Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua , sunt nou inregistrata in club , dar va urmaresc cu interes de mult timp. Am un baietel de 3 ani jumate si am facut o gramada de lucrusoare dragute inspirate din modelele voastre. As avea insa o propunere pentru un subiect legat doar de hainite pentru baietei. Am vazut ca pentru fetite sunt o gramada de modele , insa motivul pentru care m-am apucat de tricotat este acela ca in general , cel putin in Oradea , nu prea gasesti lucruri interesante pentru baieti.Sper ca veti gasi interesanta ideea mea. Va multumesc si spor la treaba. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| As face la baietii mei insa nu vor sa poarte tricotate! nici macar o vesta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| As avea o idee legata de un costumas tricou si pantaloni scurti ceva gen marinar ,mai ales ca vrem sa mergem la mare la jumatatea lui iunie si daca e putin mai racoare s-ar potrivi perfect. Daca aveti ceva poze ,modele va rog sa ma ajutati. Va multumesc. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu am adunat cate ceva pentru baieti carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Carla,foarte frumoase costumeasele!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| MAI SUNT SI ALTELE DOAR TIMP SA LE LUCREZI SA AI. ligia27 attached the following image(s):
      ![96d20bfea4d2[1].jpg](/i.ashx?a=22393)   ![513040be5a7c[1].jpg](/i.ashx?a=22396) ![b5e120554ae5[1].jpg](/i.ashx?a=22397)
|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| am si eu cateva modele de baietei cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Bianca in primul rand sa-ti urez bine ai venit printre noi,apoi o sa-ti spun ca din punctul meu de vedere e interesanta ideea ta, asa va fi mai usor pentru mamicile de baieti sa gaseasca modelele de care au nevoie . |
|

| eu sincer am nevoie de o zi cu 48 de ore. ligia27 attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumuseti |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am si eu doua salopete. Una e cumparata si una e facuta de mine dupa modelul cumparat. Pacat ca a bagat-o tati cu la spalat cu inalbitor! zaza_ attached the following image(s):

|
|

| si care e cea cumparata ???????? |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Pentru ca in sfarsit s-a mai incalzit am putut umbla si eu prin debara (nu era incalzita)si astfel am reusit sa fac ceva poze lucrusoarelor facute piticului meu cand era mai micut.I-am facut mai multe lucruri dar de unele dintre ele nu m-am putut desparti asa ca le-am pastrat ca amintiri peste ani pentru piticul meu.Acum cand le-a vazut m-a intreba daca mai pot sa-i mai fac .
Katrina attached the following image(s):

|
|

| Katrina wrote:Pentru ca in sfarsit s-a mai incalzit am putut umbla si eu prin debara (nu era incalzita)si astfel am reusit sa fac ceva poze lucrusoarelor facute piticului meu cand era mai micut.I-am facut mai multe lucruri dar de unele dintre ele nu m-am putut desparti asa ca le-am pastrat ca amintiri peste ani pentru piticul meu.Acum cand le-a vazut m-a intreba daca mai pot sa-i mai fac .
esti profesoara........... sincere felicitari
|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| katrina foarte frumoase lucrusoarele facute de tine.de unele intr-adevar ca nu te desparti .am si meu un pardesiu facut cand avea una din fete 10 ani si nu m-a lasat sa-l dau asa ca i l-am pastrat |
|
|