Nivel: Membru
Inregistrat: 2/4/2013 Mesaje: 6
| mariana71 wrote:Ultima productie . WOW!!!!super frumoase!
|
|
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| Buna seara, va urmaresc de ceva vreme si am vazut multe lucruri frumoase facute de voi si mi s-a facut "pofta" de tricotat. V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu explicatia de la o diagrama DROPS 97-23 pe www.garnstudio.com Va multumesc! Daca postez gresit imi cer scuze, poate imi explica cineva cum trebuie sa procedez . |
|
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 6
| Feli wrote:Buna seara, va urmaresc de ceva vreme si am vazut multe lucruri frumoase facute de voi si mi s-a facut "pofta" de tricotat. V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu explicatia de la o diagrama DROPS 97-23 pe www.garnstudio.com Va multumesc! Daca postez gresit imi cer scuze, poate imi explica cineva cum trebuie sa procedez .
Diagrama M1: rand 1: 1 jeteu, 1 ochi alunecat pe fata (nu-l lucrezi, il muti pur si simplu pe andreaua dreapta), 2 och dos, 1 jeteu, 1 och alunecat rand 2: 2 ochiuri impreuna pe dos (jeteul + och alunecat), 2 och pe fata, 2 och impreuna pe dos (jeteul + och alunecat), 2 och pe fata. Diagrama M2 spune asa: 1 rand: 2 och pe dos, 1 jeteu, 1 ochi fara a-l lucra - dar pe fata, 2 och pe dos, 1 jeteu, 1 ochi fara a-l lucra - dar pe fata (6 ochiuri) 2 rand: 2 ochi pe fata, 2 ochiuri impreuna pe dos (compus din jeteu si och alunecat), 2 och pe fata,2 ochiuri impreuna pe dos (compus din jeteu si och alunecat) (6 ochiuri) Se repeta cele 2 randuri atat cat este necesar pt ambele diagrame.
Observ ca e un multiplu de 6, deci, jeteul pe care-l faci + och alunecat, pe dosul lucrului, le lucrezi impreuna cu ochi dos.
Sper sa fi inteles si sa nu-ti fi raspuns prea tarziu.
Sa ai spor :)
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| bluzite care mi-au facut cu ochiul!!! Motanel attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Motanel sint foarte frumoase si au si schema , multumim ! |
|
| endy wrote:Motanel sint foarte frumoase si au si schema , multumim !
ma bucur ca va plac, daca doriti mai pun modele de toate cele ca la acest capitol stau cel mai bine |
|
| Te astept cu mare drag ! |
|
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| squirrel wrote:
Diagrama M1: rand 1: 1 jeteu, 1 ochi alunecat pe fata (nu-l lucrezi, il muti pur si simplu pe andreaua dreapta), 2 och dos, 1 jeteu, 1 och alunecat rand 2: 2 ochiuri impreuna pe dos (jeteul + och alunecat), 2 och pe fata, 2 och impreuna pe dos (jeteul + och alunecat), 2 och pe fata. Diagrama M2 spune asa: 1 rand: 2 och pe dos, 1 jeteu, 1 ochi fara a-l lucra - dar pe fata, 2 och pe dos, 1 jeteu, 1 ochi fara a-l lucra - dar pe fata (6 ochiuri) 2 rand: 2 ochi pe fata, 2 ochiuri impreuna pe dos (compus din jeteu si och alunecat), 2 och pe fata,2 ochiuri impreuna pe dos (compus din jeteu si och alunecat) (6 ochiuri) Se repeta cele 2 randuri atat cat este necesar pt ambele diagrame.
Observ ca e un multiplu de 6, deci, jeteul pe care-l faci + och alunecat, pe dosul lucrului, le lucrezi impreuna cu ochi dos.
Sper sa fi inteles si sa nu-ti fi raspuns prea tarziu.
Sa ai spor :)
Multumesc pentru explicatii, mi-au fost de ajutor, am inceput lucrul, daca vrei sa vezi am pus si fotografii aici http://forum.7p.ro/explicatie-diagrama.aspx?g=posts&t=15417(Am deschis un topic nou,pentru ca nu am stiut cum se posteaza, abia dupa ce am scris acolo am realizat cum trebuia sa procedez ca sa pot posta in acest topic). Va multumesc tuturor pentru ajutor si daca imi permiteti va voi cere in continuare ajutorul. |
|
| cateva modele
Motanel attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Sunt modele deosebit de frumoase. Multumesc, Motanel! |
|
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 48
| Motanel wrote:cateva modele
sunt superbe! |
|
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 48
| cristinapatrascu66 wrote:mi-am inceput un pulovar raglan dar am impartit altfel se aseaza foarte frumos abia astept sa-l termin sa vin si cu poze finale
cristina,am vazut si poza finala si imi place mult cum a iesit. imi poti spune cum ai impartit ochiurile?
|
|
| Multumim , multumim , multumim ! |
|
Inregistrat: 11/1/2013 Mesaje: 59
| cristinapatrascu66 wrote: |
|
Inregistrat: 2/11/2014 Mesaje: 1
| mariana71 wrote:Am terminat pulovarul .Mai trebuie sa-i pun funda acolo sub piept.
Buna
este superba bluzita lucrez si eu la una asemanatoare> ma poti ajuta cu cateva detalii? as dori sa stiu cate ochiuritrebuie sa fie in jurul gatului pentru a nu prea larga sau stramta? eu lucrez pentru marimea 34> multumesc de ajutor si astept cu nerabdare raspunsul tau |
|
|