Tratamente naturiste pentru par
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana71
Scris: Friday, September 2, 2011 9:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Sa fiu eu sanatoasa la cat am folosithainoroc ,dar la fel rezultatul,pe moment si o perioada dupa ,parea bine,dar nu ramane un efect permanent.Cred ca ii seman lu tata la fir ,dar sper sa nu ajung ca el,chelosalcool .
bereea
Scris: Monday, October 10, 2011 8:49 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Niciodata nu mi-a cazut parul ca acum.Si nimic pare ca nu ma ajuta
ingerash
Scris: Monday, October 10, 2011 8:51 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bereea wrote:
Niciodata nu mi-a cazut parul ca acum.Si nimic pare ca nu ma ajuta

Probabil ai astenie(lipsa de vitamine esentiale in corp)sau stres.Ai grija de tine.pupici
bereea
Scris: Monday, October 10, 2011 8:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
multumescpupici ...deci ar fi cazul sa iua niste vitamine, nu?
LilianaD
Scris: Monday, October 10, 2011 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Si eu ma confrunt cu caderea parului. Am folosit un amestec din petrol, ulei de ricin, rom sau coniac, in cantitati egale.Pot sa spun ca functioneaza, dar trebuie folosit o data pe saptamana. In momentul cand intrerupi problema revine.
koko2008
Scris: Monday, October 10, 2011 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Si al meu cade.....ar fi cazul sa l rad...ras Gluma gluma...ce ar fi de facut?
ingerash
Scris: Monday, October 10, 2011 10:01 AM
Nivel

bereea wrote:
multumescpupici ...deci ar fi cazul sa iua niste vitamine, nu?

Cauza caderii parului este efectul lipsei vitaminelor din corp,in special toamna si primavara se creaza un dezechilibru...de aceea este nevoie si de vitaminele din fructe si legume si farmacie.
Vit.A si consumul de morcov(salata,supe,garnitura sote),citrice(care contin si VIT.C),bostan(copt,placinta...)
Vit. B-6 si consumul de banane(care contin si magneziu),fasole,piept de pui,cereale,paine graham)
Acid folic...varza,spanac,ardei verde,salata,castraveti,dovlecei
Vit.E. ulei de soia si floarea soarelui(cat mai des adaugat in stare cruda in salate),cereale
Ceaiuri,urzica,coada calului,
Si extern spalaturi cu ceai din frunze de nuc si radacini de urzica.
petronela_gav
Scris: Monday, October 10, 2011 10:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
ingereash pupici multumim!
si eu ma confrunt cu problema asta de mult timp plans
ingerash
Scris: Monday, October 10, 2011 10:35 AM
Nivel

petronela_gav wrote:
ingereash pupici multumim!
si eu ma confrunt cu problema asta de mult timp plans

Cu dragpupici

Si eu de la sarcina primele luni pana mi-am dat alarma sa actionez,iau vitamine si mananc cele indicate si ma spal cu ceai din radacini de urzici ,frunze de nuc nu gasesc,nu sunt nuci pe aici.La periat nu mai cad asa multe fire ca la inceput(cand observam la dus/baie cum se umple scurgerea cu par),iar ceaiul mi-a intarit radacinile,parul luceste in castaniu(vopsea naturala).
endy
Scris: Thursday, September 6, 2012 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Am gasit petrol lampant la un magazin de vopsele 10 lei l Cu ce sa-l amestec pentru masti de par Am auzit ca ajuta contra caderii [ce bine ar fi sa-l si indeseasca ]
Doina G.
Scris: Thursday, February 14, 2013 3:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2013
Buna fetelor sunt noua pe aici, am intrat pe forum pt niste rochite si m-am inebunit ce am vazut, asa ca am ajuns se pe acest subiect al parului, pt ca eu cum am fost o fanatica a vopsirii parului cu culori vrute si nevrute, de la negru la blond si asa mai departe, in nebunia mea nu mi-am dat seama ca mi-am nenorocit parul pana nu a inceput sa cada si sa vad ca firul de par era aproape transparent de suptire, asa ca m-am apucat disperata de tratamente naturiste. mULTUMESC cerului ca au dat rezultate iar acum a inceput parul meu sa capete viata din nou. Va spun ce folosesc eu:
1 galbenus de ou
1 lingura de miere de albine
2 linguri de ulei de masline (virgen extra)
Toate amestecate il intindeti pe par, puneti o punga de plastic pe cap (sau folie ) si va pune-ti un batic. Pute-ti sa o tines-ti si pana dimineata, iar dupa aceea sa va spalati de vreo doua ori cu apa mai calduta. Aceasta masca, daca parul este deteriorar foarte se poate face si de doua ori pe saptamane.

Si tot foarte recomandat este uleiul de masline simplu.Pune-ti vreo doua linguri intr-un pajar si il incalziti putin in microunde.Apoi ungeti capul si masatil cu buricele degetelor cat puteti 5, 10 , 15 min, si il tinesti cat vreti, 1 ora sau o noapte, cu cat mai mult cu atat mai bine.o zi buna.Gaby.
endy
Scris: Thursday, February 14, 2013 5:46 PM
Nivel

Eu folosesc masca o data pe saptamina cu sau fara galbenus , si pArul nu mai cade Dar nu stiu cu ce se indeasa /?
Doina G.
Scris: Friday, February 15, 2013 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2013
Scumpa daca folosesti aceasta masca si nu iti mai cade parul este ok, primul pas e facut, lucruri pe care yo le fac , m-am last de vopsit de vreo 2 luni, imi usuc parul cu feonul cu aer rece.Incearca sa cauti un sampon natural pt parul tau. Clatirea cu ceai de urzica, ceai de frunze si coji verzi de nuci. Daca tu nu iti mai agresezi parul el se va regenera si se va indesii.
Iar cel mai sfant inainte de dus ulei de masline caldut iti masez pielea capului cu buricele degetelor si il lasi sa actioneze cat vrei dupa aceea te speli cu sampon cu apa mai calduta. Iar ca sa nu ramana uleios iti aplici samponul si il lasi sa actioneze spuma tim in care te speli pe corp. Treaba e ca fiercare om e o lume iar ceea ce mie imi face bine poate tie nu-ti face nimic, dar un lucru e sigur, daca ai sa ai grija de el si ai sa folosesti cat mai putine chimicale o sa ai din nou un par de invidiat.Pup o zi buna.
endy
Scris: Friday, February 15, 2013 6:39 PM
Nivel

Multumesc ! Uleiul si toate mastile merg mai usor jos de pe par daca amesteci in sampon si o lingurita de bicarbonat ! si face bine si pentru matreata !
Paulapop
Scris: Monday, February 17, 2014 1:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2014
Buna
Ati incercat keratina? Are efect reparator, lucreaza bine pentru parul fragil si deteriorat lasandu-l usor pieptanabil.Ingroasa usor firele de par.
Se include ca atare in concentratie de 4 - 10% direct in sampon.
Keratina vegetala concentrata.:*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.