|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Cristina le-am mai vazut si la topicurile destinate fiecarui lucrusor dar te felicit si aici toate sunt minunate si deosebite (Si datorita tie am invatat tehnica raglan pt asta iti raman recunoscatoare...pt ca asa i-am facut lui Darius prima salopetica tricotata ) |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Cistina, sunt delicate. |

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| ioana ,georgyana,monica si eu ca si voi am invatat multe lucruri de aici mai ales cele crosetate |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/19/2011 Mesaje: 38
| felicitari cristina foarte frumoase imi doresc sa pot face si eu asa minunatii dar de moment eu is incepatoare |

| multumesc flavy ,vei reusi si tu sa inveti sa lucrezi frumos,toate am fost incepatoare iar aici pe forum gasesti multe fete care vor sa dea o mana de ajutor |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cristina!n-am cuvinte!jos palaria |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| woaaaaaaaaaaaaaau cristina m-ai lasat fara cuvinte ,eu pe la tricotaje nu prea intram si acum am vazut ce pierd felicitari ,toate lucrurile facute de tine sunt SUPERBE |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| doamne ce de minunatii esti o adevarata comoara la casa omului acum am vazut topicul tau,am ramas cu gura cascata.faci niste lucruri minunate,superbe.tricotez si eu o salopeta dupa explicatiile tale sa vedem ce iese. |

| miridia,viky multumesc de aprecieri viky spor la tricotat |

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Cristina, ma inscriu si eu in clubul fetelor care iti admira munca... eu incerc sa fac prima jacheta tricotata pentru fata mea....am vazut ca tu ai ceva experienta....daca ma impotmolesc sper ca pot striga dupa tine pentru ajutor |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| Cristina eu ti-am admirat hainutele de cand scriu pe topic, fiindca lucrezi tare frumos, multa lauda si admiratie pt tot ce faci |
|

| multumesc fetelor kmm sunt pe aici daca ai nevoie |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Cristina,sunt foarte frumoase lucrusoarele facute de tine!Felicitari! |
|

| multumesc andrushka |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| superbe lucrurile facute de tine. te rog sa ma ajuti si pe mine cu explicatii la pulovere incepute de sus. citisem mai demult cum se fac dar nu mai gasesc .era ceva cu crescut pe lana ochi marcatori, nu mai stiu. s |
|
|