|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Frumos pulovarasul Gabyta de flacau nu mai zic... |

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| mancal-ar mama de baiat frumosss...si cu pulovar misto rau |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| felixthecat superba jacheta
Gabyta vai ce-mi place cum sa nu planga frumosul dupa asa plover |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| diana_mm27 wrote:E minunat, Gabyta. Dragutul de el... Superb si puloverasul si baietelul, de fapt nici nu se putea altfel, la un baietel atat de frumos, un puloveras mai dragut iesit din manutele tale. Daca ii ramane mic, ii face mami altul. ;) Acum nu te cearta fetita sa-i faci si ei?????
Ba da deja are unu pe lista dar inca nu e hotarata ce diagrama vrea(cica ) dar ea vrea un plovar dinala lungut ,,deci cu diagrama mare.Asa o sa fie deci Dragelor multumesc ptr aprecieri (atat ptr ALEX cat si ptr plovaras) va pupic pe fiecare in parte .... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Aha, mai ai timp atunci pana se gandeste. :))) Daca ai nevoie de vreo diagrama, sa imi spui, poate te pot ajuta. |

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Flori .De abia astept sa-l vad imbracat cu ea,mai ales ca pe 9 implineste 2 ani(deja barbat). |

| diana_mm27 wrote:Aha, mai ai timp atunci pana se gandeste. :))) Daca ai nevoie de vreo diagrama, sa imi spui, poate te pot ajuta.
multumesc |

| CE SUPER ,,,,sigur o sa ai vina de minune,,,si Alex al meu face 2 ani pe 15 feb,,sunt deo seama |

| Am cumparat si un puloveras mititel si fiind pe albastru il atasez aici, drept model. diana_mm27 attached the following image(s):

|

| Gabyta sa fie sanatos,sa va bucurati de el si el de voi. |

| Fetelor am terminat si eu un pulover mai grosut pentru pitic.Urmeaza o vesta ,,blanoasa'' si un costum de blugi.
 As vrea sa-i aplic ceva ,poate imi dati vreo idee. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| E superb si calduros! Felicitari! Sa-l poarte sanatos! Datorita firului degarde si buclat, eu nu i-as mai aplica absolut nimic. E perfect asa cum este acum. |
|

| Carmenush ;si eu am stat in dubii,de aceea nu i-am pus nimic pana acum.Este super calduros,este un fir flausat(ca un prosop)il am de mult). |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| felix e super o sa i tina de cald piticului |
|

| Foarte frumos puloverul! Sa-l poarte sanatos micutul. |
|
|