Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/13/2014 Mesaje: 1
| Buna Cristina!! Imi plac toate modelel dar ai avea timp sa imi spui si mie cum se fac,adica sa imi explici mai pe indelete pentru ca sunt cam noua in materie de tricotat,doar ce am prins asa de la bunica mea,dar daca nu mai este nu mai are cine sa ma ajut... sunt insarcinata si astept si eu bebelul meu baietel la sfarsitul lunii sa apara si intre timp vroiam sa ii fac niste lucrusoare. beauty77 wrote:Si cum am si un nepotel de 3 luni si jumatate....am facut multe lucrusoare pentru el...sper sa va placa...Pupici,Cristinao |
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Beauty , foarte frumos lucrezi ! felicitari ! |
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Ce dulce este! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| Buna seara manute harnice,va admir mereu "operele de arta" sunt superbe si nu mai stiu la care sa ma uit mai mult,toate i-mi plac nespus.In arta tricotatului eu nu prea ma pricep,nu sunt nici chiar la inceput,dar am sa indraznesc sa va intreb daca voi ati tricotat ceva piese vestimentare cu "double knitting"am vazut pe youtube ceva tutoriale si i-mi place cum iese,am incercat si am inteles cum se procedeaza,dar vreau sa stiu daca tricotand astfel, pot sa tricotez dupa diagrama,de exemplu :pe un pulover sa tricotez un bradut? |
| intra le tehnici de tricotat si cauta tehnica de tricotat in 2 culori cu revers curat ,poate te ajuta |
| un costumas pentru un baietel ce urmeaza sa vina de craciun cristinapatrascu66 attached the following image(s):
|