trecere dintr-un cic in altul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Friday, November 14, 2008 12:47 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
sami wrote:

pentru primul copilas nu se mai ia indemnizatie deloc din momentul in care se naste al doilea.

uff sic nu prea pare in regula,unde este dreptul unuia din copii?angel Dar asta e,legea e lege!
Mela
Scris: Friday, November 14, 2008 1:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
inger7 wrote:

uff sic nu prea pare in regula,unde este dreptul unuia din copii?angel Dar asta e,legea e lege!

pai alocatia oricum primeste orice copil,200 de lei pana face 2 ani,dar indemnizatie se da doar pentru unul.

stiu din proprie experienta.
tumpika
Scris: Friday, November 14, 2008 8:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/1/2008
kali wrote:

Eu stiu ca nu primesti nimic din urma pentru al doilea copil daca intri dintr-un cic in altul, chiar daca o faci mai tarziu- cand bebe are deja cateva lunite. "Cic-urile" nu se suprapun.
asa este:nu primesti nimic din urma.m-am interesat si eu.asta e..........uff
tumpika
Scris: Friday, November 14, 2008 8:36 PM
Nivel

sami wrote:
Mihai s-a nascut cand avea Larisa 1 an si 8 luni,eu nu am facut nimic complicat,mi se pare ca doar o cerere la servici pentru prelungirea concediului de crestere a copilului,bani am primit incepand cu luna urmatoare celei in care s-a nascut el,numai pentru el,pentru Larisa doar alocatia.
eu cand am intrat in cic eram in somaj,pentru ca pe 15 iulie mi se termina contractul de munca,si eu am nascut pe 10 septembrie . pentru o luna si jumatate oricum nu ma angaja nimeni si atunci mi-am facut actele pentru somaj.deci,eu unde ar trebui sa fac cererea?sau poate nu trebuie sa fac nicio cerere ,ci doar noul dosar pentru cel de-al doilea cic?
tumpika
Scris: Friday, November 14, 2008 8:39 PM
Nivel

Roxie wrote:
Eu cand am intrat in CIC pentru Mihnea Denisa avea 1 an. Actele de depus sunt cam aceleasi, doar in in loc de adeverinta de la servici ca am lucrat/realizat venituri profesionale in ultimele 12 luni am avut adeverinta ca sunt in CIC pentru primul copil - ca si asta se considera perioada asimilata, si le-am prezentat si decizia prin care mi se acorda CIC.
dar adeverinta de unde ati luat-o?tot de acolo de unde ati luat si pentru primul dosar cic?
Roxie
Scris: Tuesday, November 18, 2008 11:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
tumpika wrote:
dar adeverinta de unde ati luat-o?tot de acolo de unde ati luat si pentru primul dosar cic?

De la servici mi-a facut o adeverinta cum ca eu sunt in concediu ingrijire copil, si pe langa asta am dus (ca m-am gandit eu ca trebuie) si o copie dupa decizia prin care mi se acorda CIC.
tumpika
Scris: Tuesday, November 18, 2008 5:57 PM
Nivel

Roxie wrote:

De la servici mi-a facut o adeverinta cum ca eu sunt in concediu ingrijire copil, si pe langa asta am dus (ca m-am gandit eu ca trebuie) si o copie dupa decizia prin care mi se acorda CIC.
eu cand am intrat in cic eram in somaj iar decizie prin care mi se acorda cic nu am avut.am depus dosarul cu actele necesare si atata tot.in cazul asta ce e de facut???????????
Roxie
Scris: Tuesday, November 18, 2008 6:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Pai trebuia sa iti trimita institutia aia care acorda cic (pe moment am uitat cum o cheama) acasa, prin posta, decizia prin care ti se apropa, cu numar si toate cele. N-ai primit?
EDIT; deci directia de munca si protectie sociala de unde locuiesti tu ar fi trebuit sa trimita acasa decizia de aprobare a acordarii indemnizatiei pt cresterea copilului. Mie mi-au trimis pentru ambii copii. Poate nu ai nevoie de ea, iar cand te duci sa intrebi acolo unde depui actele ce acte iti trebuie, sa nu aduci in discutie, ti-am zis, mie nu mi-au cerut, eu le-am intrebat daca e nevoie. Ai putea sa intrebi la directia de munca de ce nu ti-au trimis decizia, din moment ce banii ii primesti, si sa le spui sa o trimita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.