Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| sper ca nu supar pe nimeni ca am dschis acest topic ,dar vreau sa incurajez si fetele noi ca au ce invata de aici eu am invatat mult si am mai multa incredere in mine ,sa va arat ce am lucrat pentru copii de cand am intrat in acest club cristinapatrascu66 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Cred ca le-am vazut pe la diferite topicuri,dar iti spun si aici :felicitari,sunt lucrate impecabil! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Cristina si eu ti-am admirat felul ingrijit in care lucrezi de cand ai inceput sa postezi pe forum. Imi plac in special salopetele acelea pentru bebei,foarte frumoase Spor la lucru in continuare |
|
| multumesc fetelor oricum fara voi nu reuseam pentru ca nu aveam de unde sa iau atatea modele si diagrame |
|
| multumesc fetelor oricum fara voi nu reuseam pentru ca nu aveam de unde sa iau atatea modele si diagrame |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Minunate!Toata admiratia mea! |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Cristina, m-ai lasat fara replica. toate sunt frumoase dar, papuceii m-au dat gata. Esti o sursa de inspiratie. Lucrezi super, combini frumos o adevarata artista. BRAVO! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| intotdeauna mi-a placut cum lucrezi. jos palaria! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cristina |
|
| |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Asa cum am spus si la topicurile unde le-ai mai postat,felicitari si la cat mai multe! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Draga Cristina, imi vine sa plang cand vad cat de multe lucruri frumoase stii sa faci, iar eu... Nu mai am cuvinte!!!!!!!!!!!!!!!!!! MII DE FELICITARI! Pacat ca nu stam mai aproape una de cealalta, poate mi-ai fi aratat si mie cum se fac pentru ca de aici pricep mai greu ori chiar deloc. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cristina minunate toate lucrusoarele si ma bucur ca le-ai adunat pe toate aici. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| foarte frumoase toate si lucrate cu suflet....felicitari..!!!!!
as vrea sa fac si eu puloverasul cu tom ,ai cumva vreun filmulet cum se trec atele pe spatele lucrului sa iasa frumos??? multumesc pt orice raspuns |
|
| geanyna32 wrote:foarte frumoase toate si lucrate cu suflet....felicitari..!!!!! as vrea sa fac si eu puloverasul cu tom ,ai cumva vreun filmulet cum se trec atele pe spatele lucrului sa iasa frumos??? multumesc pt orice raspuns
am lucrat cu multe ghemulete ,ajungi sa ai si 14-15 ghemulete. unde am cateva oc petrec firul pe spate petrec firele in forma de X ca sa nu se formeze gaura cred ca e pe undeva si un filmulet sau explicatii ,poate la tehnici de lucru dupa ce am terminat ,eu am insailat pe dos toate atele petrecute cu ata de papiota ca sa nu incurce copilul la imbracat si dezbracat |
|
|