Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| petronela_gav wrote: poti sa votezi acum mai am o poza tot cu Anastasia, dar la "paralele" Periculoasa rau.. |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Eu stiu ca e periculos, ea nu stie, si a mai pus si un ziar sub scaunel! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| nu trebuia sa votam?? eu o votez pe petronela_gav |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2251
| Da, am uitat de votare. Prelungim votarea pentru astazi 9.07.2012 si maine 10.07.2012 |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| eu votez kmy |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Nu stiu daca mai pot vota, dar daca DA, votez Petronela!!! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ce caraghiosi sunt micutii, manca-i-ar mama
|
|
| Castigatorii volumului 3 sunt Petronela si Kmy |
|
| Premiul pt. saptamana aceasta este al patrulea volum al colectiei ”Cele mai amuzante povesti cu Tom si Jerry” contine povestile ”La muzeu” si ”Marea Parada”.
De cand este paznic la muzeu, Tom a reusit sa alunge toti soarecii si este atat de mandru incat tine evidenta zilelor fara rozatoare pe un panou cu placute stralucitoare de alama! Dar, intamplator, numarul zilelor fara soareci este acelasi cu numarul zilelor de vacanta ale lui Jerry. Dar acum Jerry s-a intors acasa, iar Tom are probleme serioase... Citeste povestea pentru a afla cine este adevaratul stapan ”La muzeu”.
O banda de hoti profita de faptul ca toata lumea participa la ”Marea Parada” pentru a sparge o banca. Hotii ascund banii in palnia unei tube, sperand sa scape amestecandu-se printre participantii la parada. Dar Tom inlocuieste tuba hotilor cu cea la care canta Jerry... iar talharii vor sa se razbune.
Citeste povestea pentru a afla daca au reusit!
Insoteste-i pe cei doi prieteni in aventurile lor amuzante! |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Boon, capitolul asta nu stiu cum sa-l numesc , cand era mic statea cate 30 minute pe olita pentru ca era muzicala si ii placea cum canta , ba chiar mai si lalaia cat il tineau puterile de am zis doamne-ajuta cand s-a terminat bateria , a fost o perioada cand umbla cu ea pe cap in loc de palarie , acum merge la baie cu un card de jucarii dupa el si le aseaza pe marginea dulapiorului sa nu se plictiseasca si nu ma lasa sa intru, zice ca e lusine... mai e o aruncatura de bat si-l vad trecand cu ziarul sub brat...

|
|

| multumesc pentru voturi kmy, ce dragalas e la laptopul lui |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| multumesc petronela, toti copii sunt dragalasi si fac trasnai... problema suntem noi adultii ca nu le gustam PS. am ras cu lacrimi la poza cu piticuta da data cu ruj super ipostaza ... iar la paralele... cred ca e la fel de glumeatza ca fiu-miu |
|

| da asa este nu mai avem timp de ras si de fotgrafiat, cred ca ar trebui sa ma pozeze pe mine cineva "in actiune" |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Si peretele..l-am sters deja de vreo 4ori,noroc ca e lavabila. Iar cu lighianul..ii povesteam eu ca atunci cand era mica,incapea in lighian si-i faceam baie si acolo..asa ca s-a bagat sa se joace in el cu tot felul de jucarii de-ale ei. alimami attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bine ca au incaput si ratustele |
|
|