Tricotaje cu fir lana 75%
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela Andrei
Scris: Friday, January 25, 2013 12:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2010
Dragelor, va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Mi-am tot cumparat fire cu 75% lana, dar tot ce tricoez din aceste fire dupa o purtare se lasa tare urat, zici ca nu mai are nicio consistenta.La spalat isi revine, dar nu pot sa le spal toata ziua ca se degradeaza repede.
Cedeti ca ar trebui sa mai inserez un fir din alt material care sa-i dea tinuta???
gabyta
Scris: Friday, January 25, 2013 12:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Mihaela Andrei wrote:
Dragelor, va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Mi-am tot cumparat fire cu 75% lana, dar tot ce tricoez din aceste fire dupa o purtare se lasa tare urat, zici ca nu mai are nicio consistenta.La spalat isi revine, dar nu pot sa le spal toata ziua ca se degradeaza repede.
Cedeti ca ar trebui sa mai inserez un fir din alt material care sa-i dea tinuta???

Eu lucrez cu multa lana 50 si 75 % .
La lana e f important sa lucrezi cu acele care trebuie, eu intotdeauna incerc sa lucrez cu ace mici de ex la lana 75% lucrat intr-un fir am lucrat cu ace de 2 si 2,5 ,,,cu firul pus in 2 am facut acum niste jambiere dar cu ace de 3 la bentita si 3,5 restul .
Daca lucrezi saluri atuncea da,, cu ace de 4,4,5 si chiar 5 mm depinde de model ,dar restul lucrurulor cu ace cat de mici asa se aseaza frumos lucrul si nu se labarteaza usor,,si eu am invatat din propria experienta,,ziceam ca sa nu iasa batucit lucrul sau mai stiu eu ce,, dar de cand folosesc marimi mici nu am mai avut treaba.pupici computerlove
pcinfo
Scris: Friday, January 25, 2013 6:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu am avut lucruri lucrate cu lana 100% sau 75% si se comporta f bine, dar eu in general lucrez destul de batut, nu-mi plac lucrurile labartate. Am avut chiar fusta, si nu a faut deloc genunchi sau fund :)
t-mihaela
Scris: Friday, January 25, 2013 11:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Tin minte cineva spunea ca bunica ei punea un fir de ata de cusut pe langa firul de lana.Eu nu am incercat ca nu am avut problema cu lasatul mai mult am problema cu uscatul nervi
endy
Scris: Saturday, January 26, 2013 5:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Si eu am probleme la unele ca se usuca foarte greu !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.