Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Ce frumoasa e, sa o porti cu placere, |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Carmen,Mariana |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 11
| am rugamintea ca sa ma ajutati in traducerea acestui model de fusta ( nu am reusit sa-i dau de capat).stiu ca e metoda randurilor scurte, dar...mai e ceva ( ),ca mi-a iesit altceva de a trebuit sa desfac tot.
, nu pot sa pun poza cu atache. lolia attached the following image(s):

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Mariana ,e foarte frumoasa ,deosebita |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2008 Mesaje: 53
| Mariana, superrrr!!! |

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Superbaaaa ! |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| lolia wrote:am rugamintea ca sa ma ajutati in traducerea acestui model de fusta ( nu am reusit sa-i dau de capat).stiu ca e metoda randurilor scurte, dar...mai e ceva (  ),ca mi-a iesit altceva de a trebuit sa desfac tot. ![]() , nu pot sa pun poza cu atache. Va pun eu traducerea ptr care o vreti Materiale: --400 gr lana merinos --ace nr 5
Modele folosite: Model,, Santa Clara,, :model jerseu fata se lucreaza jerseu dos
Monstra: -14 ochi si 23 Randuri= 10 cm(masurati pe partea cu model jerseu )
Se tricoteaza dintro singura piesa ,incepand din centru(mijlocul) spate.
Se incepe pe 76 ochi si se tricoteaza asa: * 10 Randuri model jerseu fata , 10 Randuri model Santa Clara,acum in modelul jerseu fata se fac randuri scurte de la 2 ochi pana la 46 ochi,2 Randuri model jerseu dos,2 Randuri model jerseu fata ,2 Randuri model jerseu dos, 2 Randuri model jerseu fata 2 Randuri model jerseu dos *
Se repeta de la* la* Dar in urmatorul grup de randuricare trebuie faceti de 3 pana la 14 ochi,,,pana completati si al 6-lea grup de model Santa Clara Inchideti ochii fara sa strangeti
Cusatura Coaseti cusatura pe centru. pe model scrie:Falda Adelante y Atras ,,,inseamna ,,Fusta Fata si Spate.
Sper sa se inteleaga cat de cat , nu pare greu. spor la treaba |