Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| buna fetelor. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o explicatie. nu stiu daca fac bine jeteul dublu. va rog sa-mi explicati concret cum se face pe fata si cum tb luat pe dos. mai am nevoie de o parere ca sa stiu daca fac bine. va multumesc. |
|
Inregistrat: 6/2/2012 Mesaje: 19
| motanel ai si schema la bluza, ca e tare faina bluza si eu as vrea sa o fac |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| Olimpia wrote:motanel ai si schema la bluza, ca e tare faina bluza si eu as vrea sa o fac
da cu drag pun schema, ma bucur ca mai place cuiva si spor la treaba Motanel attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| mariana71 wrote:Ultima productie . Mariana, ce frumusete facusi tu acolo!!!!! p.s. nu am mai intrat de mult! tu le scoti pe banda rulanta...si...PERFECTE!!!! |
|
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
|
kale, te rog tare tare mult sa ma ajuti. nu stiu daca fac bine jeteul dublu. mi-ar prinde bine o explicatie de la cineva care stie si cred ca tu esti acea persoana. te roooooooog am reusit sa postez salul gail. l-am terminat cu ceva timp in urma, dar n-am reusit sa vi-l arat. acum lucrez la o jacheta (cu reni) pentru cumnata mea. dupa ce o termin, am sa v-o arat. la craciunul urmator voi avea o familie "cu reni" |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
|
|
|
| Oliv, la primul Gail, am facut jeteul dublu...dar nu mi-a placut...iesea cam mare gaura... Dai de 2 ori dupa andrea, iar randul urmator iei un ochi pe dos si urmatorul pe fata.
Uite aici un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=4XAsrs6x7kg
aici altul http://www.youtube.com/watch?v=7cj5GOfuE5U |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Mariana,sint foarte,foarte frumoase |
|
| motanel tu ai facut bluza? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| Olimpia wrote:motanel tu ai facut bluza?
mi-ar place mie dar eu nu lucrez asa frumos :( am inceput si eu o bluza dupa acest model dar nu iasa asa frumos :( "tornadele" adica torsadele nu imi plac deloc |
|
| stiam ca nu tu ai facut acea bluza, dar cred ca m-am exprimat eu gresit....treb sa te intreb daca ai inceput bluza cu acel model |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Kale,Liliana ,pt voi . mariana71 attached the following image(s):
|
|
| Multumesc, Mariana! |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Si eu multumesc. LE: Mariana , am uitat sa te intreb ce fir si ce nr.de andrele ai folosit. |
|
Inregistrat: 2/4/2013 Mesaje: 6
|
Buna tuturor!sunt noua pe acest site si va urmaresc de Ceva timp. Sunteti fantastice! F frumos!!!!!!complimenti! |
|
|