|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/29/2009 Mesaje: 88
| Buna fetelor !Am gasit un super costum cu tricotaje+jeansi.Ma gandeam...voi nu aveti asa modele? Ca tare as in cerca si eu cu unele sarafane care i-au ramas Dianei mici....Ca exemplu...nu mai tin minte siteul pe care am gasit...Dar voi reveni... nelabodea attached the following image(s):
|
| Interesante,nu?Dar n-am nici timp nici curaj sa ma apuc de asa ceva...desi tare as incerca... Voi ati incercat pana acum? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| nela interesante cred ca o sa incerc si eu dar sa termin ce am inceput poate pana atunci ne mai da cineva sfaturi desi nare ce sa fie greu |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| INteresante,multumim! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| Foarte interesante. Am facut si eu cand eram in liceu un top crosetat picioruse duble, cu manecuta scurta si am prins in partea de jos un material cretz-sifonat, cu floricele (se purta in anii 95-97). Erau pe atunci in comert de jeans partea de sus si jos cum v-am spus eu. Poate dau idei |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| nelabodea,super idei Am o jacheta de blugi,scurta pana in talie,i-as face prelungire |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu de mult ma gandesc sa-i sac lu fie-mea asa o rochita....jumate crosetata....jumate material....ceva matase...sau voal...vad eu... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| foarte frumoase creatiile multumim |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| draga diana andreea, vezi in "lucru de mana" o astfel de rochita |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Wooow, nelabodea, ce interesante sunt... eu chiar m-as apuca de o fusta partea de sus blug si in jos crosetata... Daca imi iese ceva va arat, cu siguranta! |
|
| inainte... si....dupa.... Concursul vostru m-a incurajat...demult voiam sa incerc ceva...sper sa fie doar inceputul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| nelabodea wrote:Buna fetelor !Am gasit un super costum cu tricotaje+jeansi.Ma gandeam...voi nu aveti asa modele? Ca tare as in cerca si eu cu unele sarafane care i-au ramas Dianei mici....Ca exemplu...nu mai tin minte siteul pe care am gasit...Dar voi reveni...
Multumim pentru idei!! Interesante!! Plecand de aici, sa vedeti voi ce vor mai face "meseriasele" de pe forum.... Succes!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| uitati ce am mesterit.aveam niste jeansi de-ai Minei care i-au ramas scurti, dar in talie foarte buni, asa ca iata ce a iesit: RuxandraS attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Frumosi! |
|
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 98
| nelabodea wrote:Buna fetelor !Am gasit un super costum cu tricotaje+jeansi.Ma gandeam...voi nu aveti asa modele? Ca tare as in cerca si eu cu unele sarafane care i-au ramas Dianei mici....Ca exemplu...nu mai tin minte siteul pe care am gasit...Dar voi reveni... heiii....am incercat euuuuuuuuuu...hai sa va arat ce a iesit:018: laura&deny attached the following image(s):
|
|
|