Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi plac lucrusoarele facute de tine si am vizitat si blogul tau ,dar ma intereseaza si explicatiile .De exemplu cum ai lucrat rochita mov care imi place enorm? Nici pe blog nu am vazut vreo explicatie ,ci doar poze, sau nu m -am uitat eu bine?!
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2009 Mesaje: 37
| este foarte simplu.eu cred ca am facut patru ochiuri pe fata si doi pe dos.ma refer la partea de jos.pana in ochiurile pe dos am facut stelute(eu asa le zic),iei trei ochiuri odata si dai dupa andrea alte trei.pe dos le lucrezi normal.in timp ce inaintezi cu lucru incepi sa scazi din latimea ei cate ochiuri vrei.nu am avut o distanta anume.partea de sus sunt opturi simple cu distanta de cate doua ochiuri pe dos intre ele.iar cant termini atasezi pe interior o banda lata de elastic asta ca sa nu alunece de sub piept.nu prea le am cu explicatul ca multe le fac cum imi vine inspiratie pe moment.am sa iti postez o foto mai mare.poate se vede mai bine si intelegi cum este facuta. |
|

|  iata.sper sa te ajute sa realizezi una la fel. |
|

| imi pare rau dar nu pot sa o maresc.o sa incerc sa fac o portiune din model si sa iti trimit ca sa ai o idee. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Antoaneta, imi place tare mult bluzita neagra cu alb. |
|

| ca sa le vedeti mai bine si in dimensiuni mai mari dati clic te imagine si va dati seama de model.asta cand intrati in blog. |
|

| postez inca odata.
 nu stiu care alb cu negru ptr ca sun doua. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Antoaneta, felicitari pentru lucrurile iesite din mainile tale! |
|
Inregistrat: 10/6/2009 Mesaje: 29
| Va arat si eu un pulover facut in urma cu 3 ani.
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumos pulovarul tau, lucrezi foarte frumos. mai ai diagrama? am inceput si eu acum un pulovar pentru mine inceput de sus cu mai multe culori ,sa vedem ce iese ca nu am un model dupa care sa ma iau potrivesc modelul dupa cum trebuie sa cresc |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Rochita mov e supeba!!!!!!!!!!!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2007 Mesaje: 139
| ada_alexandra10 wrote:permiteti sa adaug un pulover facut pentru mama mea? este lucrat de sus 
m-ar interesa si pe mine cum este lucrat pulovarasul si cum se creste.multumesc anticipat |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| v-am spus ca am inceput un pulovar pt mine inceput de sus ,am terminat platcuta sa vad acum si cand il termin cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Mama mia, Cristina, ce munca! Spor la treaba! Este foarte frumos ce ai lucrat pana acum! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cristina super si ce culori ,dar si ce munca!Abia astept sa te vad imbracata cu el! |
|
|