e inceput de jos si vreau de la despartiturile pt maneci sa merg drept a ta cred ca e inceputa de sus,( a doua, cu alb si maro) raglan, apoi continuata cu chevron. explica-mi  te rog cum se va face canmd voi vrea sa merg drept multumesc la mine tot prima data a fost cand am lucrat modelul asta eu am mers raglan pe urma am inceput direct modelul , cred ca si daca incepi de jos faci la fel daca altcineva a mai lucrat poate ne spune un alt secret |
|

| felixthecat wrote:Cristina,foarte reusite(ca de obicei).  Spune-mi,te rog, daca ai modificat ceva la schema de la fusta si daca ne-o poti arata si noua. la prima fusta am eliminat cateva randuri sa iasa mai scurta si din cauza asta nu am mai putut incadra modelul pana la capat , la a doua fusta am respectat diagrama ,pana acum mi-a iesit , de acum in colo incepe mai greu sa vad cum iese |
|

| Lia33 wrote:Cristina sunt foarte frumoase, bravo  . Bluza maro imi place tare mult. multumesc lia , am crezut ca o sa-mi ajunga ata pentru toata bluza si cand am vazut ca am ajuns la subrat si se termina ata a trebuit sa fac un model sa 0 termin in doua culori si asta mi-a venit in cap |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| foarte frumos tot ce ai lucrat in ultimul timp.felicitari, poate candva voi face si eu o fusta tricotata imi doresc foarte mult dar nu am curaj. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| cristinuta... |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Cristina,multumesc de raspuns si mult spor in continuare. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| cristinapatrascu66 wrote:adaug ce am mai facut in ultimul timp Superbe toate, poate ma ajutati si pe mine cu cea de-a doua rochita, mi-as dori foarte mult sa o fac  |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Foarte frumoase lucrusoarele voastre fetelor ! Tare mi-as dori sa mai pot lucra si eu, dar nu mai am nici timp si nici ochii nu ma lasa |
|

| am terminat fusta ,sper sa-i placa si purtatoarei cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
|