|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| ilioara,notiunile le am din scoala dar m-a fascinat tot absolut ce inseamna lucru de mina si m-am axat mai mult pe tricotat ;tinind cont ca am 4 copii am avut pentru cine sa lucrez si pe ce sa exersez ,mai ales ca pe timpul lui ceausescu nu gaseai tot ce voiai.acum ca am si o nepatica am in continuare pentru cine sa lucrez ,multumesc pt aprecieri |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| felicitari, Cristina! M-ai lasat fara grai! Sa iti dea Dumnezeu sanatate! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Minunate!Mai bine nu mai intru pe aici ca mi-e o ciuda ca n-am timp de tricotat |

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Cristina, superbe , ai viteza la tricotat, nu gluma... are cu ce sa se mindreasca nepotica! |

| multumesc fetelor pt aprecieri ;ca sa nu se supere malina i-am facut si ei rochita ca doar s-a facut si ea fata mare sa o termin si am sa v-o arat:018: |
| Cristina, poti sa dai undeva niste explicatii pentru palariuta? de unde ai inceput, cum ai crescut, cu ce andrele ai lucrat(circulare, de ciorapi)? |

| sa va arat si rochita malinei cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|

| mamiemi - palariuta am lucrat-o pe andrele circulare dar nu circular.am inceput pe 130de oc model punct lenes ,cam la 3 randuri am scazut 10-12 oc din 10 in 10 oc, borul palariutei are 16 rinduri important este(cand termini borul) sa ajungi la nr de oc care ti-ai propus sa aibe caciulita, eu am avut nevoie de 86 oc .restul am lucrat ca pe o caciulita normala .ca sa stea borul ca la o palarie am facut pe margine un rind de picioruse cu croseta. nu stiu daca vei intelege ca eu nu am avut diagrama si am lucrat ochiometric(ca sa zic asa)e prima palarie care o fac daca nu intelegi mai intreaba-ma ca nu prea stiu sa explic:018: |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2009 Mesaje: 27
| cristina...am ramas fara glas...e superbbbbb costumasul albastru, si ce bine-i sta modelului...rochita, caciulita, botoseii, toate sunt absolut minunate, sa le poarte sanatoasa... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| Superbe si fetita si costumatia. |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| minunat |
|
| cristinapatrascu66 wrote:mamiemi - palariuta am lucrat-o pe andrele circulare dar nu circular.am inceput pe 130de oc model punct lenes ,cam la 3 randuri am scazut 10-12 oc din 10 in 10 oc, borul palariutei are 16 rinduri important este(cand termini borul) sa ajungi la nr de oc care ti-ai propus sa aibe caciulita, eu am avut nevoie de 86 oc .restul am lucrat ca pe o caciulita normala .ca sa stea borul ca la o palarie am facut pe margine un rind de picioruse cu croseta. nu stiu daca vei intelege ca eu nu am avut diagrama si am lucrat ochiometric(ca sa zic asa)e prima palarie care o fac daca nu intelegi mai intreaba-ma ca nu prea stiu sa explic:018:
Multumesc, Cristina! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Cristina, dupa prima poza am crezut ca e o poza dintr-o revista...apoi mi-am dat seama ca e lucrat de tine...nota 10!
|
|

| multumesc pt nota (pozele le folosesc pt inspiratie) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| valentina wrote:Nici o problema!
Pentru care din ele sa pun explicatiile ? Ca sunt cam la fel!
As vrea si eu tare mult sa stiu cum faci gluga. Cum incepi....etc. N-am nici cea mai vaga idee. In rest...cred ca ma descurc. Vreau sa-i fac Mirunei mele un astfel de hanorac. Imi place mult ce ai lucrat!
|
|
|