Tremurat de cateva secunde la bebe de 8 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lavi_bia
Scris: Monday, August 15, 2011 10:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/28/2011
de cateva zile fetita mea de 8 luni are cateva episoade pe zi de tremurat 2-3 secunde si sta si incordata in acest timp, sa fie de la dintisori ca ii avem doar de vreo saptamana ? a mai patit vreo mamica asa? am citit ca ar putea sa fie si de la dintisori sa se curenteze cu gingiile.
andrushka
Scris: Monday, August 15, 2011 11:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
Cand era mic,baietelul meu strangea pumnii, se incorda de tremura 2-3 secunde iar eu imi faceam probleme ca o fi nervos.Mai tarziu am aflat ca atunci cand facea asa ,asa isi manifesta bucuria.
Dianna
Scris: Monday, August 15, 2011 11:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/13/2011
Lavi si fetita mea facea asa la varsta asta dar ea tremura din barbie atunci cand manca dar si in alte momenta ale zilei,iar doctorita mi-a spus ca e din cauza ca are lipsa de calciu.In cazul meu a avut dreptate ca dupa ce i-am administrat vreo cateva zile calciu nu a mai tremurat deloc.pupici
lloryy25
Scris: Tuesday, August 16, 2011 1:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Si fetita mea a avut acelasi tremur numai ca la noi altele au fost cauzele:nascuta la 8 luni,cu un retard in dezvoltatrea centrilor durerii cica si recuperare fara nici un fel de intervetie pana la 48 luni.Noi am scapat mai devreme!!!
lavi_bia
Scris: Sunday, September 25, 2011 12:13 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/28/2011
multumesc mult pentru raspunsurile voastre, se pare ca si la noi a fost de la lipsa de calciu, pentru ca dupa ce i-am administrat calciu dupa cateva zile au incetat tremuraturile, dar oricum imi faceam multe ganduri legat de acest tremurat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.