|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Nu stiu unde sa postez replica lui Bogdan de azi, asa ca o scriu aici. Am facut niste spaghete delicioase, dar in foarte scurta vreme nu mai era aproape nimic.
-Nici n-am apucat sa le gust, am zis eu. -Lasa mami, nu trebuie sa le gusti, sunt foarte bune!
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Irinuta,ce dulce e,puiul tau! |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Katrina wrote: Irinuta,ce dulce e,puiul tau!
Chiar a fost dulce! |

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Irinuta, iti garanteaza el ca sunt bune!
aaaa si mi-am amintit ca am tras un genunchi la o usa de ziceai se rupe, ma uitam la telefon, citeam un mesaj, si mi-am imaginat ca e deschisa, voiam sa ies din banca |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Am facut si eu o traznaie...cat mine de mare .Sambata m-am apucat sa fac ciorba de burta, iar mami a mea racituri.Deci am fiert burta, am facut supa de vita.Mami a pregatit supa pentru racituri.Totul bine pana aici, bucurie mare ca la ora 10 era aproape totul gata.M-am apucat sa combin supele, numai ca in loc sa combin burta cu cea de vita, am combinat-o cu cea de la racituri.Cand mi-am dat seama ce-am facut (de fapt, mami a vazut) mi-am pus mainile in cap.Alergaturi la magazine , am cumparat din nou totul si din nou la munca.Dar macar ma pot lauda ca mi-a iesit cea mai buna ciorba de burta pe care am facut-o vreodata. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bereea dar pana la urma ai avut cu ce te lauda,nu? |

| da, dar m-a prins ora 5 dupa-amiaza in bucatarie |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Mi-am luat masina de paine si ieri am facut painica.Cum nu mai am loc in bucatarie am pus masina intr-o camera. Bineinteles ca atunci cand merge masina face un zgomot.Vine sotul meu acasa si intra in camera cu niste ochi mari intreband cine sforaie in camera.I-am spus ca am bagat si eu pe unu. A inceput si el sa rada cand a vazut masina |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2008 Mesaje: 30
| Doua replici pe care nu le pot uita.....nici dupa 20 de ani. fiica mea de 4 ani face o boacana -deseneaza cu creta colorata pe pereti.Se ascunde prin casa.Tata ia pentru prima data atitudine si amenita "fetita tatei" cu o bataia. Replica :Sa fim bine intelesi...in mine sa nu dai ca ma doare !!! sau o problema de logica - le dadeam o ciocolata la ambii copii cu indicatia pentru baiat ( 7 ani mai mare )- da-i te rog Flaviei jumatate. Domnisoara manca repede bucata iei dupa care isi cerea jumatatea ei, ca asa a zis mama. Rationametul era urmatorul:prima jumatatea era a ei de drept ,dupa care fratele trebuia sa- i dea jumatate din ciocolata lui pt ca asa a zis mama. |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mariana,ce dulce e fetita ta! Personalitate nu gluma.De mica isi impune punctul de vedere. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce dulce e micuta! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu:Madalina vrei sa-ti taie mami putin din breton si varfuri? Madalina:Nuuuu!Vreau par lung ca tine! Eu:Sti eu vreau sa ma tund... Madalina:Si eu vreau!
|
|

| |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045