Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| off topic - Buna fetelor... Sunt SWEETY... nu stiu de ce dar nu mai pot intra cu userul si parola veche... ori e sters contul (de si cred k nu am gresit cu nimic) ori... nu stiu ce se intimpla...
acum va arat ce am mai tricotat crosetat... stiu k sunt topicuri pt fiecare in arte... dar nu am timp sa intru pe toate...asa ca lucrurile facute de mine le voi posta aici... se poate????? :018: |
|
| primi botosei croseteti Ioana Alina Bara attached the following image(s):

|
|
| prima pereche de botosei tricotati Ioana Alina Bara attached the following image(s):

|
|
| caciulita + botosei cp un copilas care tre sa vina pe lume :) Ioana Alina Bara attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| felicitari! superbe lucrusoare |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| sunt foarte frumoase toate lucrusoarele felicitari si spor la lucru in continare |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| Ioana Alina Bara wrote: off topic - Buna fetelor... Sunt SWEETY... nu stiu de ce dar nu mai pot intra cu userul si parola veche...  ori e sters contul (de si cred k nu am gresit cu nimic) ori... nu stiu ce se intimpla... acum va arat ce am mai tricotat crosetat... stiu k sunt topicuri pt fiecare in arte... dar nu am timp sa intru pe toate...asa ca lucrurile facute de mine le voi posta aici... se poate????? :018:
frumoase lucrusoarele tale sweety , sa stii ca aceiasi problema am avut si eu astazi dar dupa mai multe incercari am reusit sa intru , am crezut ca am uitat parola dar defapt nu se loga , nu stiu de ce , mai incearca de mai multe ori si poate ai sa reusesti sa intri |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Sunt foarte dragute Ioana! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ioana Alina Bara wrote:prima pereche de botosei tricotati
Dupa modelul meu chiar o sa mai tricotez asa ceva ca am nevoie.
Super creatiile tale |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| am terminat un costumel pt un bebe mic-mic... care o sa vina pe lume in luna ianuarie sweety attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2010 Mesaje: 73
| sweety |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Foarte dragutele, Sweety! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601